Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Не обращайте внимание, это изветный телепат-психотерапевт.
драйвер написав:Нашим заробитчанам в Польше такие заработки только снятся. Более того,никакого соц.обеспечения у них нет. Надо проработать много времени,чтоб появилась хотябы минималка. А на 88,44грн/час уже можно и поляков нанимать водителями. Шучу,но белорусы и русские уже готовы ехать.
Ну пока согласна с вами,по поводу " ", но когото знакомая уже якобы оформляет. Посмотрим... Узнаю - напишу.
Не обращайте внимание, это изветный телепат-психотерапевт.
драйвер написав:Нашим заробитчанам в Польше такие заработки только снятся. Более того,никакого соц.обеспечения у них нет. Надо проработать много времени,чтоб появилась хотябы минималка. А на 88,44грн/час уже можно и поляков нанимать водителями. Шучу,но белорусы и русские уже готовы ехать.
Ну пока согласна с вами,по поводу " ", но когото знакомая уже якобы оформляет. Посмотрим... Узнаю - напишу.
Пусть приезжают, мое рабочее место недавно освободилось, так что милости просим
yarg написав:190 евро ? меньше 6000 гривен ? что-то маловато. хотя , учитывая что куча народа сидит на "минималка + конверт" , то возможно.
Попробуйте в обл. центре устроится на 6000. Да и в сравнении не учитывают, что у нас куча народу работает 6-дневку или по 12 часов + масса переработок.
Маю таке враження, що люди, які виїздять за кордон, потім просто соромляться визнати, наскільки значна частина тих великих закордонних зарплат "згорає" на підтримання життя у дорогих країнах.
Так, заробити там можна. І навіть, у режимі жорсткої економії, щось відкласти й послати в Україну. Але ж панове – для цього ж треба буде працювати як проклятий. Забудьте про 8-годин роб.день. Забудьте про відпочинок. Як довго таке витримаєте?
А загалом – маю враження, що в Україні вже створений Рай на Землі. Низькі ціни, які дозволяють розслабитись власникам валютних заощаджень. Низькі зарплати, які спонукають менше працювати і більше жити. Субсидії, щоби не порушувалась ця казкова ідилія (навіть у марнотратних людей і власників зайвих м2.) Інфляція – щоб посумувати. І зростання зарплат – щоб розвіяти сум. І, звісно ж, поскаржитись: Названо можливу причину підвищення "мінімалки" до 4100...
Bobua написав:А загалом – маю враження, що в Україні вже створений Рай на Землі.
Петро Олексійович - перелогіньтесь! Багато знайомих поїхали в США по програмі Work and Travel - жоден не вернувся в цей Рай. Напевно, немає змоги купити білети назад. Про валютних вкладників Ви взагалі клас написали! 2% річних у надійному банку, це ж яку суму доларів треба тримати, щоб з неї нормально жити?
Bobua написав:А загалом – маю враження, що в Україні вже створений Рай на Землі.
Петро Олексійович - перелогіньтесь! Багато знайомих поїхали в США по програмі Work and Travel - жоден не вернувся в цей Рай. Напевно, немає змоги купити білети назад. Про валютних вкладників Ви взагалі клас написали! 2% річних у надійному банку, це ж яку суму доларів треба тримати, щоб з неї нормально жити?
За воркендтревел легально там не вдасться залишитись
Про емігрантів. А Ви б повернулись, якби вклали купу грошви в переїзд? І куди б повертались? На старе місце, де вже всім розповіли, який Ви крутий? Чи сиділи б там, і сподівались, що от-от і вдасться відбити вкладення? А чи чули про типів, яким аж так "добре" у всіляких США, що вони, від надміру відчуттів, теракти влаштовують? А чи знаєте, що в США ~15% (~42млн) людей – нижче межі бідності (500$/міс, що у нас, в 2016 було рівне (за купівельною спроможністю) — 125-140$). А чи читали амер.книги (напр., Кінга) і чи бачили фільми, де американці мерзнуть взимку, бо опалення задороге...
Про валюту. Я не писав про вкладників. Я завжди кажу, що валютні заощадження (назбирані до 2014) було дуже вигідно тратити в 2015-2016 і навіть в 2017. Бо, напр., їжа коштувала (в $ екв.) менше в 1.91, 1.96, 1.7?разів відповідно. Але й % по вкладах (навіть нині) більші, аніж пишете (2/.805=2.48%). Насправді: $=4.5% в УкрГазі €=3.5% там же ₴=18% в дрібних банках, які Фонд обробляє, за необхідності, впродовж місяця. А щось варто тримати і в гривні, бо аж надто завзято нам розказують про курс 30 в 2018р. Так, ніби хочуть, щоби народ закупився по 27...
Bobua написав:Про емігрантів. А Ви б повернулись, якби вклали купу грошви в переїзд? І куди б повертались? На старе місце, де вже всім розповіли, який Ви крутий? Чи сиділи б там, і сподівались, що от-от і вдасться відбити вкладення? А чи чули про типів, яким аж так "добре" у всіляких США, що вони, від надміру відчуттів, теракти влаштовують? А чи знаєте, що в США ~15% (~42млн) людей – нижче межі бідності (500$/міс, що у нас, в 2016 було рівне (за купівельною спроможністю) — 125-140$). А чи читали амер.книги (напр., Кінга) і чи бачили фільми, де американці мерзнуть взимку, бо опалення задороге...
Це мені нагадало: "А знаєте, в америці негрів вбивають!".
Bobua написав:Про емігрантів. А Ви б повернулись, якби вклали купу грошви в переїзд? І куди б повертались? На старе місце, де вже всім розповіли, який Ви крутий? Чи сиділи б там, і сподівались, що от-от і вдасться відбити вкладення? А чи чули про типів, яким аж так "добре" у всіляких США, що вони, від надміру відчуттів, теракти влаштовують? А чи знаєте, що в США ~15% (~42млн) людей – нижче межі бідності (500$/міс, що у нас, в 2016 було рівне (за купівельною спроможністю) — 125-140$). А чи читали амер.книги (напр., Кінга) і чи бачили фільми, де американці мерзнуть взимку, бо опалення задороге...
Це мені нагадало: "А знаєте, в америці негрів вбивають!".
Ну во многом с Bobua я согласна, и знаю не одного человека из сша которые пожалели о эмиграции, а встреча со мной вообще для них оказалась адом. А возвращаться куда? Они уже всё,и там чужие и здесь не свои. По поводу Польши... Как то недавно пришел устраиваться водитель, парнишка 24 года. Я прямо спросила,если он работал в Польше,почему ищет работу в Киеве. Там дороже продукты,расходы выше,в остатке заработал меньше,чем зарабатывал в Киеве. На вопрос почему он нам не подошел,я даже не стала подыскивать нейтральных причин типа не в том районе проживаете- далеко вам ездить на работу. Я так ему и сказала:" вы слишком мобильны, я ищу постоянного работника,а не временного и человек,который может легко рвауть кудато на заработки,мне просто не интересен."
А вообще у меня предложение к вам BIGor, вы же рассматриваете возможность поздки на"заработки", вот вы нам чесно всё и распишите,взамен, мы не будем вас тролить и смеятся над вами,когда вернетесь. Договор?
драйвер написав:А вообще у меня предложение к вам BIGor, вы же рассматриваете возможность поздки на"заработки", вот вы нам чесно всё и распишите,взамен, мы не будем вас тролить и смеятся над вами,когда вернетесь. Договор?
Я не знаю, что у меня будет через неделю, а Вы строите какие-то глобальные планы. Это Украина, тут нельзя планировать не более чем на 3 месяца. Пока знаю 5 человек которые остались в США (некоторые уже скоро как 10 лет живут) и 2 человек которые работают в Польше. Из Польши люди точно вернуться, а из США вряд ли, люди уже с детьми (рождёнными в США), не знаю, как они будут возвращаться с американскими детьми.
драйвер написав:А вообще у меня предложение к вам BIGor, вы же рассматриваете возможность поздки на"заработки", вот вы нам чесно всё и распишите,взамен, мы не будем вас тролить и смеятся над вами,когда вернетесь. Договор?
Я не знаю, что у меня будет через неделю, а Вы строите какие-то глобальные планы. Это Украина, тут нельзя планировать не более чем на 3 месяца. Пока знаю 5 человек которые остались в США (некоторые уже скоро как 10 лет живут) и 2 человек которые работают в Польше. Из Польши люди точно вернуться, а из США вряд ли, люди уже с детьми (рождёнными в США), не знаю, как они будут возвращаться с американскими детьми.
Дорогой BIGor, считаю Ваш пост честным и это внушает к Вам уважение.