detroytred написав:Вони не сцикливі. Вони просто легко жертвують пішаків...
Вони саме сцикливі. Вони чудово знають, що ніякою жертвою агресора не зупинити. Вони також чудово знають, що для споживачі і так "воюють з Заходом і НАТО", ніякі аргументи їм вже давно не потрібні. Але якщо перевести це знання у публічну площину, то доведеться визнати, що заходів потрібно було вживати "ще вчора", і, принаймні зараз вже включатись по повній. А це ризики, відповідальність, падіння рейтингів, і т.д. А от віддати зжерти Україну і сподіватись, що це затримає звіра достатньо для того, щоб з пошаною піти на пенсію -- це цілком реальний план.
Вони агресора і не зупиняють. Ослаблюють. Вони поки аж ніяк нічого не програли. Свого. Навпаки. Бо точка відліку -- Україна під контролем рфії (до 2014 року). З цим для них йде порівняння. Вони з 2014 року у виграшу. Хоч до повної втрати України (тобто до повернення в точку 2014) - вийдуть в нуль. І при цьому у війні на виснаження рфія ще й слабне. В них (Заходу) тільки виграш. За будь-якого результата.
Столтенберг вже не раз сам недорозуміючим ситуацію прямо в лоб влупив -- рфія нам не загроза. А учора (я схотів перевірити багатобуквенного, що там на болотах говорять про Охмадіт) Соловйов в прямому етері прямо в лоба влупив одному з орко-експертів на його заяву, що треба далі на Європу йти --- одразу зупинив його і влупив: яка нахрін Європа?! Їх 500 млн., а нас 150 млн. Війна - це математика. Цьому елментарному вчать.
__________________________________ Яка Європа? Хто ссить? В баченні НАТО агресор умовно Вовчанськ роками буде брати і не візьме: *У НАТО прогнозують, що Росія пристосувалася до життя в умовах воєнної економіки і готова воювати щонайменше 3−4 роки, тому партнери України зосереджені на довгостроковій підтримці. Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на посадовця альянсу.*
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 10 лип, 2024 18:39, всього редагувалось 1 раз.
Schmit Справа не в тому які ті домовленості, а в тому, що нескінченно довго їх не виконувати не вдалося б нікому. Навіть самому хитрому та вумному.
Чому ж не погоджувалися виконувати? Песікот тут всім всі вуха прожужжав, пояснюючи)) Тобто якщо припустимо, що навіть справа не в їх жахітті, як такових, то все рівно тоді справа в песікотах, які вважають їх таковими (виконання - зрадою).
5 разів перчитав, але так і не зрозумів, як при *Варто зазначити, що спосіб оповіщення військовозобовʼязаних не змінився – повістки й надалі будуть вручатися особисто або надсилатися засобами пошти." - йдеться у повідомленні МОУ.* ----- як при цьому буде * "Ці нововведення дозволять зменшити паперове навантаження на ТЦК*?
detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
Дюрі-бачі написав:detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
А потім казати: "та то компутер помилився"))), як стандарто відповідають в газ та ін. службах.
Дюрі-бачі написав:detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
А як тепер буде на блокпостах, невже по закону? Будуть виловлювати тільки того, на кого виписана повістка а не строчити по місцю?
andrijk777 написав:Я думаю майбутнє за цифровими правителями. На місці чиновників(а згодом і влади) буде штучний інтелект. Причому цього чекати зовсім небагато(років 20). Якась Фінляндія це впровадить а ми усі подивимось на результат. І може собі захочемо так само.
"І тоді живі будуть заздрити мертвим..." (с) Штучний інтеллект навчившись на сотнях-тисячах історичних фактах дуже швидко прийде до висновку, що люди зайві, воюють і все руйнуть.
Кацапські ракети з західною електронікою (санкції?) над каспійським морем летять майже торкаючись води, пишуть що деякі летіли по руслу Дніпра. Для ппо дуже важко побачити такі цілі (тим хто волає чому не збили).
Чому західні країни не організують складання томагавків десь в бункері на заході України якщо вони хочуть щоб Україна перемогла мені не відомо.