Это как? ПыСы. Сушку и МИшку ты учился водить по учебникам на укр.мове с лекциями подполов теж на мове и заправляя их кошерным, выготовленным пид Дрогобычем, керосином?
🔴Словаччина офіційно зупиняє екстрені поставки електроенергії Україні – це відповідь на зупинку транзиту російської нафти через нафтопровід «Дружба», — Фіцо
Про заборону Telegram не йдеться, однак потрібно працювати над його обмеженням, — голова МВС Клименко.
Через Telegram у відсотковому значенні відбувається більшість вербувань для здійснення терактів.
з е.е потужно. з ТГ асиметрична відповідь ні 20му пакету санкцій як і 90ам ярда ойрів, плюс ананос фінкраху на квітні
Хрюшка , з якої відбивні відбили, в 1998 я вже на Бельбеку був лейтенантом)) А ти свою наливайку (з якої податків теж не було, доречі, а була лише пальонка ) з братом відкрив лише в 2000-х . Ти б сальце , в якому мозок як горішок плаває, трохи б порозчесав. Бо підтуплює
Letusrock написав:Станом на 1990 рік фактично 70-80% закарпатців (а в селах і під 95%) в побуті говорили далеко не українською, а так само як і жителі Гуменне, Пряшева чи Свідніка. Тобто або хтось когось продовжує вже 81-й рік культурно геноцидити
Брешеш і не червонієш, русинами себе визначило біля 10 тис людей при переписі 2001 року - це якийсь дуже маленький вісоток населення Закарпаття, до речі поляками тоді визначили себе 114 тис. жителів України.
Letusrock написав:Станом на 1990 рік фактично 70-80% закарпатців (а в селах і під 95%) в побуті говорили далеко не українською, а так само як і жителі Гуменне, Пряшева чи Свідніка. Тобто або хтось когось продовжує вже 81-й рік культурно геноцидити
Брешеш і не червонієш, русинами себе визначило біля 10 тис людей при переписі 2001 року - це якийсь дуже маленький вісоток населення Закарпаття, до речі поляками тоді визначили себе 114 тис. жителів України.
Ти що такий дьорганий, читав весь текст? Ще з кінця 40-х русинів фактично відмінили. Коли тобі 55 років вбивають в голову що ніяких русинів не існує, а в той же час в Пряшеві нон-стоп русинські культурні події, гуртки, ансамблі, хори і т.д., то ясно що до 2001 внєзапно в Словаччині русинів стало більше ніж в Україні. Ти мені зараз хочеш сказати що в 1990-х на Закарпатті (за межами центральних вулиць Ужгороду) говорили переважно українською чи що? Навіть вчительки укр.мови на перервах говорили на "русинській бисіді" А про перепис 2001 я добре знаю, бо багато родичок брали організаційну участь, одна з усних команд була мінімізувати кількість незручних меншин, а народ у нас добрий, аполітичний "що вам треба в графу те й пишіть"
Shaman написав:............ добре назвіть свою оцінку. який відсоток людей влаштовується на зп 25 євро/год? яка ваша оцінка? а скільки працюють на мінімалці? бо мої особисті знайомі - там відсоток так, ближче до 100%. але там й більше 50% здали на В2 - це значно більше ніж в середньому
так, я зробив висновок - рівень В2 - 20% десь. є інші оцінки? без цього кар'єру в офісі не побудуєш. моє твердження що для офісу вимагають В2, а для робочих В1 - воно коректне? а там де не вимагають, то пропонують мінімалку 15 євро/год? це з прикладів. можливо це виключення - у вас є власна інфо?
відповідь не знаю приймається, але скажіть це чесно
Честно говорю - мне такие данные (ни официальные, ни хотя бы оценочные) не попадались, а придумывать не хочу и не буду. Ваши цифры взяты примерно с потолка.
таки погано розумієте? я ж пишу - цифри взяті зі спілкування. у вас цифр немає - добре. але не заперечуйте тоді мої будь-ласка. можете в них не вірити - але так й пишіть - не вірю. інші повірять
й з В2 я погорячкував, схоже в реалі за 2 роки - до 10%. й як це немає? що на прикладі ваших родичів - який в них рівень? судячи з замовчування - не дуже...
25 евро/час совсем не так много. Медианная зарплата - 45 800 евро (). Учитывая, что очень распространена неполная занятость, средний рабочий месяц примерно 130 часов, что соответствует примерно 45800: 12:130 = 29 евро/час. Минимальная зарплата, если не изменилась, была 12,82 евро/час. Это всё брутто, до вычета налогов. Довольно заметные различия по регионам, крупным/мелким городам, в зависимости от размера предприятия (на крупных зарплата выше), по гендеру.
а де до речі взяли 130 годин? в статті про це ні слова. й де найбільші зп - "лікарі та банківська фінансова сфера". як гадаєте який рівень мови там потрібен? може й С1 вимагають, но точно не В1.
Наши беженцы получают в Германии Bürgergeld. Насколько читал, немцы недовольны этой системой и думают над её изменением. Недовольны эффективностью - если правильно помню, то в течение 3 месяцев после трудоустройства очень высокий % (цифру точно не прмню, врать не буду) уходят/теряют работу и снова переходят на пособие. Речь не о беженцах, а о гражданах. "ті, хто емігрував 4 роки тому й досі не влаштувався на роботу" роблять те ж саме, що і раніше - живуть на допомогу.
а як вони живуть, коли їм мали запропонувати роботу, й якщо вони відмовляються, то допомогу зменшують? чи так й живуть, на зменшену допомогу?
Украинцы, которые работают в Германии, нередко сравнивают собственные доходы со средним уровнем заработков по стране. По доступным оценкам, типичный украинец получает около 2 000-2 500 евро (≈98 000-122 000 грн) нетто в месяц.
Этот уровень дохода немного ниже среднегерманского, что в основном связано с тем, что наши сограждане чаще работают в отраслях с умеренными ставками — строительстве, производстве, сервисе — или же на стартовых, менее оплачиваемых позициях.
В то же время разница в доходах среди украинцев в Германии тоже заметна. Квалифицированные специалисты — IT-специалисты, инженеры, медики — могут зарабатывать значительно больше указанных сумм, иногда выходя на уровень местных специалистов.
Зато люди без знания языка или соответствующего образования обычно начинают с физического труда с зарплатой 1 500-2 000 евро нетто (73 000-98 000 грн).