Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 29962997299829993000 ... 14741>
Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 16:34

Shaman написав:
  andrijk777 написав:
  vitaliian написав: "а зачем его менять?"

А поки що у них і не змінилось нічого. Ось курс 63 - до війни був 75. Економічно вони ще майже нічого не відчули.
Мобілізація - це все-таки одиниці в масі. РФ велика.

а тепер порівняйте ціни в доларах - ви дуже здивуєтесь.

курс впав, ціни в рублях значно піднялися. (умом расею не понять...) :D

Я не здивуюсь, тому що це мені відомо.
Але слово "значно" тут не підходить. Офіційна інфляція 12% і я цьому вірю.
Зокрема в Україні 30% інфляція, в Польщі - 17%!
Чому "умом расею не понять"? Все там логічно. Довго пояснювати чому.
Є надія(в мене) що в 2023 станеться обвал рубля(через обмеження імпорту нафти і нафтопродуктів) і расеянє в повній мірі відчують кризу.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 16:35

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Войн было много. И корейская, и вьетнамская, и алжирская (Франция), и Суэц 1956, и Балканы. Я уж не говорю о многочисленных войнах на Ближнем Востоке (далеко не только арабо-израильских, но и межарабских, с участием США и др.). Сев. Ирландия - это, правда, не война, но тоже весело было.

Путин напал далеко не только (и не столько) для рейтинга.

Ці всі війни не агресивно-завойовницькі. А тим більше більшість з них це відрижка 2СВ.

Я вважаю що для рейтингу. В 2014 точно для рейтингу, а 2022 це фактично продовження 2014.

А какие?
Захват сегодня не обязательно включение территорий в состав своего государства. Путин, по-моему, тоже не планировал прямой захват территорий. Планировалось превращение Украины в государство-сателлит, марионетку. Не вышло, решил отхватить кусок, возможно, обеспечивая себе лучшие условия для последующего торга.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 16:41

БУДАПЕШТ, 13 декабря (Рейтер) - Заключенная Венгрией в последний момент сделка с Брюсселем о получении миллиардов долларов финансирования ЕС в следующем году поможет ей предотвратить серьезный удар по ее валюте и облигациям, сохраняя при этом Будапешт под пристальным вниманием из-за коррупционных рисков.

Правительство премьер-министра Виктора Орбана надеется подписать соглашения о финансировании с Европейским союзом в течение нескольких дней.
.........
Соглашение , достигнутое в понедельник, касалось финансовой помощи Украине (18 млрд) и одобрения Будапештом глобального минимального корпоративного налога в обмен на гибкость ЕС в отношении фондов .

Впервые ЕС заморозил фонды сплочения государства-члена из-за эрозии демократических ценностей. Премьер-министр Орбан отрицает, что наносит ущерб верховенству закона в Венгрии.

https://www.reuters.com/world/europe/hungary-hopes-sign-agreements-eu-funds-within-days-minister-2022-12-13/
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 16:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Заступник голови Міноборони України Ганна Маляр заявила, що у ЗСУ виникла потреба у компенсації втрат та відновленні тих бійців, які отримали поранення. Також ЗСУ потребують заміни тих солдатів, які захищають нашу країну з початку війни.
Вона зазначила, що про нову хвилю призову публічно говоритимуть вже з початку нового року.
Нагадаємо, раніше міністр оборони Олексій Резніков говорив, що додаткова мобілізація поки не потрібна.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 16:58

Letusrock написав:Заступник голови Міноборони України Ганна Маляр заявила, що у ЗСУ виникла потреба у компенсації втрат та відновленні тих бійців, які отримали поранення. Також ЗСУ потребують заміни тих солдатів, які захищають нашу країну з початку війни.
Вона зазначила, що про нову хвилю призову публічно говоритимуть вже з початку нового року.
Нагадаємо, раніше міністр оборони Олексій Резніков говорив, що додаткова мобілізація поки не потрібна.

Большие потери на бамбасе.
https://t.me/peredovich0k
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 17:06

Letusrock написав:Також ЗСУ потребують заміни тих солдатів, які захищають нашу країну з початку війни.

Оце вже хороша новина для Успіха, Bobua та інших, кого мобілізували. Але по ходу не дуже хороша - для багатьох з тих, хто в тилу...
А ще для тих, хто підписав контракт...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 14 гру, 2022 17:21, всього редагувалось 2 разів.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 17:07

ЛАД написав:Путин, по-моему, тоже не планировал прямой захват территорий. Планировалось превращение Украины в государство-сателлит, марионетку. Не вышло, решил отхватить кусок, возможно, обеспечивая себе лучшие условия для последующего торга.

"не планировал прямой захват территорий" тому що пу живе в своєму віртуальному світі. Це достатньо унікальне явище, коли диктатор сам собі щось навіяв і діє згідно цих навіювань.

"Не вышло" - а як ви уявляєте воно мало "вийти"? Приклади в історії якісь є? Я не знаю історичних прикладів перетворення країни в государство-сателлит, марионетку без повної окупації, без повного знищення збройних сил, без терору і т.д. Як ви уявляєте окупацію Західної України? Це нереально. Це тільки пу так собі мріяв і все.

Повторюсь - є 100% доказ моєї правоти - це Крим. пу чомусь не "Планировал превращение Крыма в государство-сателлит, марионетку" а просто анексував його.
Лугандон не планировал, але анексував. Херсон не планировал, але анексував.

Раджу вам ігнорувати все що говорить(планує) пу останні декілька років, тому що це немає нічого спільного з реальністю.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 17:27

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:Лично Вы (и ещё многие) пишете так - "саме зараз". Но есть несколько активных "писателей", пишущих о "врождённой" и "генетической" агрессивности России и русских.

Хіба це не так? Від самого початку існування, як московське ханство, русня є агресором і загарбником, всю свою історію.

Не хочу сейчас заниматься историческими изысканиями, уже напоминал о захвате поляками Москвы, о наполеоновских войнах и опять же захвате Москвы.
Но я уже как-то просил привести пример хоть одного государства, которое не стремилось к расширению и захватам (т.е. не являлось "агресором і загарбником"). Начиная ещё с Римской империи или даже раньше.
Не всем это удавалось, но это уже другой вопрос.

Та що з цього заперечує факт того що вони агресори й загарбники? Отримували періодично по рогам, палили кілька разів їх смердючу москву. Звісно, вони такі не єдині в історії, але одні з небагатьох , хто і в нащі часи продовжує вести ту ж політику. Та й далеко не всі мають настільки заплямовану репутацію геноцидом населення сусідніх держав, що в московії починається ще з окупації Новгородського князівства. І аж до статусу розпалювачів Другої світової, яку срср розпочав разом з Німеччиною як союзник.
ₚосія і ₚусня - гниль і пухлина сучасного світу
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 17:35

andrijk777
""Я не знаю історичних прикладів перетворення країни в государство-сателлит, марионетку без повної окупації, без повного знищення збройних сил, без терору і т.д."" --
-- БІЛОРУСЬ?
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 17:52

alibob написав:andrijk777
""Я не знаю історичних прикладів перетворення країни в государство-сателлит, марионетку без повної окупації, без повного знищення збройних сил, без терору і т.д."" --
-- БІЛОРУСЬ?

навскидку - Болгария, Монголия
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

#<1 ... 29962997299829993000 ... 14741>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему