Українці "підсіли" на тренінги і мовні курси

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #123>
Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 09:33

Українці "підсіли" на тренінги і мовні курси

Пропонуємо до обговорення:
Додаткову освіту отримували 88% співробітників українських офісів...

Дивися повний текст Українці "підсіли" на тренінги і мовні курси.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 09:33

Все такие умные, а шо ж так плохо живем...
lestat

Заблокований
Подякував: 14 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 09:59

lestat
А ви заменіть імпортне слово менеджер на наш аналог і пригадайте Райкіна. Хіба продавець, товаровед, директор магазин колись були в злиднях? Ось тільки раніше вони не були українцями ;)

PS. А чого так погано живуть "не менеджери" у мене є власне пояснення.
Любий бухгалтер вам пояснить, що для того щоб виплати на руки 1000грн. з/п необхідно мати на разунку мінімум 2050 грн. Які, звісно, заробив той, кому ця з/п виплачується.
Коли робітник приходить в магазин купити, наприклад, поїсти щоб поновити свої сили (тобто свою вартість як товару "робоча сила") він з тієї 1000грн віддає державі 200грн (як 20% ПДВ на товар).

Це я все до того, що з зароблених 2050грн робітнику у нас залишається тільки 800грн, а в податки їдуть 1250грн. Тобто більше 60% від заробленого. На існування робітника залишається менше 40%.
Хтось же ці 60% споживає. Це і є ті "вумні" менеджери, мерседеси і котеджи яких ми бачимо із вікон своїх халуп.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 10:42

Гондурас_мля написав:lestat
Любий бухгалтер вам пояснить, що для того щоб виплати на руки 1000грн. з/п необхідно мати на разунку мінімум 2050 грн. Які, звісно, заробив той, кому ця з/п виплачується.
Коли робітник приходить в магазин купити, наприклад, поїсти щоб поновити свої сили (тобто свою вартість як товару "робоча сила") він з тієї 1000грн віддає державі 200грн (як 20% ПДВ на товар).

Це я все до того, що з зароблених 2050грн робітнику у нас залишається тільки 800грн, а в податки їдуть 1250грн. Тобто більше 60% від заробленого. На існування робітника залишається менше 40%.
Хтось же ці 60% споживає. Це і є ті "вумні" менеджери, мерседеси і котеджи яких ми бачимо із вікон своїх халуп.

Методика называется "грубо" :D

1. При выплате на руки 1000 нужно иметь примерно 1230 грн начисленных.
2. На эту сумму ЕСВ будет до 500 грн (если это не урановые шахты).
3. За обнал в банке еще 1%= 10 грн.
ну никак не выходим на 2050.

ЗЫ. При цене товара 1000 грн НДС будет не 200, а 166.6 грн.
ЗЫ2. Еще есть акцизы, ПФ с некоторых услуг - связь, авто...но это уже другая история.
ЗЫ3. Проблема не в налогах, а в коррупции и дерибане бюджета. Все бы с удовольствием платили налоги если бы кроме них больше ничего не требовали. Начиная от СЭС и заканчивая таможней.
РАТАН

Подякував: 150 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 11:06

РАТАН написав:Методика называется "грубо" :D
1. При выплате на руки 1000 нужно иметь примерно 1230 грн начисленных.
2. На эту сумму ЕСВ будет до 500 грн (если это не урановые шахты).
3. За обнал в банке еще 1%= 10 грн.
ну никак не выходим на 2050.

ЗЫ. При цене товара 1000 грн НДС будет не 200, а 166.6 грн.
ЗЫ2. Еще есть акцизы, ПФ с некоторых услуг - связь, авто...но это уже другая история.
ЗЫ3. Проблема не в налогах, а в коррупции и дерибане бюджета. Все бы с удовольствием платили налоги если бы кроме них больше ничего не требовали. Начиная от СЭС и заканчивая таможней.

Ну, я сказав "мінімум" 1050грн, і ЄСВ порахував по мінімуму ~36% и 3,6% ;) На рахунок помилки в 200грн (а не 167) - це дйсно промах, але несуттєвий. Ви же не проти того, що більше 60% фактичного фонду з/п в податки.

А ось на рахунок, що всі б з задоволення платили ці податки дуже сумніваюсь. І теза про корупцію в державі - це з тої держави і йде. Їй вигідно казати, що мовляв з податками все гаразд, все діло тільки в коррупції, яка є скрізь в світі.

Брехня! Все йде з драконівских задушливих податків. Щоб було просто неможливо їх платити і для існування підриємства треба було б порушувати законодавство. Тобто ідеологія ціх податків - всіх тримати на гачку.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 13:21

Гондурас_мля написав:
Ну, я сказав "мінімум" 1050грн, і ЄСВ порахував по мінімуму ~36% и 3,6% ;) На рахунок помилки в 200грн (а не 167) - це дйсно промах, але несуттєвий. Ви же не проти того, що більше 60% фактичного фонду з/п в податки.

Ну так я же не спорю - 1000 +3.6 +15 (НДФЛ) = 1250 (на глаз) +40 (ЕСВ) = 1750.
Высокий уровень коррумпированности - если в "непрямые затраты" на постройку дома идет 30-50% сметы то о чем можно говорить?
РАТАН

Подякував: 150 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 14:22

Звісно, що в Америці усе по-іншому і там налоги платить сам робітник, а не роботодавець, причому 10% від своєї зарплатні, а не то шо понад 60%, як у нас.
Lady D

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 15:44

РАТАН написав:
  Гондурас_мля написав:

Ну так я же не спорю - 1000 +3.6 +15 (НДФЛ) = 1250 (на глаз) +40 (ЕСВ) = 1750.
Высокий уровень коррумпированности - если в "непрямые затраты" на постройку дома идет 30-50% сметы то о чем можно говорить?

Ги, ви теж попались на цей гачок :mrgreen:
Перша то 1000 звідки? І невідшкодована ПДВ де?
Я мову вів про те, що щоб виплатити 1000грн на руки самому останньому злидню підприємство повинно заплатити державі не 750грн (як у Вас), а більше 1000грн податків. А потім з цієї мізерії ще 20% вираховують як ПДВ при покупці любого товару чи послуги.

Ось так і йде оббирання ретельних платників податків. З заробленого більше 60% держава забирає. А потім ще перекручують факти і терендять, що МВФ вимагає щоб споживачі платили повну ціну на газ і інши комунальні послуги. Ось, начебто, які вони підлі. У нас і так народ бідний, а вони ще хочуть його пограбувати...

А чого він бідний - не кажуть. Бо бідний він від того, що його влада обдерла під нуль, зідравши більше 60% відсотків з заробленого (залишив менше 40). Віддайте народу те, що він заробив, і він сам з відкритими очима і калькуляторм в руках заплатить і за газ і за комунальні послуги реальну ціну. Як, власне, робиться во всьому світі.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 16:12

Треннинги по повышению квалификации и языковые курсы это конечно хорошо, но вот на ЕШКО вестись не стоит.
Sophy

Повідомлення Додано: Нед 15 лип, 2012 17:00

Гондурас_мля написав:lestat
А ви заменіть імпортне слово менеджер на наш аналог і пригадайте Райкіна. Хіба продавець, товаровед, директор магазин колись були в злиднях? Ось тільки раніше вони не були українцями ;)

Вообщем пока люди будут соглашаться работать за копейки ничего не измениться. Конечно, могут равшанов завести как у соседей.
lestat

Заблокований
Подякував: 14 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

#123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей