|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:40
WiN_NeR написав:budivelnik не воспринимайте Ваше конечно право на защиту, но это просто интернет, я привык такие наезды игнорировать. Ну не реагировать же мне на каждый выпад "банкиры вообще не адекваты и тупые"? Ветка не о том какую именно квартиру Вы как продали. Я вас уважаю как человека который знает толк в своем деле, а навешали ли Вы лапшу на уши в интернете - да какая фиг разница, интернет это в большей части лапша, каждый сам фильтровать должен
1 Повністю згоден 2 Проблема в тому що мої повідомлення не давали вішати іншим лапшу на вуха . 3 Ясно що істина десь посередині , але коли один проти ста + з цієї сотні - десяток/другий люмпенів неосвічених , то як цьому одному ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:41
WiN_NeR написав:budivelnik не воспринимайте Ваше конечно право на защиту, но это просто интернет, я привык такие наезды игнорировать. Ну не реагировать же мне на каждый выпад "банкиры вообще не адекваты и тупые"? Ветка не о том какую именно квартиру Вы как продали. Я вас уважаю как человека который знает толк в своем деле, а навешали ли Вы лапшу на уши в интернете - да какая фиг разница, интернет это в большей части лапша, каждый сам фильтровать должен
+1. десять страниц обсуждать "говорил - не говорил", как будто бы больше ничего интерестного на рынке недвиги не происходит 
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:42
turbina написав:А вы случайно не с Ген Прокуратуры??? Дело по будивельныку уже на 5 томов настрочили. Все знают будивельныка. Было бы кого выявлять во лжи 300 раз. Кому оно надо?
Нет. И при этом не работаю вообще не в госорганах. И никогда не работал... Понимаете - можно сказать брехло и все, а можно привести цитаты с датами, ссылками... Понимаете разницу?
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:43
Kolop Если коллектор нарушит запрет, налоговики оштрафуют его на 1 тыс. минимальных зарплат (с 1 декабря штраф составит 8,03 млн грн), а доходы от предоставления незаконных услуг направят в госбюджет.
Странно. Не знала, что у нас минимальная зарплата более 8000 грн. (8030*1000=8.03 млн.грн.)
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:43
Daralex увы, по другим банкам не интересовался. знаю что наш нормально реф нбу вернул, знаю что у Аркады их главный офис НБУ за невозврат рефина забрать хочет как залог Реф НБУ это кстати гемморойная вещь, давая в 2009 НБУ сильно руки выкручивал - был прописан запрет на хозяйственные расходы (мебель не имели право купить), запрет на любое повышение зарплат и т.д.
-
WiN_NeR
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:49
jde написав: turbina написав:А вы случайно не с Ген Прокуратуры??? Дело по будивельныку уже на 5 томов настрочили. Все знают будивельныка. Было бы кого выявлять во лжи 300 раз. Кому оно надо?
Нет. И при этом не работаю вообще не в госорганах. И никогда не работал... Понимаете - можно сказать брехло и все, а можно привести цитаты с датами, ссылками... Понимаете разницу?
Сказати можна все що хочеш А прийняти пропозицію/парі на 10 000 грн - слабо ? Тим більше в свої правоті Ви впевнені , залишилось тільки погодитись ..... і програти Зі мною - це не 500% на фонді .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:50
budivelnik написав:1 Чи згодиться хтось з форумчан зустрітись зі мною , щоб наочно побачити офіційні документи ( а саме нотаріально посвідчений договір купівлі продажу) які б підтвердили , що : в 2009 році за адресою: Львівська область , Яворівський район , с.Рясна -Руська вул Брюховицька 12 було продано 3 квартири по 125 м2 , 1 квартира 140 м2 , 1 квартира 100 м2 в 2010 році , за цією ж адресою , в цьому ж будинку було продано 1 квартиру в 82 м2 , і 1 квартиру в 42 м2 . 2 Чи згодиться хтось з форумчан зустрітись з власниками квартир і отримати від них інформацію по яким цінам ними були придбані ці квартири . Якщо інформація покупців буде відповідати моїм повідомленням то в силу всупає п3 3 Чи згодиться модератор , після того як хтось з форумчан , який підтвердить правоту моїх слів по вищенаведенному , зобовязати jde: а - знищити самостійно всі свої повідомлення де він звинувачує мене в брехні щодо часу, ціни та кількості проданих квартир б - принести мені вибачення і обіцяти більше не приводити свої з пальця висмоктані інформаційні приводи для пояснення своєї геніальності в - повністю заборонити коментарі по моїм повідомленням. 4 Чи згодиться jde і офіційно підтвердить на цих сторінках своє зобовязання у разі підтвердження моїх слів незалежним форумчанином оплатити мені компенсацію за моральні збитки які він мені надав своїми повідомленнями суму наприклад в 10 000 грн Я думаю для керівника підприємства який брехню пізнає по очам , власника двох квартир які він здавав в оренду і продав на піку , фартового біржевого гравця який отримує 500% по акціям, власника валютних і гривневих депо по яким на протязі років він отримував по 20-30% річних - вищеозначена сума - це насіння. На мою думку , враховуючи кількість безпідставно вилитого на мене бруду а також моє зобовязання в разі не підтвердження вибраного форумом форумчанина моїх слів , я зобовязуюсь добровільно і самостійно виконати все що вимагаю від свого опонента ( і виплату 10 000 грн - також ) Ну що ? Чекаю відповіді  Обговорення уточнень , а саме : як перевірити продаж 1 кімнатної в 2009 за 750 - відкрите , я з свого боку можу як свідків запросити того ж директора компютерної фірми і навіть священника , який 30 грудня 2009 року освячував йому цю квартиру правда юридичних документів щоб це підтвердити в мене не має , але слова священника думаю важать більше ніж вимисли jde Так само виникнуть деякі неточності в сумах , повязані з продажем квартир в кредит , тому сума з відсотками будуть на 10-15 % вищі , ніж наведені мною.
Тупость не знает границ!!! Сейчас по сценарию появится растишка, который скажет что встречался с брехуном и что так оно и есть. Все квартиры были проданы по 10 тыщ мильенов в 2009-м году. При этом из-за "форсмажорных обстоятельств"  цена постоянно менялась и что даже видел несколько заверенных договоров о том что так оно и есть. Что дальше???
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:51
WiN_NeR Спасибо. Но должна же где-то быть эта статистика? Или ее страшно показывать?...
-
Daralex
-
-
- Подякував: 388 раз.
- Подякували: 1807 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 20:56
jde написав: budivelnik написав:1 Чи згодиться хтось з форумчан зустрітись зі мною , щоб наочно побачити офіційні документи ( а саме нотаріально посвідчений договір купівлі продажу) які б підтвердили , що : в 2009 році за адресою: Львівська область , Яворівський район , с.Рясна -Руська вул Брюховицька 12 було продано 3 квартири по 125 м2 , 1 квартира 140 м2 , 1 квартира 100 м2 в 2010 році , за цією ж адресою , в цьому ж будинку було продано 1 квартиру в 82 м2 , і 1 квартиру в 42 м2 . 2 Чи згодиться хтось з форумчан зустрітись з власниками квартир і отримати від них інформацію по яким цінам ними були придбані ці квартири . Якщо інформація покупців буде відповідати моїм повідомленням то в силу всупає п3 3 Чи згодиться модератор , після того як хтось з форумчан , який підтвердить правоту моїх слів по вищенаведенному , зобовязати jde: а - знищити самостійно всі свої повідомлення де він звинувачує мене в брехні щодо часу, ціни та кількості проданих квартир б - принести мені вибачення і обіцяти більше не приводити свої з пальця висмоктані інформаційні приводи для пояснення своєї геніальності в - повністю заборонити коментарі по моїм повідомленням. 4 Чи згодиться jde і офіційно підтвердить на цих сторінках своє зобовязання у разі підтвердження моїх слів незалежним форумчанином оплатити мені компенсацію за моральні збитки які він мені надав своїми повідомленнями суму наприклад в 10 000 грн Я думаю для керівника підприємства який брехню пізнає по очам , власника двох квартир які він здавав в оренду і продав на піку , фартового біржевого гравця який отримує 500% по акціям, власника валютних і гривневих депо по яким на протязі років він отримував по 20-30% річних - вищеозначена сума - це насіння. На мою думку , враховуючи кількість безпідставно вилитого на мене бруду а також моє зобовязання в разі не підтвердження вибраного форумом форумчанина моїх слів , я зобовязуюсь добровільно і самостійно виконати все що вимагаю від свого опонента ( і виплату 10 000 грн - також ) Ну що ? Чекаю відповіді  Обговорення уточнень , а саме : як перевірити продаж 1 кімнатної в 2009 за 750 - відкрите , я з свого боку можу як свідків запросити того ж директора компютерної фірми і навіть священника , який 30 грудня 2009 року освячував йому цю квартиру правда юридичних документів щоб це підтвердити в мене не має , але слова священника думаю важать більше ніж вимисли jde Так само виникнуть деякі неточності в сумах , повязані з продажем квартир в кредит , тому сума з відсотками будуть на 10-15 % вищі , ніж наведені мною.
Тупость не знает границ!!! Сейчас по сценарию появится растишка, который скажет что встречался с брехуном и что так оно и есть. Все квартиры были проданы по 10 тыщ мильенов в 2009-м году. При этом из-за "форсмажорных обстоятельств"  цена постоянно менялась и что даже видел несколько заверенных договоров о том что так оно и есть. Что дальше???
Сцикливість мочить штани 1 Я не призначаю , я пропоную , і якщо це буде Турбіна чи Андрій_В - я не здивуюсь і погоджусь 2 Я згоден зустрітись навіть з Вами і навіть в Києві з усіма документами , правда тоді не вийде перевірити правдивість цін , але це буде вже Ваша проблема , а мені заробити 10 000 грн за 12 годин в поїзді + 2 години з Вами - не западло. Так що приймаєте пропозицію ? Чи в кущі ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:02
budivelnik написав:1 Чи згодиться хтось з форумчан зустрітись зі мною , щоб наочно побачити офіційні документи ( а саме нотаріально посвідчений договір купівлі продажу) які б підтвердили , що : в 2009 році за адресою: Львівська область , Яворівський район , с.Рясна -Руська вул Брюховицька 12 було продано 3 квартири по 125 м2 , 1 квартира 140 м2 , 1 квартира 100 м2 в 2010 році , за цією ж адресою , в цьому ж будинку було продано 1 квартиру в 82 м2 , і 1 квартиру в 42 м2 . 2 Чи згодиться хтось з форумчан зустрітись з власниками квартир і отримати від них інформацію по яким цінам ними були придбані ці квартири . Якщо інформація покупців буде відповідати моїм повідомленням то в силу всупає п3 3 Чи згодиться модератор , після того як хтось з форумчан , який підтвердить правоту моїх слів по вищенаведенному , зобовязати jde: а - знищити самостійно всі свої повідомлення де він звинувачує мене в брехні щодо часу, ціни та кількості проданих квартир б - принести мені вибачення і обіцяти більше не приводити свої з пальця висмоктані інформаційні приводи для пояснення своєї геніальності в - повністю заборонити коментарі по моїм повідомленням. 4 Чи згодиться jde і офіційно підтвердить на цих сторінках своє зобовязання у разі підтвердження моїх слів незалежним форумчанином оплатити мені компенсацію за моральні збитки які він мені надав своїми повідомленнями суму наприклад в 10 000 грн Я думаю для керівника підприємства який брехню пізнає по очам , власника двох квартир які він здавав в оренду і продав на піку , фартового біржевого гравця який отримує 500% по акціям, власника валютних і гривневих депо по яким на протязі років він отримував по 20-30% річних - вищеозначена сума - це насіння. На мою думку , враховуючи кількість безпідставно вилитого на мене бруду а також моє зобовязання в разі не підтвердження вибраного форумом форумчанина моїх слів , я зобовязуюсь добровільно і самостійно виконати все що вимагаю від свого опонента ( і виплату 10 000 грн - також ) Ну що ? Чекаю відповіді  Обговорення уточнень , а саме : як перевірити продаж 1 кімнатної в 2009 за 750 - відкрите , я з свого боку можу як свідків запросити того ж директора компютерної фірми і навіть священника , який 30 грудня 2009 року освячував йому цю квартиру правда юридичних документів щоб це підтвердити в мене не має , але слова священника думаю важать більше ніж вимисли jde Так само виникнуть деякі неточності в сумах , повязані з продажем квартир в кредит , тому сума з відсотками будуть на 10-15 % вищі , ніж наведені мною.
когда буду ехать во Львов с удовольствием с вами встречусь....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|