Не будет обвала, не будет роста-прогноз цен на жилье в Киеве

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2728293031 ... 33>
Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 12:18

Комплекс из 3-х 24-х этажных зданий закончили за 2.5 года.

Ви путаєте терміни :( . Зведення конструкції яке Ви бачите тягнеться дійсно 2-3 роки . а організаційні роботи на 1-2 роки більше . Ви ж не знаєте коли були проплачені гроші за земельну ділянку + скільки часу після покупки землі пройшло на виготовлення проекту
Хоть бы постыдились про "якисть" упоминать.

Я мав на увазі якість будівельних матеріалів які повинні використовуватись при будівництві багатоповерхівок
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 13:43

А по поводу обсуждаемых "лохов с деньгами". И программеров зашибающих огромные бабки - вконтексте тех самых лохов.

Я программер зарабатываю около 16т.грн(в зависимости от курса НБУ) в конторе работает еще около 700 таких же с заработком еще +/- 5т.грн я не знаю ни одного который бы сейчас мог купить квартиру в новостройке по вашим(budivelnik и tyreinua) ценам. Вы понимаете нету таких, тут люди либо уже влезли в кредиты поуши(квартира, машина) либо всеравно не могут купить так как эти кредиты не даются. Так что если недвига не снизится хотябы в 2 раза из этой среды не будет покупателей в ближайшие 3-5 лет. А если учесть что это очень узкий слой рабочего класса но один из самых высокооплачиваемых, то прекинте кто будет ваши метры покупать.

Так что если вы можете держать недвигу 3-5 лет то пожалуйста держите цены. Через 3-5 лет люди таки накопят на эти сумасшедшие цены, но сомневаюсь что это произойдет раньше
Востаннє редагувалось xbill в Сер 02 гру, 2009 16:51, всього редагувалось 1 раз.
xbill

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 16:42

xbill
ну вот дал им надежду :lol:
теперь точно будут как минимум 3 года держать...
Fandorin

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 17:14

Розхід будівельних матеріалів на квадратний метр більш високого будинку як правило більший

Обоснуйте. Ибо это смешно читать.
Середня заробітна плата в Києві вища в 1,5 рази

Как это влияет на стоимость квадратного метра? Это больше ваша хотелка, чем фактор влияющий на стоимость метра.
MByte

Подякував: 0 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 18:57

MByte написав:Как это влияет на стоимость квадратного метра? Это больше ваша хотелка, чем фактор влияющий на стоимость метра.

а строителям и остальным рабочим чем платить ??? гнилой картошкой ??
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 22:57

я так понимаю, что MByte сомневается в том, что ЗП строителя в Днепропетровске скажем в 1.5 раза ниже чем в Киеве. Я если честно тоже. Может кто-то может засветить ориентировочные ЗП строителей?
shadow00

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 23:07

xbill написав:А по поводу обсуждаемых "лохов с деньгами". И программеров зашибающих огромные бабки - вконтексте тех самых лохов.

Я программер зарабатываю около 16т.грн(в зависимости от курса НБУ) в конторе работает еще около 700 таких же с заработком еще +/- 5т.грн я не знаю ни одного который бы сейчас мог купить квартиру в новостройке по вашим(budivelnik и tyreinua) ценам. Вы понимаете нету таких, тут люди либо уже влезли в кредиты поуши(квартира, машина) либо всеравно не могут купить так как эти кредиты не даются. Так что если недвига не снизится хотябы в 2 раза из этой среды не будет покупателей в ближайшие 3-5 лет. А если учесть что это очень узкий слой рабочего класса но один из самых высокооплачиваемых, то прекинте кто будет ваши метры покупать.

Так что если вы можете держать недвигу 3-5 лет то пожалуйста держите цены. Через 3-5 лет люди таки накопят на эти сумасшедшие цены, но сомневаюсь что это произойдет раньше
Золотые слова! 8)
Sanjokk

Подякував: 4 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 23:23

xbill написав:А по поводу обсуждаемых "лохов с деньгами". И программеров зашибающих огромные бабки - вконтексте тех самых лохов.

А те, кто имеет доход в несколько раз больше, чем програмеры- у них уже усе есть и так :D
Colambus

Подякував: 15 раз.
Подякували: 206 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 гру, 2009 07:18

Цитата...
Розхід будівельних матеріалів на квадратний метр більш високого будинку як правило більший

Обоснуйте. Ибо это смешно читать.

Невігластво найлегше прикрити хамством :( , додали б чарівне слово будь-ласка і мені набагато приємніше було б Вам відповідати , тай відповідь булаб професійнішою , а так враховуючи що Ви повний профан в будівництві спробую пояснити на хлопський розум
1 Будинки будують не просто так а з врахуванням потреб в міцності .
2 Міцність досягається використанням або більш міцних ( більш дорогих ) матеріалів , або за рахунок потовщення ( а значить збільшенного розходу матеріалів ) конструкції
3 На конструкцію останнього поверху будинку навантаження найменше , тому не доцільно останній поверх робити таким самим міцним як і перший . Таким чином , якщо ми маємо наприклад 9- поверховий і 14 - поверховий , то в
14-поверховому міцність 6 поверху = міцності 1-го поверху 9-поверхового
14-поверховому міцність 7 поверху = міцності 2-го поверху 9-поверхового
14-поверховому міцність 8 поверху = міцності 3-го поверху 9-поверхового
.........
14-поверховому міцність 13 поверху = міцності 8-го поверху 9-поверхового
14-поверховому міцність 14 поверху = міцності 9-го поверху 9-поверхового
З цієї таблички надіюсь що зрозуміло чому розхід матеріалів на кв м на більш- поверхових будинках вищий
4 В будинку Ви купуєте загальну площу квартири в яку не входять площі ліфтів , сходових кліток ,
Як правило чим вищий будинок тим жорсткіші правила евакуації при небезпеці , тому співвідношення площі яку Ви купуєте до загальнозбудованної площі будинку у вищих будинках гірше .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 гру, 2009 12:00

а строителям и остальным рабочим чем платить ??? гнилой картошкой ??

Еще скажите, что основным фактором стоимости метра являются затраты на строительство. И самая затратная часть это зп рабочим :) Да, стоимость земли, взятки может в Киеве и больше. Но большая часть стоимости метра это "хотелка". И сейчас уже это не прокатывает, так как у покупателя нету денег чтобы покрыть "хотелку". А продавцы все еще не хотят эту "хотелку" уменьшить. Вот и стоит весь этот новострой в большей степени пустой. Да и не только новострой. Ждут...
MByte

Подякував: 0 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

#<1 ... 2728293031 ... 33>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор