|
Сколько должен стоить кв.м. чтобы квартиры покупали? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 05 сер, 2009 21:07
Леондім 68 , я далекий від думки що Все що Ви описали - описали про себе , не хочу переходити на особистості , а то знову образитесь . Так в двох словах Ваш сьогоднішній рівень приблизно відповідає майстер ( в гіршому випадку) - прораб ( в кращому ) , Знання Вами фінансової складової це підтверджує , ви оперуєте максимум вартістю щебня , бетону , піску . Навіть фінансовий директор , не говорячи вже про власника чудово знає вартість бетононасосу для монолітного будівництва , може порівняти вартість ДТ75 і komatsu , величину грошей сплачену в вигляді податків і відсотків за користування грошима за покупку перечислених Вами механізмів. Тим більше добре памятаю Ваші сентенції приблизно 6 місячної давності про несправедливість керівництва .
неадекватность оценки себя любимого" не дает наращивать объемы производства.
1 Ви вважаєте , що я неадекватно( задорого ) себе оцінюю , а я повинен не зважаючи на самооцінку хоч з під землі знаходити кошти ( до речі найдорожчий на сьогодні ресурс навіть по оцінкам всіх хто знаходиться на цьому форумі ) , щоб продовжувати роботу. Я її продовжую , з швидкістю приходу грошей і не розказую що мої працівники повинні отримувати по 1000 грн в місяць , і стараюсь втримати їх зарплату хоча б на рівні в 2000 2 Мене не хвилює вартість бетону , бо працюю як на Заході підтримуючи тих з ким вчився , працював і надіюсь що буду працювати і надалі , а от в яку чергу поставлять метелика який шукає кожен день де на 5 грн дешевше в разі відновлення будівництва  Кризи приходять і відходять , а от людскі відносини залишаються . Це до речі не перша криза в будівництві яку я переживаю , думаю що і не остання , а для Вас як я бачу - перша На квартири зявився попит Додано: Пт 06 Лют, 2009 16:55 Leondim68 Знавець З нами з: 09.06.08 Вік: 41 Повідомлень: 239 Звідки: Киев ... и мне. Да еще и без работы остался ...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 сер, 2009 22:18
budivelnik написав:Як варіант для тих же будівельників - чому би Вам не здавати уже збудоване житло в довгострокову оренду по прийнятній ціні?
1 У будівельників практично не має у власності готового житла , яке можна здавати в оренду 2 Навіть якщо у когось є , це значить заморозити свої обігові кошти і перетворитись з будівельників у рантьє 3 Щоб там хто не говорив , а спорудження житла потребує певних коштів . Давайте порахуємо фінансовий ефект від здачі житла в оренду , не знаю як там в Києві , а у Львові 800 грн + комунальні за 1-2 кімнатну (40 кв м ) , десь на околиці більш-менш нормальний варіант ( тільки не треба кричати що дешевше/дорожче , мені все одно , я не знімаю , і не здаю , в мене вже років з 5 свого житла валом  ) . Отже 800 грн-40 метрів , або 20 грн-1 метр ( брудного прибутку ) Пан Тарас вважає що : у Львові в 50-70м2 з ціною метра в 300-400 в цегляному свіжобуді (не старше 10 років) вважаю більш-менш прийнятною.
300-400 доларів це 2400 - 3200 грн , враховуючи що гроші також щось вартують , на сьогоднішній день 24 % річних , або 2 % в місяць , то 2 % в місяць від 2400-3200 = 48 - 64 грн - вартість грошей за метр Отже для того щоб для мене економічно доцільно було здавати збудоване по 300-400 доларів житло я повинен виставляти ціну оренди хоча б по 48-64 ( вартість грошей ) + 30 грн (при терміні повернення грошей 10 років ) = 78-94 грн за квадратний метр або 3200-3600 + комунальні З цього розрахунку Ви вже напевно переконались що в ринок житла заради оренди вкладають не для максисально можливого заробітку , а для максимально надійного отримання прибутку , адже здача квартири в оренду як правило більша від середньостатистичної пенсії
Очевидно що за 40м2 у Львові 3200-3600 + комунальні  ніхто не дасть, хіба би щось супер-пупер в неаби-якому місці. Ваші викладки підтверджують лише той факт, що:
а) Ціна на нерухомість неадекватна поточній економічній ситуації
б) Кредити теж задорогі
отже падати ще є куди 
-
Taras Rudko
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2009 22:32
а) Ціна на нерухомість неадекватна поточній економічній ситуації б) Кредити теж задорогі
1 Ціна завжди адекватна , бо формується з двох сторін
2 Будуть кредити дешевші , значить вартість грошей впала , значить і ціна житла впаде 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 сер, 2009 22:36
budivelnik написав:Леондім 68 , я далекий від думки що Все що Ви описали - описали про себе , не хочу переходити на особистості , а то знову образитесь . Так в двох словах Ваш сьогоднішній рівень приблизно відповідає майстер ( в гіршому випадку) - прораб ( в кращому ) , Знання Вами фінансової складової це підтверджує , ви оперуєте максимум вартістю щебня , бетону , піску . Навіть фінансовий директор , не говорячи вже про власника чудово знає вартість бетононасосу для монолітного будівництва , може порівняти вартість ДТ75 і komatsu , величину грошей сплачену в вигляді податків і відсотків за користування грошима за покупку перечислених Вами механізмів. Тим більше добре памятаю Ваші сентенції приблизно 6 місячної давності про несправедливість керівництва . неадекватность оценки себя любимого" не дает наращивать объемы производства.
1 Ви вважаєте , що я неадекватно( задорого ) себе оцінюю , а я повинен не зважаючи на самооцінку хоч з під землі знаходити кошти ( до речі найдорожчий на сьогодні ресурс навіть по оцінкам всіх хто знаходиться на цьому форумі ) , щоб продовжувати роботу. Я її продовжую , з швидкістю приходу грошей і не розказую що мої працівники повинні отримувати по 1000 грн в місяць , і стараюсь втримати їх зарплату хоча б на рівні в 2000 2 Мене не хвилює вартість бетону , бо працюю як на Заході підтримуючи тих з ким вчився , працював і надіюсь що буду працювати і надалі , а от в яку чергу поставлять метелика який шукає кожен день де на 5 грн дешевше в разі відновлення будівництва  Кризи приходять і відходять , а от людскі відносини залишаються . Це до речі не перша криза в будівництві яку я переживаю , думаю що і не остання , а для Вас як я бачу - перша На квартири зявився попит Додано: Пт 06 Лют, 2009 16:55 Leondim68 Знавець З нами з: 09.06.08 Вік: 41 Повідомлень: 239 Звідки: Киев ... и мне. Да еще и без работы остался ...
Наверное, правильно было написать, мое предприятие осталось без работы. Можете еще перечитать мои все сообщения и... все равно выдерните то, что Вам по душе  .
Мастером я был, и прорабом был, и подрядчиком... Если Вы родились сразу директором то искренне завидую. А еще без работы остался (для Вас - предприятие осталось) когда получил очередную, четвертую, лицензию (если имеете понятие, что это такое и что нужно для того, чтобы ее получить) на строительные работы. Я конечно мог бы выложить фото объектов от "а" до "я" со мной и инвестором на многих фото, с банкетами после сдачи в эксплуатацию, реквизиты, фото лицензии, свидетельства платильщика НДС, регистрации предприятия, акты проверок налоговой и ПФ паспорт (около 300гигабайт) но Вы не поверите, скажите, что это неумелый фотомонтаж. Да я и обещал не меряться пиписьками.
ЗЫ не знать стоимость строй. материалов, не выбирать дешевого поставщика, не знать характеристик машин и механизмов, кормить "старых знакомых" дармоедов, при том, что Вы уверены в ихней сверх прибыли... Вот складовые стоимости Вашего строительства.
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2009 22:47
Якщо це правда , то Ваше підприємство ( або підприємство де Ви працюєте ) складається з 37 чоловік , що досить не погано .
Мене по великому рахунку не цікавить хто Ви і що робите , просто є так звана корпоративна етика , яка не позволяє обливати брудом своїх колег , бо інакше це вже якесь збочення , успішна людина , керівник і так злиться на галузь яка зробила його успішною людиною- керівником  + всюди кричить що його колеги засранці бо деруть багато .
Я вже не один раз писав , вмієте будувати дешево - будуйте , захоплюйте ринок , закидуйте його дешевим житлом ,ставайте ще успішнішим , а то як тільки в галузі проблеми - так відразу чомусь Ваша фірма без замовлень залишилась , може через це така злість , дешево працювати не вмієте , а дорого не дають
Я конечно мог бы выложить фото объектов от "а" до "я" со мной и инвестором на многих фото, с банкетами после сдачи в эксплуатацию, реквизиты, фото лицензии, свидетельства платильщика НДС, регистрации предприятия, акты проверок налоговой и ПФ паспорт (около 300гигабайт)
А про 300 гиг навіщо загнули  У Вас що бібліотека імені Леніна 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 сер, 2009 23:05
budivelnik
Знаєте, я чомусь раніше вірив, що справжня Україна і спражні Українці знаходяться у Вашому місті...
Дякую. Міф роз-ві-я-ли...
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2009 23:08
А справжні Українці це по Вашому хто - балаболи які казки розказують , чи люди які спокійно свою роботу роблять
ЗЫ не знать стоимость строй. материалов, не выбирать дешевого поставщика, не знать характеристик машин и механизмов, кормить "старых знакомых" дармоедов, при том, что Вы уверены в ихней сверх прибыли... Вот складовые стоимости Вашего строительства.
Ще раз я продаю по 600 + годую "старых знакомых" дармоедов і їх годування входить в ці 600 , а де Ваші широко розрекламовані 300
Що і по скільки зараз під час кризи продаєте Ви 
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 05 сер, 2009 23:17, всього редагувалось 3 разів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 сер, 2009 23:10
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2009 23:13
Для Вас поміняю спеціалісти на люди , тихо - на спокійно
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 сер, 2009 23:18
budivelnik
Можна, будь ласка Ваші ціни і розцінки. Може до Вас ще криза не дійшла?
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему