|
Українці "підсіли" на тренінги і мовні курси |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 15 лип, 2012 09:33
Пропонуємо до обговорення: Додаткову освіту отримували 88% співробітників українських офісів...
Дивися повний текст Українці "підсіли" на тренінги і мовні курси.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 09:33
Все такие умные, а шо ж так плохо живем...
-
lestat
-
-
- Заблокований
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 09:59
lestatА ви заменіть імпортне слово менеджер на наш аналог і пригадайте Райкіна. Хіба продавець, товаровед, директор магазин колись були в злиднях? Ось тільки раніше вони не були українцями  PS. А чого так погано живуть "не менеджери" у мене є власне пояснення. Любий бухгалтер вам пояснить, що для того щоб виплати на руки 1000грн. з/п необхідно мати на разунку мінімум 2050 грн. Які, звісно, заробив той, кому ця з/п виплачується. Коли робітник приходить в магазин купити, наприклад, поїсти щоб поновити свої сили (тобто свою вартість як товару "робоча сила") він з тієї 1000грн віддає державі 200грн (як 20% ПДВ на товар). Це я все до того, що з зароблених 2050грн робітнику у нас залишається тільки 800грн, а в податки їдуть 1250грн. Тобто більше 60% від заробленого. На існування робітника залишається менше 40%. Хтось же ці 60% споживає. Це і є ті "вумні" менеджери, мерседеси і котеджи яких ми бачимо із вікон своїх халуп.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 10:42
Гондурас_мля написав:lestatPS. А чого так погано живуть "не менеджери" у мене є власне пояснення. Любий бухгалтер вам пояснить, що для того щоб виплати на руки 1000грн. з/п необхідно мати на разунку мінімум 2050 грн. Які, звісно, заробив той, кому ця з/п виплачується. Коли робітник приходить в магазин купити, наприклад, поїсти щоб поновити свої сили (тобто свою вартість як товару "робоча сила") він з тієї 1000грн віддає державі 200грн (як 20% ПДВ на товар). Це я все до того, що з зароблених 2050грн робітнику у нас залишається тільки 800грн, а в податки їдуть 1250грн. Тобто більше 60% від заробленого. На існування робітника залишається менше 40%. Хтось же ці 60% споживає. Це і є ті "вумні" менеджери, мерседеси і котеджи яких ми бачимо із вікон своїх халуп.
Методика называется "грубо" 1. При выплате на руки 1000 нужно иметь примерно 1230 грн начисленных. 2. На эту сумму ЕСВ будет до 500 грн (если это не урановые шахты). 3. За обнал в банке еще 1%= 10 грн. ну никак не выходим на 2050. ЗЫ. При цене товара 1000 грн НДС будет не 200, а 166.6 грн. ЗЫ2. Еще есть акцизы, ПФ с некоторых услуг - связь, авто...но это уже другая история. ЗЫ3. Проблема не в налогах, а в коррупции и дерибане бюджета. Все бы с удовольствием платили налоги если бы кроме них больше ничего не требовали. Начиная от СЭС и заканчивая таможней.
-
РАТАН
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 11:06
РАТАН написав:Методика называется "грубо" 1. При выплате на руки 1000 нужно иметь примерно 1230 грн начисленных. 2. На эту сумму ЕСВ будет до 500 грн (если это не урановые шахты). 3. За обнал в банке еще 1%= 10 грн. ну никак не выходим на 2050. ЗЫ. При цене товара 1000 грн НДС будет не 200, а 166.6 грн. ЗЫ2. Еще есть акцизы, ПФ с некоторых услуг - связь, авто...но это уже другая история. ЗЫ3. Проблема не в налогах, а в коррупции и дерибане бюджета. Все бы с удовольствием платили налоги если бы кроме них больше ничего не требовали. Начиная от СЭС и заканчивая таможней.
Ну, я сказав "мінімум" 1050грн, і ЄСВ порахував по мінімуму ~36% и 3,6%  На рахунок помилки в 200грн (а не 167) - це дйсно промах, але несуттєвий. Ви же не проти того, що більше 60% фактичного фонду з/п в податки. А ось на рахунок, що всі б з задоволення платили ці податки дуже сумніваюсь. І теза про корупцію в державі - це з тої держави і йде. Їй вигідно казати, що мовляв з податками все гаразд, все діло тільки в коррупції, яка є скрізь в світі. Брехня! Все йде з драконівских задушливих податків. Щоб було просто неможливо їх платити і для існування підриємства треба було б порушувати законодавство. Тобто ідеологія ціх податків - всіх тримати на гачку.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 13:21
Гондурас_мля написав:Ну, я сказав "мінімум" 1050грн, і ЄСВ порахував по мінімуму ~36% и 3,6%  На рахунок помилки в 200грн (а не 167) - це дйсно промах, але несуттєвий. Ви же не проти того, що більше 60% фактичного фонду з/п в податки.
Ну так я же не спорю - 1000 +3.6 +15 (НДФЛ) = 1250 (на глаз) +40 (ЕСВ) = 1750. Высокий уровень коррумпированности - если в "непрямые затраты" на постройку дома идет 30-50% сметы то о чем можно говорить?
-
РАТАН
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 14:22
Звісно, що в Америці усе по-іншому і там налоги платить сам робітник, а не роботодавець, причому 10% від своєї зарплатні, а не то шо понад 60%, як у нас.
-
Lady D
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 15:44
РАТАН написав: Гондурас_мля написав:Ну, я сказав "мінімум" 1050грн, і ЄСВ порахував по мінімуму ~36% и 3,6%  На рахунок помилки в 200грн (а не 167) - це дйсно промах, але несуттєвий. Ви же не проти того, що більше 60% фактичного фонду з/п в податки.
Ну так я же не спорю - 1000 +3.6 +15 (НДФЛ) = 1250 (на глаз) +40 (ЕСВ) = 1750. Высокий уровень коррумпированности - если в "непрямые затраты" на постройку дома идет 30-50% сметы то о чем можно говорить?
Ги, ви теж попались на цей гачок Перша то 1000 звідки? І невідшкодована ПДВ де? Я мову вів про те, що щоб виплатити 1000грн на руки самому останньому злидню підприємство повинно заплатити державі не 750грн (як у Вас), а більше 1000грн податків. А потім з цієї мізерії ще 20% вираховують як ПДВ при покупці любого товару чи послуги. Ось так і йде оббирання ретельних платників податків. З заробленого більше 60% держава забирає. А потім ще перекручують факти і терендять, що МВФ вимагає щоб споживачі платили повну ціну на газ і інши комунальні послуги. Ось, начебто, які вони підлі. У нас і так народ бідний, а вони ще хочуть його пограбувати... А чого він бідний - не кажуть. Бо бідний він від того, що його влада обдерла під нуль, зідравши більше 60% відсотків з заробленого (залишив менше 40). Віддайте народу те, що він заробив, і він сам з відкритими очима і калькуляторм в руках заплатить і за газ і за комунальні послуги реальну ціну. Як, власне, робиться во всьому світі.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 16:12
Треннинги по повышению квалификации и языковые курсы это конечно хорошо, но вот на ЕШКО вестись не стоит.
-
Sophy
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лип, 2012 17:00
Гондурас_мля написав:lestatА ви заменіть імпортне слово менеджер на наш аналог і пригадайте Райкіна. Хіба продавець, товаровед, директор магазин колись були в злиднях? Ось тільки раніше вони не були українцями  PS. А чого так погано живуть "не менеджери" у мене є власне пояснення. Любий бухгалтер вам пояснить, що для того щоб виплати на руки 1000грн. з/п необхідно мати на разунку мінімум 2050 грн. Які, звісно, заробив той, кому ця з/п виплачується. Коли робітник приходить в магазин купити, наприклад, поїсти щоб поновити свої сили (тобто свою вартість як товару "робоча сила") він з тієї 1000грн віддає державі 200грн (як 20% ПДВ на товар). Це я все до того, що з зароблених 2050грн робітнику у нас залишається тільки 800грн, а в податки їдуть 1250грн. Тобто більше 60% від заробленого. На існування робітника залишається менше 40%. Хтось же ці 60% споживає. Це і є ті "вумні" менеджери, мерседеси і котеджи яких ми бачимо із вікон своїх халуп.
Вообщем пока люди будут соглашаться работать за копейки ничего не измениться. Конечно, могут равшанов завести как у соседей.
-
lestat
-
-
- Заблокований
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-