Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Прохожий написав:Amat стесняюсь спросить НО вам тут кто то что то должен? дайте инфу в контексте ветки, как аудитор, обсудим
Боже упаси, конечно мне никто ничего не должен. Тем более вы. Вы, насколько я помню, успешный инвестор, или «лендлорд» в киевскую недвижимость на этом форуме. Я без сарказма. Мне действительно интересен ваш опыт. Сейчас. И ранее.
И что Вы лично думаете о перспективах?Как считаете доходность? В у.е. или гривне? Как изменились капиталовложения? Сколько перевели в Кеш? Сколько из кеша успело окупиться? Как среагировали на конъектуру рынка? Как «диверсифицировали» капитал? Почему так? Как относитесь к ускорению оборачиваемости «мировых капиталов»? Как, на ваш взгляд, это скажется на Киеве через 3,5,7,10 лет ? Войдёт ли Киев в 100 городов конгломератов ? А почему у Киева получится ? ИТ вытянет или туризм ? Украина таки станет или 1) СХ придатком или 2) ИТ развитой страной ? В каких городах ИТ будет более сконцентрировано ? А почему именно в этих городах ? Чем Киев интереснее Львова или других городов западной Украины? Где будут основные центры коммуникаций в Украине через 10 лет ? И так далее… Вот вопросы, которые мне интересно обсуждать с вами в контексте недвижимости в Киеве, в частности…
beee написав:В 2014 по 2017 рынок вытянули переселенцы с востока. Сейчас есть надежда на белорусов, хотя кто их пустит. Видел бронь инвестора из Израиля на 5 квартир в гринвиль парке на сумму около миллиона баксов. Европецы неплохо вкладываются в нашу недвигу, потому что таких сумасшедших процентов нет нигде в мире. Они там гоняются за 4% годовых. А здесь за 2-3 года поднимают сколько? Тётка купила севен за 60к в 2018, в 2020 продала мне за 87. Лёжа на диване тысяча баксов в месяц
Тут недавно кто-то такую чушь писал про то, что якобы его знакомые под Тель-Авивом купили квартиру на котловане, а через год продали ×2 . Мне даже такие посты комментировать нет желания. Мы бы уже все давно олигархами были в Израиле и кто там про Киев вспомнил бы вообще, кроме посещения родных. Например реальный кейс - под Тель-Авивом покупаете новую квартиру на котловане с базовым ремонтом по факту 10 лет назад ( ибо 2 года стройку ещё учитывать нужно), меблируете вешаете люстры, жалюзи, ставите технику и прочее на минимум 30 000$. В итоге только к 2021 году эта квартира натянула двойной прайс и это отличная локация и высокая ликвидность обьекта. У меня приятели ИЗРАИЛЬТЯНЕ бегают с миллионами долларов, и вытаращенными глазами, не зная куда вложить, лишь бы НАДЕЖНО заработать больше чем 2% -3 % годовых, а у вас тетка на диване + 20% годовых сделала. Да вы в инвестиционной сказке живёте ребята))
beee написав: Но что касается ремонта, грамотно расставлен свет, покраска в определённые тона, мультполосность полов и сотня других нюансов- нравятся большинству.
очень хотелось бы поподробнее. что такое мультполосность?
Первый написав:Дуже дивно звучить теза, що ми дали людям/економікам пережити коронавірус і заіпашим їх як тільки вона закінчиться.
Возможно, это дико звучит, потому что ты изложил не тезис, а белиберду далекого от экономики человека? Без обид, но как-то странно сначала приписать ФРС нечто далекое от реальности, а затем удивиться, как им могло это прийти в голову
Белиберду:-) Ох зРадіо... бажаю тобі здоров’я, щастя і діточок.
Дякую Zzzzzzz і решті форумчан за спробу роз’яснити чому стерилізація грошової маси обовязково заіпашить світову економіку.
Перечитав про Джонів і решту аргументів. Аргументи про іпотеку США в контексті того що Джона піднімуть спеціально ставку щоб він не міг платити, тому Файна таун з 45 тис грн стане по 600 баксів - це взагалі вогонь:-) Ну шо сказати. Відкривайте хлопці очі. Ніхто іпашить світову економіку не буде.
Найбільше вірю коменту Безликого - уряди вирішили що помернути треба від кризи після того як пережили кашлі:-)
колеги, а може дійсно - ну його нахрен тут на гілці розглядати ідеї світового сіонізму через економіку DC, NY і т.п. ... більше 200 сторінок останніх, - мох і болото: графіки і прогнози із щоквартальними відтермінуваннями їх реалізації від ЗРадіо, вічний срач через "плюралізм" думок, мінімум мінімальний корисної інформації про ринок нерухомості ... під Назву гілки можна дійсно підігнати усі макро і мікроекономічні процеси, від державних багаторічних контрактів до покупки Флаєм чергового запасу шоколадок по знижці від Рошену/Світочу, але ж ДАВАЙТЕ ПРО НЕРУХОМІСТЬ ... люди нас читають і не тільки Амат вище писав про скочування гілки в задницю ... Зауважте, - усі, хто дає реальні кейси по недвизі, ідуть з гілки, бо гавно і тапки - наше все ... закидаємо кого завгодно.
Прохожий написав:Amat стесняюсь спросить НО вам тут кто то что то должен? дайте инфу в контексте ветки, как аудитор, обсудим
Боже упаси, конечно мне никто ничего не должен. Тем более вы. Вы, насколько я помню, успешный инвестор, или «лендлорд» в киевскую недвижимость на этом форуме. Я без сарказма. Мне действительно интересен ваш опыт. Сейчас. И ранее.
И что Вы лично думаете о перспективах?Как считаете доходность? В у.е. или гривне? Как изменились капиталовложения? Сколько перевели в Кеш? Сколько из кеша успело окупиться? Как среагировали на конъектуру рынка? Как «диверсифицировали» капитал? Почему так? Как относитесь к ускорению оборачиваемости «мировых капиталов»? Как, на ваш взгляд, это скажется на Киеве через 3,5,7,10 лет ? Войдёт ли Киев в 100 городов конгломератов ? А почему у Киева получится ? ИТ вытянет или туризм ? Украина таки станет или 1) СХ придатком или 2) ИТ развитой страной ? В каких городах ИТ будет более сконцентрировано ? А почему именно в этих городах ? Чем Киев интереснее Львова или других городов западной Украины? Где будут основные центры коммуникаций в Украине через 10 лет ? И так далее… Вот вопросы, которые мне интересно обсуждать с вами в контексте недвижимости в Киеве, в частности…
А не дофигали вопросов?
цікаво взнати думку експерта про перспективи КРЖН і фактори які його будуть драйвити, а не просто: Генезіс був 50К став 90К. І що далі?
stas_rst написав:колеги, а може дійсно - ну його нахрен тут на гілці розглядати ідеї світового сіонізму через економіку DC, NY і т.п. ... більше 200 сторінок останніх, - мох і болото: графіки і прогнози із щоквартальними відтермінуваннями їх реалізації від ЗРадіо, вічний срач через "плюралізм" думок, мінімум мінімальний корисної інформації про ринок нерухомості ... під Назву гілки можна дійсно підігнати усі макро і мікроекономічні процеси, від державних багаторічних контрактів до покупки Флаєм чергового запасу шоколадок по знижці від Рошену/Світочу, але ж ДАВАЙТЕ ПРО НЕРУХОМІСТЬ ... люди нас читають і не тільки Амат вище писав про скочування гілки в задницю ... Зауважте, - усі, хто дає реальні кейси по недвизі, ідуть з гілки, бо гавно і тапки - наше все ... закидаємо кого завгодно.
знайди де я писав про "покупки Флаєм чергового запасу шоколадок по знижці від Рошену/Світочу", вперед !
Щодо КРЖН, то при даних цінах він скоріш мертвий, чим живий. Навіть від тебе з"їхали орендатори. Крім того літо, не сезон.
flyman написав:знайди де я писав про "покупки Флаєм чергового запасу шоколадок по знижці від Рошену/Світочу", вперед !
Андрію, нічого особистого, просто я інших мінімалістів тут не знаю, окрім Долярчика в розрізі м2 на одну душу Ти ж як еталон економності на гілці, без образ! я пам"ятаю твої чи то пости, чи посилання на об"єм калорій в одній плитці шоколаду з розрахунку її вартості у кошику на 100 уо. Ніби ж писалось таке А про об"єм, то гуртом завжди дешевше ... Більше тему твого продуктового набору не підніматиму, обіцяю ...
flyman написав:Навіть від тебе з"їхали орендатори.
то ж я хоч даю реальні обставини, хоч і за 2 км від окружної ... і поки не з"їхали, а планують в суботу, а на неділю я уже планую перегляди нові ... тому мій кейс розглянемо через тиждень-два і зробимо висновки. З нетерпінням чекаємо портрет твого першого квартиранта під Жулянами і реальну ставку оренди