Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1167411675116761167711678 ... 12433>
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 09:19

Genie написав:тим часом:

Кличко відсторонив директора київського метро від обов’язків після розслідування Bihus.Іnfo

Пряма мова Кличка: "Злий вечір. З неприємними, скажемо так, відкриттями для мене
Висновок. Віктор Брагінський буде відсторонений від виконання обовʼязків директора столичного метро. Або не пручатиметься і сам напише заяву на звільнення. А далі фактами, оприлюдненими в розслідуванні журналістів Bihus info, мають займатися відповідні органи. Правоохоронні".

Що передувало:
З 9 2023 року грудня Київський метрополітен зупинив рух між станціями "Теремки" та "Либідська" через необхідність термінового проведення ремонту на перегінному тунелі між станціями. Прогнозують що він відкриється до кінця літа.

В этой стране только через расследования. Но расследования журналистов, не соответствующих структур, а журналистов. И что же будет? Попросят написать по собственному желанию...и поменяют на другого крепкого хозяйственника.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 10:33

А хтось скаже навіщо існують ріелтори?) Ну, крім того, щоб рубити бабло з хом'ячків. Для продавана яка користь з того? Хіба важко самому показати квартиру, знайти покупця, потім разом піти до будь-якого нотаріуса і оформити договір, отримати розрахунок? Може я чогось просто не знаю, тому цікавлюсь з цього приводу в світлі запланованого продажу своєї квіточки.

Ще цікавить, якщо самому виставити десь на олх, то посипиться купа дзвінків від рил і вони самі почнуть дублювати моє оголошення? Що в цьому випадку робити?
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 10:40

Striker написав:А хтось скаже навіщо існують ріелтори?) Ну, крім того, щоб рубити бабло з хом'ячків. Для продавана яка користь з того? Хіба важко самому показати квартиру, знайти покупця, потім разом піти до будь-якого нотаріуса і оформити договір, отримати розрахунок? Може я чогось просто не знаю, тому цікавлюсь з цього приводу в світлі запланованого продажу своєї квіточки.

Ще цікавить, якщо самому виставити десь на олх, то посипиться купа дзвінків від рил і вони самі почнуть дублювати моє оголошення? Що в цьому випадку робити?

1) ріелтори заробляють собі гроші на чужих продажах
2) для продавана продати через ріелтора - менше мороки
3) самому не важко, проте київське паньство не любить працювати
4) самому подати інформацію - треба грамотно. На кожному фото квартири - слід надрукувати фотошопом жирними цифрами свій номер телефону.
5) якщо не хочете мати справу з рилами, то треба відсіювати рилів, вперто і постійно - і вони перестануть дублювати вашу об,яву. :wink:
Це реально.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 10:44

Striker написав:А хтось скаже навіщо існують ріелтори?) Ну, крім того, щоб рубити бабло з хом'ячків. Для продавана яка користь з того? Хіба важко самому показати квартиру, знайти покупця, потім разом піти до будь-якого нотаріуса і оформити договір, отримати розрахунок? Може я чогось просто не знаю, тому цікавлюсь з цього приводу в світлі запланованого продажу своєї квіточки.

Писали пораду; якщо не розмістити (сайт не пропустить) на фотках свій номер тлф , то замість фото дати посилання на відеоогляд. Де обовʼязково має бути ваш телефон, як власника.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 11:00

Окей, нехай вони продублюють хоч 10 раз моє оголошення, але ж все одно без мене вони її не продадуть. І хай навіть мені будуть казати, що є покупець, який пропонує хорошу суму, але яка різниця, якщо я і сам можу продати за цю ж суму і не втрачати на ріелторі.
Мені здається, що можна просто виставити без всяких номерів на фото, а рил всіх додавати в ЧС на телефоні. А на олх кидати скарги на дублі мого оголошення. А там буде видно.
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 11:05

Striker написав:Окей, нехай вони продублюють хоч 10 раз моє оголошення, але ж все одно без мене вони її не продадуть.

100%
Забийте хер на рилів.
Не реагуйте на них.
І зможете самі продати.
  Striker написав:Мені здається, що можна просто виставити без всяких номерів на фото
Краще би з номером теелфону на фото. Або- якщо можна - посилання на відео.
Інакше будете кожен раз проводити опитування по теелфону: рил чи не рил?)))
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 15 бер, 2024 11:25, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 11:15

Striker написав:Окей, нехай вони продублюють хоч 10 раз моє оголошення, але ж все одно без мене вони її не продадуть. І хай навіть мені будуть казати, що є покупець, який пропонує хорошу суму, але яка різниця, якщо я і сам можу продати за цю ж суму і не втрачати на ріелторі.
Мені здається, що можна просто виставити без всяких номерів на фото, а рил всіх додавати в ЧС на телефоні. А на олх кидати скарги на дублі мого оголошення. А там буде видно.

По-перше ваше оголошення загубиться серед рилівських.
По-друге, коли рили приведуть вам реального покупця (в ціні буде їх відсоток, але покупан це прийняв) ви відмовитесь від угоди принципово?)
Можна звичайно від нотаріуса викинути рила, і закрити перед носом двері. Але це може злякати покупана, який свято вірить, що рил щось там перевірить, і він тепер застрахований від чогось.А ваша принциповість буде виглядати підозріло, бо це ж типу не ваші гроші .
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 11:28

Hotab написав:Але це може злякати покупана, який свято вірить, що рил щось там перевірить

До речі, це теж причина, чому київське паньство наймає рилів.
Насправді рили нічого не первіряють і в документах куплі-продажу - ніде не реєструються.
Виняток - паскудники з "Благовєсту", які прописують свої %% у договір задатку, і теж нічого не перевіряють при купівлі-продажу. Звичайні нахлєбніки.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 11:38

Frant написав:Краще би з номером теелфону на фото. Або- якщо можна - посилання на відео.
Інакше будете кожен раз проводити опитування по теелфону: рил чи не рил?)))

Так рило відразу буде помітно, чи він прийде на перегляд і скаже, що він рило?) Так тоді вилетить відразу за двері.
  Hotab написав:По-перше ваше оголошення загубиться серед рилівських.
По-друге, коли рили приведуть вам реального покупця (в ціні буде їх відсоток, але покупан це прийняв) ви відмовитесь від угоди принципово?)

Теоретично це значить, що я тоді міг би і сам продати ще дорожче, ніж планував отримати. А оголошення буду оновлювати кожного дня і буде завжди в свіжих знаходитися. Практика покаже, як воно буде.
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 11:48

Striker написав:Окей, нехай вони продублюють хоч 10 раз моє оголошення, але ж все одно без мене вони її не продадуть. І хай навіть мені будуть казати, що є покупець, який пропонує хорошу суму, але яка різниця, якщо я і сам можу продати за цю ж суму і не втрачати на ріелторі.

Ви слабо уявляєте обєм часу та нервів які доведется витратити на цю роботу.
ОЛХ та Ріелтор юа повністю виконують найменші примхи великих агентств, як то блокування обяв власника з номером телефону на фото.
Недосвідчені покупці зазвичай приходять зі своїм ріелтором якій нібито щось там перевіряє.
Грамотних людей в сфері нерухомості насправді небагато.
Чим дешевший сегмент, тим нижча грамотність.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
  #<1 ... 1167411675116761167711678 ... 12433>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти