Решил сходить в Boho из большого любопытства. Во первых, 40 летних мужиков дофига. Красивых девчонок ещё больше.
Интересно другое.
Ни одной украинской песни. Ни одной. Все песни в караоке кацапские. При этом пела их даже вдова погибшего бойца.
|
|
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Решил сходить в Boho из большого любопытства. Во первых, 40 летних мужиков дофига. Красивых девчонок ещё больше.
Интересно другое. Ни одной украинской песни. Ни одной. Все песни в караоке кацапские. При этом пела их даже вдова погибшего бойца. ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Да не разводился он
Таких парней с такими бабками и такими банками(на которые полировало кое-шо одно пенсосущество с нэ-тым-вос) не бросают! ![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?з моєї власної статистики практично 100% жінок, яких чоловіки вивезли чи відіслали з початком повномасштабки за кордон або розлучились, або познаходили собі там нових хахалів, за виключенням тих хто через рік-півтора сюди повернувся нікого сучасні жінки чекати, витрачаючи на це роки свого репродуктивного життя, не збираються се ля ві
![]() Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення:
Реформа кредитування житла: чого чекати від нової стратегії уряду ![]()
Цвкава інформація
![]()
Це правда. А ще правда в тому, що видається наші жінки там по великому рахунку нікому не потрібні. Але є проблема. Мені сподобалась воля. Я назад вже не хочу ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?в сучасному світі вже необовʼязково шукати собі пару щоб вижити, заробляючи та скирдуючи удвох, або як раніше ставати в чергу на отримання житла, та ще й самі жінки своїм фемінізмом та захмарними претензіями інститут шлюбу добили остаточно
чому це не оффтоп на цій гілці? а тому що для самодостатніх одинаків та одиначок потрібно вдвічі більше житла, ніж для «ячеєк суспільства» і це напряму впливає на попит і ринок
![]()
Якщо чоловіки невиїзні з України могли бути інші сценарії? ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
варіантов дофіга, але це вже точно оффтоп
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], Investor_K і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|