|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 09 бер, 2024 12:17
kingkongovets написав:cherchiltank написав:зазвичай Рітейл був в 2 рази дорожчий - питання в одному - скільки буде йти війна і що буде після неї
комерція була традиційно дорожча саме тому, що радянська планова забудова не була розрахована на риночну економіку та приватний бізнес і вона завжди була в дефіциті Варшавські з магазинами в кожному будинку, з трц і супермаркетом в ньому, які теж належать забудовнику - яскравий приклад повністю врахованих помилок і зроблених висновків я б там комерцію під оренду не брав би
Ну питання в ціні) Я в 2007 здавав офіс в 150 метрів в житловому будинку за 5 тисяч баксів, в 2017 здавав вже за 2 тисячі. Після ковіду і удальонки - такий здавався за 1500 а після війни і за 1200 здати буде за щастя, плюс за ці роки офісних центрів набудували дофіга - цікаво кому вони в такій кількості потрібні будуть зараз?)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 12:25
cherchiltank написав: kingkongovets написав:cherchiltank написав:зазвичай Рітейл був в 2 рази дорожчий - питання в одному - скільки буде йти війна і що буде після неї
комерція була традиційно дорожча саме тому, що радянська планова забудова не була розрахована на риночну економіку та приватний бізнес і вона завжди була в дефіциті Варшавські з магазинами в кожному будинку, з трц і супермаркетом в ньому, які теж належать забудовнику - яскравий приклад повністю врахованих помилок і зроблених висновків я б там комерцію під оренду не брав би
Ну питання в ціні) Я в 2007 здавав офіс в 150 метрів в житловому будинку за 5 тисяч баксів, в 2017 здавав вже за 2 тисячі. Після ковіду і удальонки - такий здавався за 1500 а після війни і за 1200 здати буде за щастя, плюс за ці роки офісних центрів набудували дофіга - цікаво кому вони в такій кількості потрібні будуть зараз?)
не плутай офіси і стріт рітейл теж вже неодноразово писав, що оренда офісної має сенс лише в форматі бц, де окрім власне оренди є ще масса додаткових послуг з високою маржою мої перші объєкти теж були моїми колишніми офісами, зробленими з квартир на перших поверхах, які стали замалими, але поздавав їх в такому форматі я швидко все зрозумів, наробив окремих входів і переключився виключно на стріт рітейл та «офіси відкритого типу» і досі не бачу конкурентів йому по рентабельністі
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 бер, 2024 13:27
Я про те що тенденції змінюються чим далі тим швидше - зараз я взагалі не розумію по 5 кавʼярень на будинок - як вони виживають х/з)
-
cherchiltank
-
-
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 13:46
vitaliiangel написав: cherchiltank написав:Більше всього комерції я бачив у Вʼєтнамі - всі перші поверхи комерція - і що?)
и конечно же в период вьетнамской войны. посмотрите название ветки.
и каким боком к теме ветки этот бесконечный флуд???
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 бер, 2024 13:52
cherchiltank написав:Я про те що тенденції змінюються чим далі тим швидше - зараз я взагалі не розумію по 5 кавʼярень на будинок - як вони виживають х/з)
Когда большинство кофеманов пьёт кофе с сахаром, молоком и десятью непонятными сиропами можно продавать откровенное ссаньё втридорога, которое заграницей называется отходы кофейного производства.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 бер, 2024 14:05
cherchiltank написав:Я про те що тенденції змінюються чим далі тим швидше - зараз я взагалі не розумію по 5 кавʼярень на будинок - як вони виживають х/з)
І салони краси, косметології, студії лазерної епіляції, кавітації, пресотерапії і т.д. Таке враження, шо у наших дівчат без постійного тюнінгу теж усе пожовтіє та відпаде...
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 14:09
hume написав: cherchiltank написав:Я про те що тенденції змінюються чим далі тим швидше - зараз я взагалі не розумію по 5 кавʼярень на будинок - як вони виживають х/з)
Когда большинство кофеманов пьёт кофе с сахаром, молоком и десятью непонятными сиропами можно продавать откровенное ссаньё втридорога, которое заграницей называется отходы кофейного производства.
В умовному "закордонні" в більшості країн культура кави нижче, ніж у нас, і десь на рівні отого, що ви назвали. Ні про який фільтр чи V60 і не чули, капучіно то вершина технологій
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 09 бер, 2024 14:10
Natt написав:І салони краси, косметології, студії лазерної епіляції, кавітації, пресотерапії і т.д. Таке враження, шо у наших дівчат без постійного тюнінгу теж усе пожовтіє та відпаде...
бьюті-індустрія то святе то на сьогодні - основа київського стріт рітейла) магазини живого пива та медична галузь далеко позаду) зи: в березні 22го в центрі Києва окрім деінде працюючих супермаркетів з довжелезними чергами працювали лише барбершопи з чергами військових джипів та пікапів) а ну й НП з такими ж чергами
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 бер, 2024 14:25
Цифри, Франте, цифри?
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 14:35
Faceless написав:rjkz написав: cherchiltank написав:Комерція у Варшавському плюс - 48оголошень на олх- перший поверх фасад - 1500 баксів за метр Де ж її взяти?)
Ну вот, а 5 лет назад ее выдирали по 1800. Это все равно что овощной лоток возле Новуса поставить.
Найцікавіше, влітку біля найближчого Новуса так і є - відкривається лоток, овочі-фрукти-ягоди  За 10 м від входу практично
В цьому нема нічого дивного-ассортимент у Новуса, як і будь якого супермаркету, дуже обмежений, умови для постачальників туди специфічні(головне низька вхідна ціна та здатність товару довго лежати на прилавку без втрати товарного вигляду) тому, хто шукає овочі/фрукти/ягоди за смаком, мало що зможе купити в тому магазі. Особливо сумна ситуація з ягодами-полуниця, черешня, малина і т.д. Тому ринки/лотки поки будуть існувати.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
|