|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 15 бер, 2024 11:56
Striker написав: Frant написав:Краще би з номером теелфону на фото. Або- якщо можна - посилання на відео. Інакше будете кожен раз проводити опитування по теелфону: рил чи не рил?)))
Так рило відразу буде помітно, чи він прийде на перегляд і скаже, що він рило?) Так тоді вилетить відразу за двері. Hotab написав:По-перше ваше оголошення загубиться серед рилівських. По-друге, коли рили приведуть вам реального покупця (в ціні буде їх відсоток, але покупан це прийняв) ви відмовитесь від угоди принципово?)
Теоретично це значить, що я тоді міг би і сам продати ще дорожче, ніж планував отримати. А оголошення буду оновлювати кожного дня і буде завжди в свіжих знаходитися. Практика покаже, як воно буде.
Рил прийде на перегляд з покупцем. Наглим чином. Поставить вас перед фактом. Чи готові ви його відправити геть в присутності покупця? Ще те питання.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2583 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 бер, 2024 12:04
Frant написав:Рил прийде на перегляд з покупцем. Наглим чином. Поставить вас перед фактом. Чи готові ви його відправити геть в присутності покупця? Ще те питання.
Таким же наглим чином почне проторговувати продавця на розмір своєї комісії. Для чого рило відправляти? Можно просто дати валеріанки Зазначивши що моя обява є на всіх ресурсах і ріелтор мені не потрібен.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 15 бер, 2024 12:31
Можна ще написати, що колег-ріелторів прохання не турбувати, типу сам ріелтор. 
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 15 бер, 2024 12:40
Striker написав:Можна ще написати, що колег-ріелторів прохання не турбувати, типу сам ріелтор. 
я вам советую назначать просмотры "для всех" например в субботу с 12 до 16, без выяснения кто рыл а кто просто любопытный. В это время вы в квартире, кто придёт тот и посмотрит. Точнее тот кому нужно - придёт.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 15 бер, 2024 12:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 12:42
Striker написав:А хтось скаже навіщо існують ріелтори?) Ну, крім того, щоб рубити бабло з хом'ячків. Для продавана яка користь з того? Хіба важко самому показати квартиру, знайти покупця, потім разом піти до будь-якого нотаріуса і оформити договір, отримати розрахунок? Може я чогось просто не знаю, тому цікавлюсь з цього приводу в світлі запланованого продажу своєї квіточки. Ще цікавить, якщо самому виставити десь на олх, то посипиться купа дзвінків від рил і вони самі почнуть дублювати моє оголошення? Що в цьому випадку робити?
це питання турбує багато років. з однієї сторони - органічне їх відторгнення і абсолютне нерозуміння їх існування. є об'ява, є нотаріус, консультація юриста тощо. але боротись з ними немає сенсу, бо, якщо лох не здатен нажати кнопку в інтернеті з твоєю обявою, тоді це необхідна плата, як штраф за евакуацію. якщо це усвідомлений вибір, тоді нічого не поробиш. доречі, продавати недосвідченному або просто недалекому покупцю або купляти у продавця напряму та ще пригода. часто рієлтор - прокладка, впитуюча дурню. і в при продажу славутичу, льоха відробив на 200 відсотків: він навіть завдаток мені дав своїми грошима, покупець його вичавив як ганчірку і морально і фінансово. мені навіть його шкода стало, подарував йому 200 баксів
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 15 бер, 2024 12:47
vitaliiangel написав: Striker написав:Можна ще написати, що колег-ріелторів прохання не турбувати, типу сам ріелтор. 
я вам советую назначать просмотры "для всех" например в субботу с 12 до 16, без выяснения кто рыл а кто просто любопытный. В это время вы в квартире, кто придёт тот и посмотрит. Точнее тот кому нужно - придёт.
правильно. но. много раз, идя на уступки по просмотрам, покупатель руководствовался эмоциями. помню воскресенье 8 утра звонок - срочно покажите через час квартиру. еду, в соседней полосе пьяный таранит параллельную тачку спихивая её в дерево. вытаскиваем мужика в крови, скорая, менты. потом просмотр и задаток. кароч иногда нужно подстраиваться
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 15 бер, 2024 12:53
Бетон написав:кароч иногда нужно подстраиваться
большинство нормально принимают вашу дату и диапазон времени. Один раз помню кто то не пришел в субботу и очень просился на воскресенье. Это лучше, чем по каждому звонку ехать показывать.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 12:55
vitaliiangel написав: Бетон написав:кароч иногда нужно подстраиваться
большинство нормально принимают вашу дату и диапазон времени. Один раз помню кто то не пришел в субботу и очень просился на воскресенье. Это лучше, чем по каждому звонку ехать показывать.
сколько квартир продали?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 бер, 2024 13:00
Прохожий написав: vitaliiangel написав: Бетон написав:кароч иногда нужно подстраиваться
сколько квартир продали?
я пробовал и так и так. да, нужно подстраивать под себя. всё это логично. в противном случае придётся дёргаться. тем не менее, во втором варианте время продажи сокращается на порядок
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 15 бер, 2024 13:48
Бетон написав: vitaliiangel написав: Бетон написав:кароч иногда нужно подстраиваться
я пробовал и так и так. да, нужно подстраивать под себя. всё это логично. в противном случае придётся дёргаться. тем не менее, во втором варианте время продажи сокращается на порядок
так и я о том же) не те сейчас времена когда стояли очереди на просмотр...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1