Вам потрібна тільки первинка ? Будь-ласка http://fotohost.org/images/a1da692c-105kB.jpg Мегаквартал в цьому плані - дуже хороший , відфільтровуєш що хочеш і як хочеш. То як , посипаєте голову попелом чи далі продовжуєте викручуватись ?
П'ятниця, 16 грудня 2011 А навіщо на сторінках про київську нерухомість стаття про проблеми банку не першої десятки практично річної давності ?
Проблемы кептивного банка, обслуживающего строительную компанию. Видение его проблем посредством проблем возникших на КРН.
.....У меня портфель межбанка 1,1 млрд грн. Приблизительно в этой сумме мне деньги дают.... .....У меня заемщики – это в основном строительные организации. В этом году они сдали 60 тыс квадратных метров жилья, и мы фактически поддержали 4 тыс рабочих мест своими кредитами ....... ......У нас регулятивный капитал в районе 450 млн грн. Соответственно мы можем в одни руки дать приблизительно 25% от этой суммы. Ну, 25% никто не дает, приблизительно 100 млн грн мы можем выдать в одни руки.....
Отже Проблем в нього на 1,1 млрд В одні руки дає - 0,1 млрд
І в чому проблема і привязка для будівельників ? В тому що кредити їм це 10% проблем банку ?
- Сейчас нашими партнерами сдаются (в експлуатацію – "ЕП") квартиры, которые в 2007 году покупались по цене 21 тыс грн за квадратный метр. А сейчас мы продаем эти квартиры по цене $2,2 тыс за квадрат.
В 2012-2013 ціна буде знаходитись в діапазоні 1650-1850( по графіку доміка)з коливаннями від -0,5% до+2% в місяць
не обращал внимание на подпись, теперь прочитал - шо, опять "дали рист"?
1 Це ж треба звернути увагу на підпис через місяць після його створення 2 Є слово коливання , є мінусове значення , є абсолютні значення. Порівнявши абсолютні значення відсотків між собою , розумна людина( не чебуречник , і не збуджений зеленими чоловічками) зробив би слідуючий висновок Будівельник з ймовірністю в 25% прогнозує зниження до 1650 і з ймовірністю в 75% прогнозує ріст до 1850. Таким чином , прогноз будівельника вкладається в діапазон в 10% на найближчі півтора року.