Тут не посперечаєшся. Але ж при необхідності в складних ситуаціях вміли показати кігті і зуби, якщо життям ще не затоптані в багно і навіть з пачками грошей (якщо вже сидять на саме цьому форумі).
|
|
Додано: Чет 08 сер, 2024 00:22
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЄ нормальне життя, є складне, потім 30 метрів багна і тільки потім - ми.
Хоча війна для багатьох не змінила нічого. Декому навіть краще
Додано: Чет 08 сер, 2024 00:50
звісно ніхто такого не очікував, у тому числі кацапи. це так званий "ход конем", але сенс такого хода лише в умовному "швидкому мату" за рахунок неочікуваності. тобто після досягнення поставлених цілей - швидко відступити. якщо затягнути процес можна "проє бати" і коня (найбільш боєздатні підрозділи і техніку що пішли в атаку) і ферзя (підтримку союзників, які тупо в шоці від того що відбувається).
Додано: Чет 08 сер, 2024 00:54
sergey_stasyuk555
Коваленко висунув думку, що там вдала локація (між двох річок , які прикривають фланги) і тому можливо це буде нова буферна зона на тривалий час. Типу як кацапи зробили на нашій території під Харковом. Я карту не підтягував, не дивився. Та і я не впевнений, що в тактиці «батальйон в обороні» я розуміюсь краще нього.
Додано: Чет 08 сер, 2024 01:12
не знаю хто такий коваленко, якийсь псевдо експерт? я думав сенс форуму в тому щоб виражати свої думки і почути фідбек )) але зараз такі часи що думати не треба - головне знайти "експерта" щоб він думав і генерував рішення )) тому і ШІ буде стрімко розвиватись - бо люди лінуються і тупіють.
Додано: Чет 08 сер, 2024 01:20
sergey_stasyuk555
Коваленко , він же «злий одесит». Мілітари-блогер з чималою аудиторією. Свої думки я виказую там (в тих питаннях) , де я вважаю себе експертнішим за інших. Там де у мене необхідних знань замало, я прогнозами і пошуком причин не займаюсь. Сказати пальцем в небо «допомога лише до літа 23», «або курс літом буде 37.5» багато розуму не треба.
Додано: Чет 08 сер, 2024 02:33
Бетон
0. Що значить «поперед» . 1. В якому місці я тебе кудись відправляв?? 2. Що значить «замість вас»?? У тебе незалежно від мене свій обовʼязок. Хоч я виконую свій, хоч не виконую, у нас взагалі різні обовʼязки. Як мінімум бо мої посади офіцерські, а твої рядового складу. Ти виконуєш (маєш виконувати) свій, я виконую (на відміну від тебе виконую) свій. З чого ти взяв, що хтось з нас має десь бути поперед іншого? Хто цю чергу і де встановив? Ти? 3. В державі Україна нема народжених військовими , і нема тих, хто має ним бути до смерті. Військовий - така ж робота як «прораб на будівництві» . Ти можеш працювати прорабом 10 років, а потім пішов і відкрив магазин для риболовлі. Чи фізруком в школу. Потім повернувся знов прорабом. Вільний ринок праці. Єдине що відрізняє громадянина з досвідом служби від громадянина без такого досвіду, що з досвідом буде використаний по його досвіду , а без досвіду - як повезе і як він покаже свою здатність опанувати щось складне. Як не покаже - то на дно, в окоп під дощ. Як покаже - то в тепло з чимось технологічним в руках. Здається ж очевидні речі мають бути як для керівника на буд.майданчику. Вмієш класти плитку - сидиш в приміщенні, сухо/тепло, кладеш і отримуєш непогано. А прораб так взагалі працює головою і дає розпорядження, а отримує більше всіх. Нічого не вмієш? Будеш рвати жили вантажником за кратно менші гроші на вулиці і на холоді. Нікого не ображає така ієрархія? Чому когось ображає, що офіцер не з лопатою в траншеї, а саме він надає розпорядження що копати, де копати, як копати. І як соляркою мити снаряди.
Додано: Чет 08 сер, 2024 04:53
Зазначається, що в одному з повідомлень Венс розмірковував про відповідальність за диверсію на газопроводах «Північний потік» і грубо описував свою неприязнь до українського уряду та свою відмову розглядати прохання про допомогу.
«Чувак, я навіть не відповідаю на дзвінки з України», – сказав він Джонсону в жовтні, приблизно через три тижні після того, як республіканці в Палаті представників заблокували додаткову допомогу, щоб допомогти Києву відбити російське вторгнення. – Двоє дуже високопоставлених хлопців зв'язувалися зі мною. Голова їхньої розвідки і керівник ВПС. Скиглили про F-16», – писав Венс.
|
|