прекратіть ці безобразія я вас всіх закопувати не собираюсь поїду в італію персики обрізати, ви знали що їх обрізають під час цвітіння? Красота! Одна надія на Успіха, хотя в нього теж отвращєніє од лопати.
budivelnik написав:Не заморочуюсь з чистим одягом/білизною - бо відкрив шафку а там все є.
в смысле вы одежду не стираете? просто надеваете новую из шкафа? видел я один фильм, там подростки работали волонтерами в церкви, а именно сортировали, чистили сэконд. Так вот они тоже одежду не покупали и не стирали, просто брали себе ту что нравится, потом выбрасывали и брали следующую "из шкафа".
Я в комунізмі Навіщо мені думати звідки береться ЧИСТА і ВИПРАСУВАНА білизна? Я просто відкриваю шафку і там все є... Найсмішніше що вміст шафки змінюється разом з порами року Зимою там чомусь теплі речі Влітку переважають легші...
Є правда нюанс В шафці відсутнє щось супермодне і з бірками від модних домів... Але при цьому воно зручне і приємне.
Як тільки навчитесь задовільнятись простішими речами незважаючи на рівень доходу - відразу потрапляєте в комунізм.
А от ті хто заробляє менше ніж йому потрібно для проживання- не залежно від розміру заробітку все життя живуть як негри на галерах....
у вас просто денег не хватает что бы жить так само не задумываясь откуда оно берется в шкафу но только с супермодным и бирками от модных домов
Бетон написав:Я не надеюсь. Я хочу свалить. Навсегда. Болезненно принял решение с пониманием того, что в другой стране я больше не буду полноценной личностью. Вся жизнь заново. Но дети должны стать гражданами страны с другим менталитетом
... не , не ... спочатку треба віддати борги .... ... у боях за Батьківщину .
что бы шла речь про отдать долг нужно понять кто и как его дал. хотите напомню крылатую фразу зе про долг? ну и дают в долг всем или только М25-60 третьего сорта?
"Ви осліпли": в Одесі працівники ТЦК прийняли дитину за "ухилянта"
Військкоми спочатку зупинили без причини жінку-таксистку і хотіли перевірити її документи. Далі співробітники ТЦК зацікавилися документами дитини, не вірячи в її вік.
В Одесі працівники ТЦК зупинили таксистку без причини і переплутали її дитину з "ухилянтом". https://focus.ua/uk/voennye-novosti/689 ... ikom-video Жінка також пише, що військкоми приготувалися кидати під колеса її автомобіля шипи.
"Ви бачите, що це — дитина, чи ви осліпли? Ідіть нах…й", — відреагувала вона на прохання.
"Відразу йдуть на шпиталь": військовий розповів про тих, кого мобілізували ТЦК Тих, кого проти власного бажання мобілізували територіальні центри комплектування і соціальної підтримки здебільшого одразу йдуть у шпиталь.
Я не розумію, для чого їх присилають. Просто одягнути у форму, щоб через пів року списалися
Просто набирати людей для кількості можна, але це позбавлено будь-якого сенсу.
jump написав:"Ви осліпли": в Одесі працівники ТЦК прийняли дитину за "ухилянта"
Військкоми спочатку зупинили без причини жінку-таксистку і хотіли перевірити її документи. Далі співробітники ТЦК зацікавилися документами дитини, не вірячи в її вік.
В Одесі працівники ТЦК зупинили таксистку без причини і переплутали її дитину з "ухилянтом". https://focus.ua/uk/voennye-novosti/689 ... ikom-video Жінка також пише, що військкоми приготувалися кидати під колеса її автомобіля шипи.
"Ви бачите, що це — дитина, чи ви осліпли? Ідіть нах…й", — відреагувала вона на прохання.
"Відразу йдуть на шпиталь": військовий розповів про тих, кого мобілізували ТЦК Тих, кого проти власного бажання мобілізували територіальні центри комплектування і соціальної підтримки здебільшого одразу йдуть у шпиталь.
Я не розумію, для чого їх присилають. Просто одягнути у форму, щоб через пів року списалися
Просто набирати людей для кількості можна, але це позбавлено будь-якого сенсу.
ЛАД написав:Между прочим, то, о чём я уже писал не раз. Запад воспринимает Россию как союзника в той войне. Не знаю, откуда Трамп берёт цифру 60 млн., похоже, ему просто нравится цифра 6. Погибших у нас сейчас он тоже назвал 600 тыс. Но какая бы ни была цифра потерь во 2 МВ, минимум четверть, а, может, и треть или даже больше это потери Украины, хотя бы потому, что война больше всего прокатилась по Украине (и Белоруссии). Но мы очень редко говорим об этом и сносим памятники героям той войны, а рассказываем о "колониальных войсках".
Бетон написав:Самая большая загадка, что им нужно.
им нужно обесценить жизнь украинца. чтобы украинцев паковали в скотовозки как худобу, чтобы журнашлюха портников открытым текстом призывал к обесцениванию, чтобы чиновники поднимали себе зарплаты а обычный народ офигевал от цен в маркетах.
*Я вже говорив про те, що ми готові повернути Крим дипломатичним шляхом... Ми не можемо втрачати десятки тисяч наших людей, щоб вони загинули заради того, щоб Крим повернувся... Ми розуміємо, що Крим можна повернути дипломатичним шляхом", - сказав Зеленський в інтерв'ю телеканалу FoxNews.* https://sud.ua/uk/news/ukraine/316130-z ... skim-putem
Западные чиновники сообщили ВВС, что всего за три месяца северокорейские войска понесли почти 40% потерь в боях на западе Курской области России.
▪️Чиновники, говорившие на условиях анонимности, заявили, что из примерно 11 000 военнослужащих, отправленных из Северной Кореи, 4000 — это боевые потери.
▪️Под этим термином подразумеваются убитые, раненые, пропавшие без вести или попавшие в плен. По словам официальных лиц, из 4 000 человек около 1 000 были убиты к середине января.
▪️Эти потери, если они подтвердятся, будут неприемлемы для Северной Кореи.
всм неприемлимы? если жизнь человека обесценена какая разница 1 тыс ляжет или 1 млн? наоборот чем выше потери тем меньше их надо кормить, обеспечивать блиндажами, буржуйками.
Північна Корея «впродовж наступних двох місяців» надішле нових військових для участі у війні Росії проти України, повідомляє