Артём123 написав:Продублирую для особо одарённых: Как у Вас в СООБЩЕНИИ 3 х 1 000 + 12 х 1 500 получилось 47 000? Зачем Вы мне объявление подсовываете?
Це треба бути дуже розумним ( або тупим- як кому більше подобається ) щоб порівнявши оригінал обяви + повідомлень з 10 Тайлера+два моїх - де я признаю що замість чотирьох ноликів написав три Задавати в який раз своє дурне запитання. Розумна відповідь слідуюча - я пропустив один нолик.
Будивельник, та то что Вы нолик не дописали, я сразу понял,Вы мне объясните как у Вас 3 х 10 000 + 12 х 1 500 получилось 47 000? К чему я собственно и прицепился, а Тайлер обвинил меня в том, что я считать не умею
Для особо одарєнних 1 Цифра 47 000 - не мала розшифрування , вона була сама по собі з припискою що є можливість розтермінування ( в моїй голові ця формула була слідуючою35 + 12 * 1000), створена ця формула з слідуючих передпосилок 35000- це собівартість відразу ( і я починаю працювати-будувати далі) 12*1000-мій прибуток ( своїм прибутком можна ризикувати) 2 Графік 3 * 10 000 + 12 * 1500 = 48 000 - був показаний для тих хто хотів себе максимально захистити , адже будинок не зданий в експлуатацію ( я стараюсь спрогнозувати побажання людей - або якщо хочете змоделювати їх поведінку таким чином щоб і їм було зручно і я не пролетів) Таким чином на протязі 3 місяців , поки виплачувались би ці 3*10 000 - я здав би будинок , але за те що мені не дуже вірили + я також ризикував отримавши 10000 потрапити в якісь судові розбірки , то ці ризики я для себе оцінив в додаткову 1000.
Я все пояснив ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 14 лис, 2012 00:33, всього редагувалось 1 раз.
Артём123 написав:Будивельник, та то что Вы нолик не дописали, я сразу понял,Вы мне объясните как у Вас 3 х 10 000 + 12 х 1 500 получилось 47 000? К чему я собственно и прицепился, а Тайлер обвинил меня в том, что я считать не умею Тайлер, извиняйтесь передо мной, за то что меня обозвали!
Тату, де море Уже и скан ему выложил, чтобы видно было, что формула Будивельника на форуме дала 21000, а не 47000, а он все не догоняет... Тяжелый случай.
Все, прошу прощения у общественности. Заканчиваю с этим безумием. Троллей надо игнорить. На этом общением с Артемом заканчиваю, хотя до сего дня бывало временами забавно.
Тайлер, уже написали, что там нолик пропущенный, следовательно, получается 48 000, а не 21 000, но никак не 47 000 как было в сообщении http://fotohost.org/images/a1b3f9ff-133kB.jpg Как получилось 47 000, умники ? Ставлю обоим двойки по математике, и в очередной раз отправляю во второй класс на второй год. ЗЫ. Скинул цену на 4000, а тему ЗАБОЛТАЛИ
Востаннє редагувалось Артём123 в Сер 14 лис, 2012 00:34, всього редагувалось 2 разів.
Kolop написав: Артем, бессмыслено. Все понятно. Хватит. Смысла не имеет.
В итоге что мы имеем: было 47 000 с рассрочкой платежа, стало 43 000 с рассрочкой платежа (с более высоким уровнем готовности?). ЗЫ. как было по 15 000 грн. за квадратный метр, так и осталось по 13 000 за квадратный метр
НЕ беря во внимание строителя (по этому поводу уже все расписали). вообще, рассрочку надо писать по правильному или вся итоговая сумма и разбивка на месяцы, или вся сумма только долга и процент и суммы минимальных помесячных оплат. с процентами итоговая сумма пишется больше для справки, потому что могут оплатить наперед, а могут и задержать платеж.
да и вообще при рассрочке проценты и надбавки не считают. проценты и надбавки бывают по кредиту.
Востаннє редагувалось cellar в Сер 14 лис, 2012 00:51, всього редагувалось 1 раз.
Kolop написав: Артем, бессмыслено. Все понятно. Хватит. Смысла не имеет.
В итоге что мы имеем: было 47 000 с рассрочкой платежа, стало 43 000 с рассрочкой платежа (с более высоким уровнем готовности?). ЗЫ. как было по 15 000 грн. за квадратный метр, так и осталось по 13 000 за квадратный метр
1 Рівень готовності незмінний на протязі вже 6 місяців ( за виключенням роботи з документами) 2 Було 47000 з відтермінуванням , стало крім 47000-48000 з відтермінуванням - ще й 43000 при 100% оплаті.
Tyler написав: Все, прошу прощения у общественности. Заканчиваю с этим безумием. Так что простите.
А как же попросить у меня прощение?
А оно Вам нада ? Это ж творческие люди, они ж ранимые очень.
Похоже, что ранимые как раз оппоненты. Про кроликов с петросяном даже слово сказать не разрешают, сразу обижаются и "агенству" что-то советуют. А могли бы сразу в спортлото написать.
Востаннє редагувалось Tyler в Сер 14 лис, 2012 00:52, всього редагувалось 1 раз.
класика жанру, кручу-верчу....хочу...
до речі, фраза із мого підпсу - це абсолютно реальна фраза будівельника в такому самому стилі і решта його 6 чи 7 тис. повідомлень.
напевно і 47 тис. це теж було із якою хитромудрою "рострочкою". а тепер аффтар не може цифри докупи звести.
для загального розвитку будівельника. "розстрочка" це сплата платежу частинами. тобто сума не міняється. а за користування "розстрочкою" може встановлюватись плата.
а у нашому випадку ми бачимо набір одного із 1000 варіантів цифр, котрі в сумі дадуть чи то 43, чи то 47, чи 48...
cellar написав:вопросов по цене 47 и 43 больше не имею.
НЕ беря во внимание строителя (по этому поводу уже все расписали). вообще, рассрочку надо писать по правильному или вся итоговая сумма и разбивка на месяцы, или вся сумма только долга и процент и суммы минимальных помесячных оплат. с процентами итоговая сумма пишется больше для справки, потому что могут оплатить наперед, а могут и задержать платеж.
1 Фізична особа станом на сьогодні не може давати в борг під відсотки. 2 Так як будь-яка угода є домовленістю між сторонами , то при продажі фізичною особою сума угоди може змінюватись , тому при різних варіантах оплати одна і та ж нерухомість може продаватись за різні суми 3 Нотаріус бере плату як 5% прибуткового так і 1% пенсійного збору виходячи з загальної суми зафіксованої в угоді , не розбиваючи цю суму на ціну нерухомості і відсотки.
Так що мене можна брати до уваги - можна не брати , але використовувати мною написане - прийдеться. Як тільки використаєте - можете подякувати , не використаєте - Вам і нервуватись нічого.
Kolop написав:Та на игнор свой посмотри, суровый парень. Тебя сменить советуют. А не что-то.
[Тут должна была быть картинка с петросяном, чтобы очень смешно было, но мне лень гуглить - считайте, что она там есть ]
Я упустил переход на "ты"? Впали в быдлизм? Понимаю. Кстати, что там - спортлото Вам ответило? Обещали разобраться с Вашим сигналом? Все же не кто-нибудь, а сам Kolop совет дал, это не кот чихнул
Игнор - для особо чувствительных -не означает мою обиду на кого-то. Я просто вежливо даю понять людям, что их обращение ко мне может остаться без ответа. И только.
PS кстати, спасибо за идею. Мне не приходило в голову, что некоторые могут додуматься, что я обижаюсь на Овна, Бетона и т.п. Добавлю в подпись.
Востаннє редагувалось Tyler в Сер 14 лис, 2012 01:11, всього редагувалось 4 разів.