|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:12
Hotab написав:detroytred заборону виїзду за кордон М18-60 введено КМУ Право КМУ ввести обмеження і як саме це зробити, надано законом про мобілізацію. Законом. Саме там про обмеження вибору місця проживання і обмеження пересування.
тобто рабство/кріпацтво відновили, воно просто по іншому називається? А подачу повітря у легені теж можуть обмежити? Питаю щоб встиг приготуватись
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:12
flyman написав:продовжу твої вологі мрії: младосиловоєнпєнсам ждунам, яких обділяла груддю ненька, подвоєний апгрейд бюджетної сісі в рублях і востребування невостребуваного ВОСу
Ви збились з вектору розмови, який самі ж і задали. Про хапають і примушують.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3229 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:15
detroytred написав: flyman написав:продовжу твої вологі мрії: младосиловоєнпєнсам ждунам, яких обділяла груддю ненька, подвоєний апгрейд бюджетної сісі в рублях і востребування невостребуваного ВОСу
не ми, а хотаб перекинув латентний вектор: младовоєнпєнсам ждунам одні профіти від ждуння немачухи, тепер чітко видно їх мотивація
-
flyman
-
-
- Подякував: 1590 раз.
- Подякували: 2792 раз.
-
- Профіль
-
1
3
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:18
sens написав: stm написав: _hunter написав:Точно однозначно? Там в 24й статье что-то про ограничения по полу/возрасту было...
Предполагает ли Конституция как главный закон ограничение передвижения? Ответ четкий - да, предполагает. Ограничения М1860 при этом не противоречит этой парадигме. Считая себя униженным и ущемленным любой М1860 имеет право оспорить незаконность действий власти в суде. Женщины медики вообще без возраста подпадают под невыезд. Гос.служащие подпадают независимо от пола и возраста.
Трохи оффтоп - з чим в суді ви зможете довести вчинення протиправних дій, ви ж розумієте що в суд можна йти лише з доказовою базою або наприклад лише для того щоб відкритим провадженням призупинити окремі дії. Не хочу брати на себе " шапку Мономаха" якщо буду стверджувати що є один суд який існує фізично проте немає практичної діяльності з точки зору звичайного громадянина який проживає в Україні
Вы настолько внимательно читали, что уверенны что я не будучи адвокатом буду защищать права Хантера, который, с его слов, беженец в ЕС, что значит юридически что ближайшие 5 лет он не имеет права возврата в Украину, как и свободного передвижения по ЕС. И вот резонно, что человек с ограничениями довольно такими серьезными даже в дем.мире, на форуме ежедневно переживает за 24 статью Конституции Украины
-
stm
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:19
Letusrock Так випадок коли одним реченням розбита на друзки вся простиня писанини опонента))
Тільки в твоїх вологих мріях. 1. Навіть після повної окупації З.України кацапами викорінення українства тривало десяток другий років. 2. А зараз ще війна триває, навіщо вмикати репресивну машину на повну , лякаючи потенційних окупованих в майбутньому . Хоча там щодня постійно випилюють і зараз. Просто у тебе голова в закарпатському піску, ти не цікавишся. Ні, можливість вижити є завжди, Хтось скаже «я принципово не переходив на державну мову (хоча в селі південної України з дитинства нею спілкувався) , і чекав вас.. І податки державі Україна я не платив , «війну не фінансував». Хтось скаже «я військових називав цмудильниками бюджетну, зневажав.. я також вас чекав, я був проти України». Ні, хто захоче - перефарбуються і виживе точно. А подачу повітря у легені теж можуть обмежити?
За Карпатами доступ до бази законів і постанов України вже платний? Чи ви вже румунські і венгерські читаєте?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 06 сер, 2024 09:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 356 раз.
- Подякували: 2266 раз.
-
- Профіль
-
1
3
2
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:23
pesikot написав:На сейчас - я не вижу вариантов завершения войны. И не надо строить иллюзии, что война завершится в ближайшее время. Зима близко и ХЗ какой она будет
Як мінінмум один з варіантів закінчення війни є - це коли Успіхи закінчаться/втомляться а диванні турбопатріоти типу песікота відморозяться їх замінити pesikot написав:Другой момент, а зачем нужно отдавать людей под оккупацию ?
а вони зараз де? як можна віддати те що тобі зараз і так де-факто не належить pesikot написав:7) Вариант
ти забув про: парагвайський варіант (ким бачиш себе в ньому?) корейський фінський грузинський і т.д.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:28
flyman написав: detroytred написав: flyman написав:продовжу твої вологі мрії: младосиловоєнпєнсам ждунам, яких обділяла груддю ненька, подвоєний апгрейд бюджетної сісі в рублях і востребування невостребуваного ВОСу
не ми, а хотаб перекинув вектор: младовоєнпєнсам ждунам одні профіти від ждуння немачухи, тепер чітко видно їх мотивація
Здоровенькі були)) Хотаб продовжив вектор про хапають і примушують, описавши наслідки для когось. Ви вектор змінили, ще й наслідки зфантазували. Яке очікування в Хотаба, який з ворогом безпосередньо боровся... Або в мене, коли всі родичі зайняті наразі тим же... Да і бачення на оркостан маю відповідне. Повторюю: вигадуєте, то підстави наводьте. А не просто -- ждуть, бо буде жирніше. Чи ви з себе тупо прямо переносите на інших без врахування нюансів? Ще й стверджуєте про якусь чіткість видимості.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 06 сер, 2024 09:29, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:45
В русской армии запретили мобилки. Прикинь долярчик что и тебе запретят? Кто нам тогда про сосиски расскажет Z-каналы начали публиковать фото и видео с пробитыми гвоздями мобильными телефонами военнослужащих
Новый закон налагает запрет на мобильную связь и интернет, а также на размещение информации о себе и своем месте службы. За нарушение военных могут отправить на гауптвахту на 10 суток без решения военного суда.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2412 раз.
- Подякували: 3369 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:48
Hotab написав:Letusrock Так випадок коли одним реченням розбита на друзки вся простиня писанини опонента))
Тільки в твоїх вологих мріях. 1. Навіть після повної окупації З.України кацапами викорінення українства тривало десяток другий років. 2. А зараз ще війна триває, навіщо вмикати репресивну машину на повну , лякаючи потенційних окупованих в майбутньому . Хоча там щодня постійно випилюють і зараз. Просто у тебе голова в закарпатському піску, ти не цікавишся. Ні, можливість вижити є завжди, Хтось скаже «я принципово не переходив на державну мову (хоча в селі південної України з дитинства нею спілкувався) , і чекав вас.. І податки державі Україна я не платив , «війну не фінансував». Хтось скаже «я військових називав цмудильниками бюджетну, зневажав.. я також вас чекав, я був проти України». Ні, хто захоче - перефарбуються і виживе точно.
Я ж кажу: треба визначитися. І треба чітко визначити який розклад маємо. Бо. З одного боку підставами для рішень лунають --- рфія незабаром посипеться (і п'ють, і деградують, і національні загострення, і китайці їх з'їдять, і пу здохне, і боротьба за владу почнеться, і ресурси скінчуються, і кризи неминучі і т.д. до нескінченності). Скільки буде втрат від залишення під окупацією (до визволення дипломатичним шляхом)? Скільки буде втрат від збройного визволення? Як живемо? По ринковому (коли треба рахувати... відштовхуватися від ЦІНИ питань)? Чи по ідейному (ми за ціной не постоїм)? Так тоді про який ринок за віконцем мова? Па ваєнному треба... усе... Нема одного зрозумілого підходу. Тільки вінегрет. Да ще й без ключового інградієнту --- ціни. Ще й відірваність від реалій: влада про визволення до останньої верби, коли фронт сунеться вглиб, а не до кордону; і населення навіть за свою хату не рветься битися, а не те що за останню десь вербу.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 06 сер, 2024 09:56, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:53
detroytred написав:Нема одного зрозумілого підходу. Тільки вінегрет.
военные тянут одеяло на себя, политики на себя. Кто победит? Если военные будет сев.корея и крах экономики. Из под палки в центре Европе в 21м веке никто не работает и не воюет, это хотелки людей далеких от реалий. Посему либо побеждает здравый смысл в сиде разумного баланса, либо каждый за себя и военкомы перестают спать по ночам, чтобы не сожгли авто, а в окно не залетел дрон.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 06 сер, 2024 09:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2412 раз.
- Подякували: 3369 раз.
-
- Профіль
-
3
|
+ Додати тему