Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 66906691669266936694 ... 12433>
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 22:31

vitaliian написав:
  hume написав:
  flyman написав:[
не знаю на рахунок аналогів, але мені більш запала таки Українка,
Ірпінь на любителя,
навіть Буча і то, як на мене, поліпше буде.

В Украинке тоже длинная набережная с парком и пляжем. Но как то все совком отдает
немного офтоп
вот реальная набережная (крым пока не смотрим)

за Тернопіль жирний плюс!!!!!111
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 22:33

stas_rst написав:
  vitaliian написав: вот реальная набережная (крым пока не смотрим)

Трішки офф-топу про Тернопіль
ех, випускний :) саме на цей "Острівець закоханих" сходяться усі випускники 30 з лишнім шкіл :) ну й випускниці ...
протяжність довкола озера в центрі міста - 10 км, облаштована набережна - десь коло 4 км. Там прекрасно усе - школи, садочки, 4 великих парки, медицина, кордон - 230 км, гори поруч .... "молодость моя - Беларусия" :)
Але є одне "але". Коли дружина пропонує їхати туди на ПМЖ (сама нетамтешня), то я кажу: "Є за що переїхати і шикарно оселитись у передмісті у приватному будинку над цим озером, а жити там - за що ?".
Локація в межах України - це не тільки бетон і ціна на нього, це й засоби для життя на щодень ! Тому Київ і мільйонники будуть тільки витягувати з таких містечок найбільш активне і толкове населення. Навіть сільського населення не вистачить, щоб поповнити втрати від внутрішньої міграції (так було до кінця 2000-х). Воно поголовно зараз тулить в польщі, чехії, італії, іспанії, португаліїї ... і Київ їм - не панацея.
Тому читаю форум Києва :)
Така реальна і сумна історія.

СофБорщ лутше Тернополя (шутка юмора)
Тернопіль вимирає, гагага ...
Востаннє редагувалось flyman в Пон 22 лют, 2021 22:42, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 22:40

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:СофБорщ лутше Тернополя (шутка юмора)

Андрію, ні, і ти це знаєш. Тільки те, що я вмію і можу робити тут, нафіг не потрібне в Тернополі. А якщо я роблю це краще, аніж весь Тернопіль з хуторами - разом узятий, то це не фактор, через який у Тернополі мені за це платитимуть відповідно до Києва. В рази ... Анедот про "концтабір і ногу забери" знаєш ? отож ...
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 22:43

stas_rst написав:
  flyman написав:СофБорщ лутше Тернополя (шутка юмора)

Андрію, ні, і ти це знаєш. Тільки те, що я вмію і можу робити тут, нафіг не потрібне в Тернополі. А якщо я роблю це краще, аніж весь Тернопіль з хуторами - разом узятий, то це не фактор, через який у Тернополі мені за це платитимуть відповідно до Києва. В рази ... Анедот про "концтабір і ногу забери" знаєш ? отож ...

Те що я роблю і в Україні нафіг не надо.
Але я можу це робити і з Конотопа, тільки до чого тут Київ тоді.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 22:49

flyman написав:Те що я роблю і в Україні нафіг не надо.

ти про план " Blitzkrieg Umgebung" ? шутка юмора :)
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 23:03

stas_rst написав:Але є одне "але". Коли дружина пропонує їхати туди на ПМЖ (сама нетамтешня), то я кажу: "Є за що переїхати і шикарно оселитись у передмісті у приватному будинку над цим озером, а жити там - за що ?".
кроме того остальной Тернополь за пределами набережной переживает разруху. Амбивалентные у меня ощущения, набережная лучшая в Украине (выше набережной Тернополя я оцениваю только Ялту). Но ни в Ялте ни в Тернополе молодёжи делать нечего, кроме как таксовать, торговать, носить чужую еду на подносе, мыть полы и посуду. Женское население может растить детей пока мужья на заработках.
Мелкие города спасёт только туризм.
Инвестор туда не поедет это уже всем понятно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 23:18

vitaliian написав:кроме того остальной Тернополь за пределами набережной переживает разруху. ... в Тернополе молодёжи делать нечего, кроме как таксовать, торговать, носить чужую еду на подносе, мыть полы и посуду. Женское население может растить детей пока мужья на заработках.

Віталій, думка дуже суб"єктивна з огляду на відсутність досвіду проживання. Особливо про "розруху". Не так все погано з т.зору регіонального рівня.
У перспективі - потужний ХАБ і логістика харч.промисловості на Захід. Фермерські господарства уже давно національного значення.
Навіть при совку Тернопіль був ключовою станцією для ЖД-траснпорту. Туризм (багато перлин не розкриті і закинуті, печера Кришталева, печера Млинки, замки, передгіря Карпат, Касперовецьке водосховище, Дністер і Дністровський каньйон на кордоні області і багато ще).
Так, як Конговець із захватом розповідає про Київ своєї молодості, я можу розповідати про Тернопіль, його дворики, парки, "нички", місця навколо і т.п. Але не тут :)
Можливо, на пенсію повернусь, але не зараз ...
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 23:26

vitaliian написав:
  stas_rst написав:Але є одне "але". Коли дружина пропонує їхати туди на ПМЖ (сама нетамтешня), то я кажу: "Є за що переїхати і шикарно оселитись у передмісті у приватному будинку над цим озером, а жити там - за що ?".
кроме того остальной Тернополь за пределами набережной переживает разруху. Амбивалентные у меня ощущения, набережная лучшая в Украине (выше набережной Тернополя я оцениваю только Ялту). Но ни в Ялте ни в Тернополе молодёжи делать нечего, кроме как таксовать, торговать, носить чужую еду на подносе, мыть полы и посуду. Женское население может растить детей пока мужья на заработках.
Мелкие города спасёт только туризм.
Инвестор туда не поедет это уже всем понятно.

Ти не плутай Тирасполь з Тернополем.
Ти впадаєш в той же маразм що і ККЦ, що за окружною Києва життя нема.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 лют, 2021 23:36

нах мы слушаем про Тернополь
CRUSADER

Подякував: 150 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лют, 2021 00:10

https://news.finance.ua/ua/news/-/48790 ... nfografika
https://www.facebook.com/groups/poh2015 ... 415982975/
Так жить нельзя-считают жители Позняков-Харьковского-Патриотики и еще воза и маленькой тележки киевских ЖК.
Но все равно покупают :) :
Лично только часто проезжал Позняки и Ко, но планирую при случае все-таки там погулять –это как бесплатная экскурсия в чернобыльскую зону, по любе интересно.
Из обсуждения Позняков (почитал с интересом, поделюсь прочитанным):
……… «чи у правильному напрямку розвивається наш Дарницький район?
…..останнім часом мене все більше хвилює те, що все частіше з'являються повідомлення про самогубства, вбивства, кримінальні правопорушення, аварії в нашому районі. Чому так відбувається? Чи не пов'язане це cаме із фактором "забудови"?
…….інформації про відкриття культурних просторів, шкіл мистецтв, юнацьких гуртків, безкоштовних спортивних гуртків для дітей та дорослих майже немає.
……проте нових ТРЦ, продажу квартир в нових житлових комплексах, ломбардів, пунктів обміну валют, нових незаконних точок/розкладок продажу тютюну все більше і більше.
……куди ми рухаємось7 Що нас очікує? Як має бути? Можливе все у нас добре? Ми дихаємо свіжим повітрям? Нам є де гуляти з дітьми, де паркувати машини, окрім газонів і тротуарів? У нас немає транспортного колапсу? У нас достатньо дитячих садочків, шкіл. лікарень?
…….з кожним роком Дарниця з зеленого району все більше перетворюється на плацдарм комерційної забудови з мінімальною кількістю паркувальних місць, при цьому знищується усе,що хоч якимось чином має тішити душу чи око.Печаль
………естественная сегрегация. Кто переходит на ступеньку выше по уровню материальных доходов, продает здесь квартиру и переезжает.
…….эти районы- поставщики рабсилы
……забудовник? Это все коммерческие структуры, урвал клаптик построил побольше и повыше. Заработал денег за два года столько, что за всю жизнь не заработать. Ни один бизнес не дает такого заработка за такой короткий срок, разве что воздух в кулечках по госпрограмме продавать всем в обязательном порядке. За ваши же деньги вам раскатают рулончик газона, посадят деревца и а дальше ваша жизнь и ответственность.
………вот зачем сравнивать Шанхай с Киевом? Вы там были? Вы были в Китае? Вы знаете, как развивается Шанхай? Зачем обижать Шанхай?Просто 2 факта:
- во дворах китайских новостроек садят 10и летние деревья. Чтоб сразу было зелено.))
- во дворах китайских новостроек нет машин. Они все в подземных паркингах.
Дальше сравнивайте Шанхай и Мордор.))
………у меня квартира рядом была почти 20 лет. 2 года назад продал, свалил в старый район, и очень рад теперь жизни.
……..спрашивал в броварской группе, когда они на работу выезжают. 6:20.ждут лифты по 15 минут. Стоят в вечных пробках и не знают, куда припарковать машину.
………символ хаотической гиперплотной застройки хибарами.
…….є попит, то буде й пропозиція. Хоча, коли буваю на Позняках, мене аж жах бере, як там можна взагалі жити, в цих кам'яних джунглях.
……….то справа смаку. Але якби хоч би забезпечувались нормальні умови життя. Я вже мовчу про якусь архітектурну композицію... А жити, заглядаючи один одному у вікна...Брррр, кошмар)

Если интересно – скину еще.
Вот это и есть – инфо с полей, что думают люди, пожившие немного в районе ПОХ,
Так он тут на форуме называется, если ничего не путаю ?
Как вариант – может коррекция КРН начнется с районов ПОХ ? :)
Автор77

Подякував: 115 раз.
Подякували: 1844 раз.

Профіль

1
5
21
  #<1 ... 66906691669266936694 ... 12433>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти