Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1151911520115211152211523 ... 14687>
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2024 23:52

Готовность Западной Европы поддерживать Украины "до победы" резко падает, сообщает The Guardian со ссылкой на опрос YouGov.

Поддержка такой позиции за последний год упала во всем семи странах, где опрашивали людей: Франция, Германия, Италия, Испания, Швеция, Дания и Великобритания.

Зато во всех этих странах возросла поддержка прекращения войны с РФ путем переговоров.

Этот вариант уже стал более предпочтительным в четырех ключевых странах ЕС: Германии (45% против 28%), Франции (43% против 23%), Италии (55% против 15%) и Испании (46% против 25%).

В Британии перевес сторонников дальнейшей поддержки сократился до минимума - 36%

https://t.me/nabludatels/49840
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2024 23:52

hxbbgaf написав:Деньги воевать не умеют, воюют люди и оружие, которое пополняют западные партнеры. Как и деньги дают. Так что ваша теория, что кто богат, тот может не воевать, а кто-то должен вместо него рисковать жизнью, это просто скотство, которое, к сожалению, часто является у нас реальностью.
Є така штука - називається ефективність використання
Можна Порошенка відправити на фронт - а можна отримати від нього 1,2 млрд грн в рік....і за ці гроші перетворити батальйон К2 з батальйона на полк.....
І так опускаючись по сходинкам - можна дійти до тієї границі , за якою ефективність людини яка платить в тилу буде нижчою від ефективності цієї ж людини в окопі...
Ця сума десь в межах 20000-50000 грн/місяць
і розмір який навіть менший від середньої зарплати в ЗСУ - пояснюється тим що в тилу є мінімум 5 млн військовозобовязаних...

При цьому
Якщо є 4 млн тих хто не платить і не сужить - то ефективніше робити ротацію між цими 4 млн і 1 млн бійців ЗСУ ніж між всіма 5 млн...

Можете з цим погоджуватись , можете не погоджуватись
Але єдине чим ми програєм Захорду - це ефективність використання ресурсів
Єдине в чому виграємо в педерації - це ефективність використання ресурсів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2024 23:53

fox767676

стоматологи останутся в Украине

Можуть і не «остацца»))
Таких прикладів повно ВЖЕ Є.
Це мені здалось, чи тут був натяк на первосортність і зверхність айті? ))
Бо вони можуть виїхати і влаштуватись.
Так у нас мільйони виїхали і якось влаштувались, і кажуть що кожен другий не повернеться. І я можу виїхати і нормальну буду себе чухати, «пріслужівая афріканскім хозяєвам» (один невменяємий такий же з надмірно надутими щоками айтішник))) . Так може тебе треба цілувати окремо і по особливому в дупу, що ти не поїхав?))
Доречі, за економічне бронювання тих, хто наповнює бюджет, я був і є. Незрозуміло навіщо ти це притягнув сюди)).
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2462 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2024 23:59

fox767676
не гони, моей справке 20 лет и по другому поводу, как призовут пойду, но считаю, что в первую очередь должны идти как раз военные, которые учились за наш счет воевать, и тут таких хватает даже на этом форуме. Потом другие силовики должны побывать, как сказала Южанина, потом полностью здоровые и только потом остальные.. И по-моему, вполне справедливо.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2024 23:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Можуть і не «остацца»))

думаю айти интегрруется быстрее всех остальных
другое дело что теряют в размахе жизни (по сравнению с украинскоим до 2020)
но прижимистые старперы типа меня и халамидника просто снизят норму сбережений на "черный день" - просто потому что его вероятность снизится
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 00:03

budivelnik написав:
  hxbbgaf написав:Деньги воевать не умеют, воюют люди и оружие, которое пополняют западные партнеры. Как и деньги дают. Так что ваша теория, что кто богат, тот может не воевать, а кто-то должен вместо него рисковать жизнью, это просто скотство, которое, к сожалению, часто является у нас реальностью.
Є така штука - називається ефективність використання
Можна Порошенка відправити на фронт - а можна отримати від нього 1,2 млрд грн в рік....і за ці гроші перетворити батальйон К2 з батальйона на полк.....
І так опускаючись по сходинкам - можна дійти до тієї границі , за якою ефективність людини яка платить в тилу буде нижчою від ефективності цієї ж людини в окопі...
Ця сума десь в межах 20000-50000 грн/місяць
і розмір який навіть менший від середньої зарплати в ЗСУ - пояснюється тим що в тилу є мінімум 5 млн військовозобовязаних...

При цьому
Якщо є 4 млн тих хто не платить і не сужить - то ефективніше робити ротацію між цими 4 млн і 1 млн бійців ЗСУ ніж між всіма 5 млн...

Можете з цим погоджуватись , можете не погоджуватись
Але єдине чим ми програєм Захорду - це ефективність використання ресурсів
Єдине в чому виграємо в педерації - це ефективність використання ресурсів.

Ох, да, 3 военных, не желающих воевать, ватник, теперь порохобот... Компания тут, конечно, отпад. Не надо о пользе олигархов. Которые часто даже ничего не создали, а позахватывали вместо с бандюками, коими и сами были, и контролируемой властью предприятия в 90-е и раздавшие людям ничего не значащие бумажки-ваучеры. Порох тоже бывшее "Карла Маркса" захватил, не сам построил. И тут речь была даже не о миллиардах, чуть ли не каждый с 20-тысячной зарплатой уже мнит, что он "держит экономический фронт" и не должен воевать, это ошибка. А сыны и порошенка, и гройсмана и всех остальных как и сам гройсман могли бы и повоевать, но это в нынешних реалиях скорей вызовет у кого-то смех, у кого-то саркастическую улыбку сквозь слезы, и в этом беда.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в П'ят 27 гру, 2024 00:07, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 00:12

Hotab написав:fox767676

стоматологи останутся в Украине

Можуть і не «остацца»))
Бо вони можуть виїхати і влаштуватись.
Так у нас мільйони виїхали і якось влаштувались, і кажуть що кожен другий не повернеться. І я можу виїхати і нормальну буду себе чухати, «пріслужівая афріканскім хозяєвам» (один невменяємий такий же з надмірно надутими щоками айтішник))) . Так може тебе треба цілувати окремо і по особливому в дупу, що ти не поїхав?))
Доречі, за економічне бронювання тих, хто наповнює бюджет, я був і є. Незрозуміло навіщо ти це притягнув сюди)).

До речі, ІТ- це другий сорт, перший сорт - це моряки і пілоти ЦА - вони можуть виїзжати з України. Так що цілують в дупу якраз не ІТ-шників, а пілотів/моряків. :D
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 00:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Меня больше беспокоит зверства одних граждан Украины против других. И спонсирование этого западными странами - колыбелью демократии.
Ни одного людолова не наказали. Зато в тюрьме ухылянтов реальные сроков по 5 лет десятки тысяч уже наверное.
Что-то тут не сходится, нечисть
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 27 гру, 2024 00:15, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 00:15

hxbbgaf

Главный критерий, кто больше принесет больше пользы на фронте,

Це ти визначаєш, чи буде з тебе користі більше на фронті?
В тилу з тебе нема користі, отже вона буде більшої саме на фронті.
А те що ти собі навидумував діагнозів, так ти коли був останній раз на ВЛК? Ти вже здоровий, не придурюйся. І колеса тобі відмінять, на клізму замінять. І буде користь на фронті , повір.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 27 гру, 2024 00:17, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2462 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 00:17

hxbbgaf

Бо ти голосиш про вчився воювати під кукаріканням поплічника про марсизм-ленізму та протиранню штанів.

Те, що на вже одвічне логічне питання (чим довше служиш, тим більше заборгував? При визначеному саме 5 роками обов'язку першого контракту після навчання) ти ж зілл'єшся?

я вчився ще за совдепу. Вже точно не за твій і Ко рахунок)))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1151911520115211152211523 ... 14687>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор