Сколько должен стоить кв.м. чтобы квартиры покупали?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 678910 ... 46>
Повідомлення Додано: Вів 04 сер, 2009 15:06

Да я именно имелл виду доход на руки (в народе - зарплата). Сколько в 2008 гребли дач за городом по 2-3 лимона. На 20 тыс в месяц можна себе позволить такое?
Мой директор чистыми получает 50 тыс в месяц. А он не владелец компании!
А теневая экономика. Ребята в бумажках вы истину не найдете. Смотрите на рынок, на предложение.
delicious

Подякував: 130 раз.
Подякували: 374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 сер, 2009 17:38

delicious написав:Да я именно имелл виду доход на руки (в народе - зарплата). Сколько в 2008 гребли дач за городом по 2-3 лимона. На 20 тыс в месяц можна себе позволить такое?
Мой директор чистыми получает 50 тыс в месяц. А он не владелец компании!
А теневая экономика. Ребята в бумажках вы истину не найдете. Смотрите на рынок, на предложение.

Мой получал 30, но это же не показатель. Почему-то мне кажется, что человек в топ-менедженте, с высшим, а то и двумя, образованием с 10-15 лет стажа на управленческой должности вполне может, и должен получать больше человека, который просто открыл свой ларек с канц. товарами.
Haborym

Подякував: 10 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 00:55

budivelnik написав:
delicious написав:
Но если брать обычного предпринимателя (коих в городах больше милиона), то у них зарплаты дето 50-70 тысяч в месяц

Это Ваше допущение, или результаты исследования?
Насчет предпринимателя Вы явно погорячились. Скорее 10-20тыс

В державі 12 млн працюючих , з яких 2 млн підприємців :D
Середня зарплата працюючого по державі - 2000 грн х 12 місяців = 24 000 грн х 10 млн працюючих = 240 млрд грн
Доходи населення України за 2008 рік - становили приблизно 650 млрд грн
Таким чином на долю 2 млн підприємців припало 650 млрд - 240 млрд = 410 млрд грн
Припустимо що 100 млрд - заробили олігархи :D , а остальні 310 млрд грн - 2 млн підприємців , таким чинос середньостатистичний підприємець заробив 310 млрд / 2 млн = 155 000 в рік :D

пане Будівельнику, ви з таким захопленням фонтануєте статистичними цифрами... ви хоч бачили коли-небудь як подається статистична звітність ? :)
Я не вірю ЖОДНІЙ ЦИФРІ. то все брехня. Якщо вже Черчілль облаяв англійську статистику, то наша статистика - це щось непристойне.
АЛЕНЬ №1

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 10:41

Я не вірю ЖОДНІЙ ЦИФРІ. то все брехня.

А я не вірю жодному емоційному викрику нічим крім " буде , хочу , сто пудов , + 100 "не підтведженному :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 10:48

budivelnik написав:
Я не вірю ЖОДНІЙ ЦИФРІ. то все брехня.

А я не вірю жодному емоційному викрику нічим крім " буде , хочу , сто пудов , + 100 "не підтведженному :D

Эмоциональность - это от души, от народа...А гос. статистика - это от бюрократов и протирающих штаны чинушей. Она не отражает состояние в реале. Я вам кидала ссылку на сайт президента, как он РЕЛЬАНО работает? Вот с такими же чудесами и статистика составлена.
Login

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 11:08

Емоції - це добре в мистецтві , в спілкуванні з жінками ( особливо якщо емоції йдуть від неї і вони позитивні :wink: ) і зовсім не припустимі у виробництві :( . Уявіть собі , підхожу я до свого працівника ( який також до речі народ ) і кажу , з завтрішнього дня працюєш по 1000 грн за місяць + віддаєш мені відкат , бо так Леондім68 написав - чим це кінчиться :?: Завтра я буду без працівників :shock: . Чи прийму я емоційне рішення - продаю по любим цінам - завтра піду без штанів :!: А хто займе моє місце , не задумувались :?: Згадайте класиків
Революції роблять романтики , а плодами революцій користуються циніки

Зараз Ви пробуєте зробити революцію , прапор Вам руки ( так спокійно пишу бо впевнений що у Вас не вийде , але чим чорт не жартує :D ) , подумайте що ж вийде насправді якщо виграєте

1 Нове будівництво зупиняється
2 Збудоване житло вже в чиїхось руках

А звідки своє житло візьметься у Вас :?: , навіть орендоване :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 11:17

Простий приклад який доказує наскільки доступність (ціна) товару залежить від обємів виробництва:
http://www.basel.ru/information/si_3/
На Всемирной выставке 1855 года в Париже «серебро из глины» произвело фурор. Император Наполеон III, за столом которого особо почетным гостям подавали приборы из алюминия
Но произведенный им металл по-прежнему оставался дорогим. Из него делали лишь ювелирные украшения и предметы роскоши.

Так началось триумфальное шествие алюминия по миру. Если в 1900 году в год получали около 8 тысяч тонн легкого металла, то через сто лет объем его производства достиг 24 миллионов тонн.

Збільшення виробництва в 3000 разів призвело до падіння ціни до розумних меж
Якщо виробництво стоіть то падіння цін можливе в абсолютних цінах , при одночасному зростанні в перерахунку до доходів :(
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 11:54

budivelnik, прошу прощения, вы считаете, что рынок аренды существует только потому, что кто-то что-то строит?! Перестанут строить - перестанут сдавать?! И если вы задаете два вопроса "1 Нове будівництво зупиняється 2 Збудоване житло вже в чиїхось руках" — то объясните сам факт существования рынка вторичного жилья. То есть я примерно представляю, что все благодаря новостройкам (дальше много цифр про количество метров на душу), но вопрос в другом - почему вторичка по обьему намного превышает первичку?

И еще, про статистику. На самом деле цифрам этим доверять можно. Это для тех, кто "не верит ни одной". Только вот интерпретация budivelnik'а, мягко говоря, некорректна. Средний предприниматель — как средняя тепмература по больнице. С распределении прибыли есть такая же пирамида, как и пирамида потребителей. То есть очень малочисленная часть предпринимателей получает очень высокий доход, и очень многочисленная - очень низкий. Средние 155.000 здесь просто ни о чем не говорят. Более того, именно такой доход получают считанные тысячи из нескольких миллионов.
LYE

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 11:54

budivelnik написав:Простий приклад який доказує наскільки доступність (ціна) товару залежить від обємів виробництва:
http://www.basel.ru/information/si_3/
На Всемирной выставке 1855 года в Париже «серебро из глины» произвело фурор. Император Наполеон III, за столом которого особо почетным гостям подавали приборы из алюминия
Но произведенный им металл по-прежнему оставался дорогим. Из него делали лишь ювелирные украшения и предметы роскоши.

Так началось триумфальное шествие алюминия по миру. Если в 1900 году в год получали около 8 тысяч тонн легкого металла, то через сто лет объем его производства достиг 24 миллионов тонн.

Збільшення виробництва в 3000 разів призвело до падіння ціни до розумних меж
Якщо виробництво стоіть то падіння цін можливе в абсолютних цінах , при одночасному зростанні в перерахунку до доходів :(

неудачный пример. В этом случае падение цены никак не зависит от объемов. По-вашему выходит, что его ПРОИЗВЕЛИ целую кучу, ПОТОМ не знали куда деть, почесали затылок и давай цены СНИЖАТЬ. Это так сельский рынок работает, на котором барыги неудачники оперируют.
А логическая цепочка (причина - следствие) была следующая:
1. усовершествование технологии
2. геолого разведка сырьевой базы (месторождений бокситов, пригодных для МАССОВОГО и экономически ОБОСНОВАННОГО выпуска алюминия не так уж и много оказалось)
3. удешевление сырья (в первую очередь электроэнергии)
4. СНИЖЕНИЕ себестоимости
5. снижение цен
6. рост спроса и объёмов производства.

И заметьте, все здесь присутствующие примерно такой же логической связи ожидают и на рынке жилья. (От алюминия он отличается тем, что остатки товара на "начало периода" многократно превышают объёмы производства, а значит и себестоимость производства мало кого из покупателей интересует)
max1gu

Подякував: 4 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 12:21

budivelnik, прошу прощения, вы считаете, что рынок аренды существует только потому, что кто-то что-то строит

Ринок оренди , це невеличка частинка ринку житла , а так як обєми нового будівництва вносять зміни в ринок житла , значить вони вносять зміни в ринок оренди
А логическая цепочка (причина - следствие) была следующая:
1. усовершествование технологии

За останні 10 років нових технологій будівництва не винайшли
2. геолого разведка сырьевой базы (месторождений бокситов, пригодных для МАССОВОГО и экономически ОБОСНОВАННОГО выпуска алюминия не так уж и много оказалось)

Нових територій для будівництва не має , всі тягнуться до існуючих , Київ + міста мілліонники
3. удешевление сырья (в первую очередь электроэнергии)

Поки що бачу тенденції до здорожчання енергії і як наслідок в майбутньому здорожчання буд матеріалів
4. СНИЖЕНИЕ себестоимости
5. снижение цен
6. рост спроса и объёмов производства.

Як бачите п 4,5,6 на сьогодні у нас також працювати не будуть
Виходячи з Вашого логічного ланцюжка подешевшання житла не можливо в принципі , але розуміючи це Ви вносите ще одну змінну

(От алюминия он отличается тем, что остатки товара на "начало периода" многократно превышают объёмы производства, а значит и себестоимость производства мало кого из покупателей интересует)

таким чином заганяючи себе в кут , адже інші упадисти загальний житловий фонд - товаро не вважають , бо він на їх думку до продажу не виставляється і на ринок не тисне :D

Висновок :

Спочатку між собою розберітся чи можна вважати товаром все житло яке є на сьогодні в Україніі тоді
а) - якщо можна , тоді собівартість нового будівництва не впливає на ціну , бо є дуже великі товарні залишки , але тоді і метри скуплені для спекуляцій також не впливають на ціну бо їх кількість мізерна в порівнянні з загальним обємом
б) - не можна вважати товаром все житло , а тільки те яке виставленне до продажу , тоді собівартість будівництва суттєво впливає на ціну , бо новозбудоване житло в повному обсязі потрапляє на ринок нерухомості через купівлю продаж
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 678910 ... 46>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему