Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1166111662116631166411665 ... 12416>
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 12:17

kingkongovets написав:
cherchiltank написав:зазвичай Рітейл був в 2 рази дорожчий - питання в одному - скільки буде йти війна і що буде після неї

комерція була традиційно дорожча саме тому, що радянська планова забудова не була розрахована на риночну економіку та приватний бізнес і вона завжди була в дефіциті

Варшавські з магазинами в кожному будинку, з трц і супермаркетом в ньому, які теж належать забудовнику - яскравий приклад повністю врахованих помилок і зроблених висновків

я б там комерцію під оренду не брав би

Ну питання в ціні)
Я в 2007 здавав офіс в 150 метрів в житловому будинку за 5 тисяч баксів, в 2017 здавав вже за 2 тисячі. Після ковіду і удальонки - такий здавався за 1500 а після війни і за 1200 здати буде за щастя, плюс за ці роки офісних центрів набудували дофіга - цікаво кому вони в такій кількості потрібні будуть зараз?)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 12:25

cherchiltank написав:
  kingkongovets написав:
cherchiltank написав:зазвичай Рітейл був в 2 рази дорожчий - питання в одному - скільки буде йти війна і що буде після неї

комерція була традиційно дорожча саме тому, що радянська планова забудова не була розрахована на риночну економіку та приватний бізнес і вона завжди була в дефіциті

Варшавські з магазинами в кожному будинку, з трц і супермаркетом в ньому, які теж належать забудовнику - яскравий приклад повністю врахованих помилок і зроблених висновків

я б там комерцію під оренду не брав би

Ну питання в ціні)
Я в 2007 здавав офіс в 150 метрів в житловому будинку за 5 тисяч баксів, в 2017 здавав вже за 2 тисячі. Після ковіду і удальонки - такий здавався за 1500 а після війни і за 1200 здати буде за щастя, плюс за ці роки офісних центрів набудували дофіга - цікаво кому вони в такій кількості потрібні будуть зараз?)

не плутай офіси і стріт рітейл
теж вже неодноразово писав, що оренда офісної має сенс лише в форматі бц, де окрім власне оренди є ще масса додаткових послуг з високою маржою

мої перші объєкти теж були моїми колишніми офісами, зробленими з квартир на перших поверхах, які стали замалими, але поздавав їх в такому форматі я швидко все зрозумів, наробив окремих входів і переключився виключно на стріт рітейл та «офіси відкритого типу»

і досі не бачу конкурентів йому по рентабельністі
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 13:27

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Я про те що тенденції змінюються чим далі тим швидше - зараз я взагалі не розумію по 5 кавʼярень на будинок - як вони виживають х/з)
cherchiltank

Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 13:46

vitaliiangel написав:
  cherchiltank написав:Більше всього комерції я бачив у Вʼєтнамі - всі перші поверхи комерція - і що?)
и конечно же в период вьетнамской войны. посмотрите название ветки.

и каким боком к теме ветки этот бесконечный флуд???
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 13:52

cherchiltank написав:Я про те що тенденції змінюються чим далі тим швидше - зараз я взагалі не розумію по 5 кавʼярень на будинок - як вони виживають х/з)

Когда большинство кофеманов пьёт кофе с сахаром, молоком и десятью непонятными сиропами можно продавать откровенное ссаньё втридорога, которое заграницей называется отходы кофейного производства.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 14:05

cherchiltank написав:Я про те що тенденції змінюються чим далі тим швидше - зараз я взагалі не розумію по 5 кавʼярень на будинок - як вони виживають х/з)

І салони краси, косметології, студії лазерної епіляції, кавітації, пресотерапії і т.д. Таке враження, шо у наших дівчат без постійного тюнінгу теж усе пожовтіє та відпаде...
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 14:09

hume написав:

Когда большинство кофеманов пьёт кофе с сахаром, молоком и десятью непонятными сиропами можно продавать откровенное ссаньё втридорога, которое заграницей называется отходы кофейного производства.
В умовному "закордонні" в більшості країн культура кави нижче, ніж у нас, і десь на рівні отого, що ви назвали. Ні про який фільтр чи V60 і не чули, капучіно то вершина технологій
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 14:10

Natt написав:І салони краси, косметології, студії лазерної епіляції, кавітації, пресотерапії і т.д. Таке враження, шо у наших дівчат без постійного тюнінгу теж усе пожовтіє та відпаде...
бьюті-індустрія то святе
то на сьогодні - основа київського стріт рітейла)
магазини живого пива та медична галузь далеко позаду)

зи:
в березні 22го в центрі Києва окрім деінде працюючих супермаркетів з довжелезними чергами працювали лише барбершопи з чергами військових джипів та пікапів)
а ну й НП з такими ж чергами
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 14:25

Цифри, Франте, цифри?
Investor_K

Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2024 14:35

Faceless написав:
rjkz написав:
  cherchiltank написав:Комерція у Варшавському плюс - 48оголошень на олх- перший поверх фасад - 1500 баксів за метр
Де ж її взяти?)

Ну вот, а 5 лет назад ее выдирали по 1800.
Это все равно что овощной лоток возле Новуса поставить.
Найцікавіше, влітку біля найближчого Новуса так і є - відкривається лоток, овочі-фрукти-ягоди :)
За 10 м від входу практично

В цьому нема нічого дивного-ассортимент у Новуса, як і будь якого супермаркету, дуже обмежений, умови для постачальників туди специфічні(головне низька вхідна ціна та здатність товару довго лежати на прилавку без втрати товарного вигляду) тому, хто шукає овочі/фрукти/ягоди за смаком, мало що зможе купити в тому магазі. Особливо сумна ситуація з ягодами-полуниця, черешня, малина і т.д. Тому ринки/лотки поки будуть існувати.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

#<1 ... 1166111662116631166411665 ... 12416>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор