Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Провтыкал, что тут по умолчанию - автопролонгация. И только сегодня, когда закончившийся депозит не упал на карту, понял, что ступил... Продлилось еще на 3 месяца, хотя планы были совсем другие. Что теперь делать? Смириться или есть смысл потормошить банк?
В подобной ситуации мне тормошение не помогло. Зато теперь не забываю выключать. Звонок на горячую линию и все.
Искатель написав:Что теперь делать? Смириться или есть смысл потормошить банк?
ну я б точно звякнул. У них той ІБ через пень-колоду працює, сам функціонал по пролонгації менше року як запрацював в ІБ, невже не підуть назустріч
Я так и сделал. Сначала думал: "фигня, не поможет". Но вечером мой депозит упал на карту! Был приятно удивлен. Теперь завтра буду думать, куда переводить и брать онлайн доллар.
Якщо ще й стежку з Привату дійсно прикриють, то сенсу в картці зовсім не залишається. Воно й так в силу обмеженості категорій майже не було того кешбеку, бо картка тільки де-інде використовувалась, а із цим покращенням все закінчиться списанням якихось залишків гривень у 80, як у мене вийшло із Сенсом.
Якщо ще й стежку з Привату дійсно прикриють, то сенсу в картці зовсім не залишається. Воно й так в силу обмеженості категорій майже не було того кешбеку, бо картка тільки де-інде використовувалась, а із цим покращенням все закінчиться списанням якихось залишків гривень у 80, як у мене вийшло із Сенсом.
Мед був ,тому що треба було 0,5% до вкладу . Нехай думають.
Unex Bank розпочинає серію валютних розпродажів – «щасливих годин», під час яких всі бажаючи українці мають можливість придбати безготівкову валюту у мобільному застосунку на особливо вигідних умовах.
Сьогодні, 26 червня, у застосунку банку можна придбати долари США за особливим курсом 40,65 грн/$. Такий курс встановлено тимчасово, тож вікно можливостей може тривати лише кілька годин.