Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fler написав:Ті, хто добре влаштувався за кордоном, будуть підтягувати до себе найрідніших.
до первого кризиса. Ключевое в этом вопросе - жильё. Кто успеет им обзавестись, останется. Не имея постоянной работы оплачивать аренду как-то накладно. Второй нюанс личная жизнь. Самому не проблема пошариться по разных городам/странам, пожить в хостелах, питаясь булочкой с маком. С женой и детьми так не выйдет. Дети устроились в школу, и всё теперь привязано к ней, работы, аренды и прочее прочее.
beee написав:Сегодня стоимость квартир дорожает даже в провинции. Только благодаря Гетто.
Приклад можете навести? І що означає Гетто у Вашому конкретному випадку?
beee написав:Сейчас ещё покупают до сих пор по инерции. Если раньше можно было поучаствовать в тендере за откат - сегодня тоталитарная монополия.
Які тендери маєте на увазі?
beee написав:Доступ к ресурсам закроют и для пересичных под видом интеграции европейских норм контроля.
Вас не влаштовує збільшення фінансового контролю за балансом дохід/витрати? Це правильний шлях, витрати які не можете легалізувати своїми доходами повинні бути дуже проблематичними і каратися.
У чому проблема для пересічного, якщо з заробленого сплачені податки і це підтверджується документально?
Проблеми як раз почнуться у тих, хто не може підтвердити чистоту своїх доходів.
Дуже дивно коли сім'я живе в будинку/квартирі, їздить на преміум автівках, а легальних доходів щоб так жити є на 1%, чи максимум на 10%. Таке треба жорстоко карати.
beee написав:Последним годом, когда можно было заработать на квартиру был 2015.
Чим обумовлений вибір 2015?
beee написав:Побеждая внешнего врага, внутренний станет непобедим. Скажите, в какой ещё стране во время войны ловили судью верховного суда. Это капец. Это стук в пол на дне
Це як раз позитив, що почали ловити, навіть "нєприкасаємих".
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 05 лип, 2023 12:31, всього редагувалось 1 раз.
на прошлой неделе родственники в каменском купили квартиру за 22,5куе. до войны она стоила 12. про доходы. проектируя мосты мне платили 2200 в 2008. хватало на аренду комнаты. не я создавал конверт центры, не я блокирую накладные.
Востаннє редагувалось Бетон в Сер 05 лип, 2023 13:40, всього редагувалось 1 раз.
beee написав:на прошлой неделе родственники в каменском купили квартиру за 22,5куе. до войны она стоила 12. про доходы. проектируя мосты мне платили 2200 в 2008. хватало на аренду комнаты. не я создавал конверт центры, не я блокирую накладные.
Це таж сама квартира, чи "аналогічна", з перламутровими гудзиками?
По статистиці з жовтня 2022 року під блокування по більш жорстким правилам контролю попали 1,2% підприємств, після пом'якшення правил, автоматично почали блокуватись вже 0,8%. Це дані статистики,яку нещодавно опублікували. Навіщо вводяться правила перевірок накладних, поясните?
beee написав:в европе налог с продажи квартиры считается от чистой прибыли. это меньше, чем я плачу в Киеве, лол. с хрена мне там не платить налоги? кстати, крайнюю квартиру, если это так важно, я заплатил 7,5% от 170 куе. это пол миллиона. интересно, где эти деньги?
Ці гроші у бюджеті, який йде на пенсії, армію, поліцію, капітальне будівництво та ін...
beee написав:ОП варшавский: 25 этаж, стройка на 2025 46м2 = 57 куе. подешевело и правда
можно и 100к ценник поставить, ну как там жить?
Это философский вопрос. Там живут тысячи, залезть им в голову не могу, логику не понимаю. Столица известна своей демпинговой политикой. Покупая по переуступке их объекты вижу, что изначальная стоимость их квартир на этапе строительства: севен 70 куе -> я покупал за 125. Варшавский 38 куе.--> я купил за 69.5. И т.д. Прихожу к выводу, что себестоимость строительства выросла в раза 2
Востаннє редагувалось Бетон в Сер 05 лип, 2023 15:44, всього редагувалось 1 раз.
Президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір виїхав з України, пред’явивши довідку по інвалідність. Два місяці тому він разом із дружиною піднявся на Еверест. Джерело: https://censor.net/ua/n3429022 там також зазначають, що підйом на Еверест обійшовся подружжю у $150 тис. а говорите кГс банкрот