|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 15 бер, 2024 17:49
kingkongovets написав:flyman написав: WAT? Рилу завдаток? Рилі?
так - завдаток та докі на квартиру рили запирають в своєму сейфі до закриття угоди, це їх поширена практика велкам ту зе ріал уолд, оточувач)
Вопрос даты сделки и вообще наличия завдатку. Если рыл получил свой процент в день А и тут же покупатель повез продавца к своему нотарю на сделку - проблем никаких. Когда покупатель физик должен быть акт оценки для нотаря. Кто заказывает этот акт оценочной стоимости у нотаря неважно, но это не точно  Когда покупателю важно он оплатит оценщика, знаю договоренности 50/50, просто вступает нал. Всегда вопрос кому надо больше, законодательных основаниях - они первичны, как в любых договорных отношениях 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 бер, 2024 17:52
vitaliiangel написав: Striker написав:Що оплачує покупон, а що продаван? Нам оплатити тільки оцінщика, а за все інше хай платить покупон?
как договоритесь. обычно оценку платит продавец. я платил 8000 грн. У каждого нотаря есть свой знакомый оценщик, походите по нотариусам поспрашивайте мб и дешевле 8к найдёте. Заранее оценку смысла делать нет. Её делают полдня или быстрее. flyman написав:В більшості реальна ціна продажу нижче на мінус 5%..10% торгу від тої, що олх.
расскажи. На олх 80% объяв - фейки рыл, с целью привлечь покупана. Как ты думаешь фейки дороже или дешевле рынка? Когда я искал то по "цене олх" ничего купить не мог, был комичный случай, спрашиваю помещение за х денег есть в продаже? да есть, но цена х+7куе, но типа можно поторговаться. Тупо надеются что мне подойдёт помещение, я выторгую 800уе и уйду счастливый.
значить в нас різний олх (ринок, в тебе, думаю, шалений поптит, як і в кінконговця на комерцію) набираю номер оголошення що мене зацікавлило, домовляємся на перегляд. На перегляді ріелтор каже що на ціну, на -8% від об"яви був покупець, але продавець не погодився (я так розумію, що я мав би сказати вищу). Моя репліка - мені не горить, ринок залежить від "помощі партнерів", а її нема в достатніх обсягах, і гривна у вільному польоті, так що через півроку покупець може і погодиться, або будуть інші варіанти.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 15 бер, 2024 17:55, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:00
flyman написав:Моя репліка - мені не горить, ринок залежить від "помощі партнерів", а її нема в достатніх обсягах,
можешь это в атб на кассе сказать и демонстративно уйти, хлопнув автоматической дверью. У каждого продавца свой калькулятор, что лично ему выгодно, а что нет. Это не биржевая торговля. Тут у каждого в голове своя оценка стоимости квитки. flyman написав:або будуть інші варіанти.
тю скажи свою цену и сразу ищи другие варианты. Продавец подумает и перезвонит. Особенно прикалывает вопрос "а торг есть?" нет я вам закрою рот, чтобы вы не дай Бог не поторговались.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:32
stm написав:Кто заказывает этот акт оценочной стоимости у нотаря неважно, но это не точно
нотарь не делает оценку, он только может направить к "своему" оценщику за кэшбек) как правило оценщик "от нотаря" фигасе дорогой) забиваем в гугле "оценка квартиры" и выбираем) как правило оценку оплачивает продаван 1% в ПФ платит покупан 1% ГП платит продаван(очень спорный момент с законностью этого платежа, я в последней сделке сразу сказал что не буду платить и не заплатил) оплата нотаря обычно 50/50 все написанное выше если праву собственности более 5ти лет и у продавца 1я продажа в календарном году
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:40
vitaliiangel написав: flyman написав:Моя репліка - мені не горить, ринок залежить від "помощі партнерів", а її нема в достатніх обсягах,
можешь это в атб на кассе сказать и демонстративно уйти, хлопнув автоматической дверью. У каждого продавца свой калькулятор, что лично ему выгодно, а что нет. Это не биржевая торговля. Тут у каждого в голове своя оценка стоимости квитки. flyman написав:або будуть інші варіанти.
тю скажи свою цену и сразу ищи другие варианты. Продавец подумает и перезвонит. Особенно прикалывает вопрос "а торг есть?" нет я вам закрою рот, чтобы вы не дай Бог не поторговались.
не правий, АТБ має цінник на масовий товар в пачках/кілограмах, скоріше як на первинці із яким Лінєвічгруп на м2, а в продавана на вторинці як на блошиному ринку, не сторгувався - ідеш далі, який продавець? ти общаєшся з рилом, а далі "спорчений тіліпон"
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 15 бер, 2024 18:42, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:41
flyman написав:не правий, АТБ має ціник на масовий товар, скоріше як на первинці із яким Лінєвічгруп, а в продавана на вторинці як на базарі, не сторгувався - ідеш далі
я тебе то же самое сказал. Одному надо спихнуть побыстрее и уехать, другой готов 10 лет продавать. Называешь свою цену и всё. Авось кто-то клюнет. Если много лет никто не клюёт начинаешь иначе воспринимать рынок и олх с его фейками в частности.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 15 бер, 2024 18:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:43
vitaliiangel написав: flyman написав:не правий, АТБ має ціник на масовий товар, скоріше як на первинці із яким Лінєвічгруп, а в продавана на вторинці як на базарі, не сторгувався - ідеш далі
я тебе то же самое сказал. Одному надо спихнуть побыстрее и уехать, другой готов 10 лет продавать. Называешь свою цену и всё. Авось кто-то клюнет.
але ж в тебе є прокладка: рило, в якого "вас багато, я одне", йому не продати і поїхати, а заробити комісійні, інша мотивація є випадки, що без рила ніяк, власник у Німеччині, ключі в рила в інших, рило зайва ланка, не все однозначно. Але щоб рили генерили на олх купу своїх об"яв на об"єкт на який нема договору з продаваном, що рило представляє - дікарі-с
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:49
stm написав:Вопрос даты сделки и вообще наличия завдатку. Если рыл получил свой процент в день А и тут же покупатель повез продавца к своему нотарю на сделку - проблем никаких. Когда покупатель физик должен быть акт оценки для нотаря. Кто заказывает этот акт оценочной стоимости у нотаря неважно, но это не точно  Когда покупателю важно он оплатит оценщика, знаю договоренности 50/50, просто вступает нал. Всегда вопрос кому надо больше, законодательных основаниях - они первичны, как в любых договорных отношениях 
те що ви описали - ідеальна ситуація, коли квартира вже порожня, звідти всі виписані, немає ніяких обтяжень, вже готовий техпаспорт, а покупець сидить на живих грошах але так рідко буває, зазвичай все складніше, особливо в бюджетному сегменті, та ще й коли нерухомість є спадщиною з декількома співвласниками
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:53
flyman написав:але ж в тебе є прокладка: рило, в якого "вас багато, я одне", йому не продати і поїхати, а заробити комісійні, інша мотивація
Одни рылы занимаются мракетингом, постят варианты которых не существует, потом предлагают то что существует, но хуже (или дороже). Как бы создают "безвыходную ситуацию" типа деваться некуда надо покупать то что хуже/дороже. Другие фейками не занимаются, имеют всего пару реальных объектов, сразу оговаривают с продавцом какая нижняя цена и ставят её, чтобы другой рыл не перехватил. Реальных объектов в разы меньше, чем предлагает олх. Кроме того там годами висят проблемные квартиры, визуально они тянут рынок вниз, но за забором того что написано нет.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2