|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 бер, 2026 12:33
Бетон написав: Shaman написав: Бетон написав:Почему ты не на фронте?
тебе й твої квартири захищати?  собі це питання задавай тут інколи виправдовують ухилянтів - але ти зверни увагу на деталі. ти всі свої картинки підписуй - мені лячно, й до тебе не буде жодних питань... Отвечай за себя. Почему ты не на фронте?Мои квартиры не нужно защищать. У меня есть недвижимость в Польше. Мои дети в Ирландии.
ти задаєш питання іншим, але не хочеш розуміти, що в першу чергу маєш задати їх собі... вставай перед дзеркалом й питай, доки не отримаєш відповідей. тому не розповідай казки, що переймаєшся за інших - ти переймаєшся лише за себе. й поменьше провокацій в своїх дописах 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1738 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 12:38
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 12:39
Vadim_ написав: stm написав: flyman написав:В нас рівні права та обов'язки у М і Ж, чи вам більше до вподоби як в Ірані/ Афган?
Рівні, і коли всім жінкам (без неповнолітніх дітей) поставлять вимогу військового обліку я кіпішевати не буду. І цирк з стрибками на ходу машини теж. Бо якось воно можна загинути не від дрона на 99,9%, якщо стрибаєшь з 3 і вище поверху, чи з машини на повному ходу, і мені вважалося, що дорослі люди то мають знати. А хтось вважає що найцінніший за 140$/місяц. А хтось що інвестор у бетон і якась там держава забезпечить безпеку. Цікаві такі люди )
там женский пол ипут в .опу, такая традиция
Вадім, там дівчат дроноводів вбивають на Купянському і Донецькому напрямках при виконанні бойових завдань. Як і хлопців. Іпуть там мозок. Всі і вся.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 12:57
й ще один момент з приводу влади Ірану та її релігійного керівника, який вже пішов на підвищення... я так здивувався, коли ти майже не ховаючись намагались нахвалювати цього диктатора, ще не показав явні протиріччя. а саме... тут розповідають про розвиток країни - а давайте порівняємо з сусідом - Туреччиною. тут стільки показників, що не буду наводити, але ніхто не буде заперечувати, що за останні сорок років економічний розвиток Туреччини значно перевершив розвиток Ірану. й клімат схожий, хоча так в Туреччини краще. а от мета влади й обрані союзники майже протилежні. як й у всіх прикладах, де ми намагаємось порівняти різні політичні устрої. як не дивно, коли країна зосереджена на власному успіхові, а не на тому, як нашкодити сусідам - результати зовсім різні. а до сусідів країна починає лізти, коли влада хоче приховати свої власні помилки, в першу чергу економічні. йце ще при тому, що в Туреччині зараз теж лідер, який тяжіє до авторитарного стилю керування й утриманню при владі. але наявність виборів поки обмежує його надто різкі рухи та спрямовує у правильному напрямку. а гордитися тим, що в Ірані була начебто сильна армія, але при тому, що населення собі вже м'ясо не може дозволити - це радянська фішка, яка помре разом з носіями... й як виявилося армія так собі, протистояти сучасній армії вона не змозі... якось так 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 13:11
защіщать шейхів та емірів
-
flyman
-
-
- Подякував: 1633 раз.
- Подякували: 2879 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 08 бер, 2026 13:17
flyman написав:В нас рівні права та обов'язки у М і Ж, чи вам більше до вподоби як в Ірані/Афган? Пора виправляти гендерну нерівність, а не прикидатися дєвочкой з бантіком з дєцкого садіка
За даними російського міноборони на березень 2023 року, у збройних силах РФ служило близько 39–41 тисячі жінок-військовослужбовиць (що складало приблизно 3.5–4% від загальної штатної чисельності того часу). Цей показник значно нижчий, ніж у ЗСУ, де станом на березень 2025 року служать понад 75 000 жінок, що становить понад 7% від загальної чисельності армії. flyman, ви вважаєте, що у нас мало жінок в ЗСУ? Як ви собі уявляєте воювати "жінками" проти "чоловіків"?
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 13:22
Бетон написав: Shaman написав: Бетон написав:тебе й твої квартири захищати?  собі це питання задавай тут інколи виправдовують ухилянтів - але ти зверни увагу на деталі. ти всі свої картинки підписуй - мені лячно, й до тебе не буде жодних питань... Отвечай за себя. Почему ты не на фронте?Мои квартиры не нужно защищать. У меня есть недвижимость в Польше. Мои дети в Ирландии.
ти задаєш питання іншим, але не хочеш розуміти, що в першу чергу маєш задати їх собі... вставай перед дзеркалом й питай, доки не отримаєш відповідей. тому не розповідай казки, що переймаєшся за інших - ти переймаєшся лише за себе. й поменьше провокацій в своїх дописах 
Я в отличие от тебя, никого никуда не посылаю и не задаю никому вопросы. Я не воюю с дивана. Я спрашиваю только тебя. Почему ты, такой ярый защитник боевых действий, не воюешь сам. Не делаешь то, что призываешь других Ты можешь ответить или нет???
ти на відміну від мене все перекручуєш та брешеш... ти постійно накидаєш на ТЦК та ЗСУ - пишеш брехливі коментарі. де я когось посилаю? а САМЕ ти відправляєш МЕНЕ на фронт - й скиглиш - я нікого нікуди не посилаю. ти не воюєш з дивану, бо за тебе воюють інші, тому так, стули пельку й помовч. й де ти взяв що я захисник бойових дій? я перший кажу за перемовини, але також й бачу, чому ці перемовини нічим не закінчуються. тому не тобі вимагати від мене відповіді, а краще припинити писати провокації в своїх дописах ps когнітивний дисонанс як він є - "не задаю никому вопросы" та "Ты можешь ответить или нет???" 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 08 бер, 2026 13:28, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 13:22
Бетон написав:Я в отличие от тебя, никого никуда не посылаю и не задаю никому вопросы.
Бетон, а я задаю питання. І ось цікаво як держава ОАЕ чи Саудівська Аравія захистила права інвесторів у Бетон? Норм? 😅 Мабуть теж владу потрібно змінити, засранці. Ключовий момент всі хто при нападі не взмозі захистити права "бетонів" - на вихід. І тоді прийде хтось, хто захистить одразу )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 13:25
ЛАД написав: Shaman написав:...... все просто ЛАД. але на цій простоті вас й корячить...
Пошёл на хер вместе со своей простотой и прапорщиком. Надоели уже оба. Один просто фашист, а другой не пойми что. Ударенный американским сиянием. Вместо иконы - Белый дом?
я ж кажу - корячить... як так, про Рашу написали так, як воно є а взагалі пошкрябаєш фізика, який вважає себе кращим за лірика - а знайдеш звичайне радянське ракло  бо аргументів немає, а за Рашу абидно 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 13:42
Vadim_ написав: stm написав: Бетон написав:Я в отличие от тебя, никого никуда не посылаю и не задаю никому вопросы.
Бетон, а я задаю питання. І ось цікаво як держава ОАЕ чи Саудівська Аравія захистила права інвесторів у Бетон? Норм? 😅 Мабуть теж владу потрібно змінити, засранці. Ключовий момент всі хто при нападі не взмозі захистити права "бетонів" - на вихід. І тоді прийде хтось, хто захистить одразу )
ШІ звичайне , як і акурт з колей
ШІ дійсно вам не може подобатись - це антиалкоголь істота ) але я пам'ятаю добро: напад запойного на ватника - то супер )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|