Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Нічо нічьо. До 1 вересня два місяці з хвостиком.... Всі ваші у світі найбільший підйом за останні 80 років пшик у порівннняні з прогнозом зРадіо... Файна таун Па 600 дол за квадрат з вересня цього року!
Кондеры это ерунда по сравненинию с гигантоманией ЖК, рядом с которой даже Никольская Слободка в 9-20 этажей кажется маленькой деревушкой. Загубили еще одно классное место, и вид с главных смотровых площадок Киева.
vitaliian написав:Слишком большая дельта между себестоимостью строительства и покупкой готового, то о чём я вам вчера пытался сказать, способствует инд.строительству. Я и сам вот решил строится
Зараз прибіжить трололо і скаже - яка така дельта? Якщо потрачено на коробку і газончик з парканом 250Куїв!!! А до завершення, то ще з 500Куїв треба!
То де вигода в будуванні свого, якщо треба декілька сотень куїв, як мінімум)))))
де я таке писав, олень? 500-600 доларів під чистову в мене виходить, так-то маленький одноповерховий на УШП із натравертиненим фасадом і вальмовим дахом під бітумкою. двоповерховий ящик на ФБС під ондуліном буде набагато дешевше
Востаннє редагувалось trololo в Сер 09 чер, 2021 00:29, всього редагувалось 1 раз.