Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 100101102103104 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2013 16:08

Re: Нерухомість у Львові

Кілька реальних продажів - 3-к в панелі на Зубрівській, біля Таврії-б - 52 тисячі доларів, вбита. Остроградських, польські блоки, 53 м. кв. - ідеальний євроремонт - біля 80 тис. А "хотельщики" - 2-к в панелі на Сихові - за 46 тис - навіть ніхто не хоче ходити дивитися. Докласти кілька тис - і в новобудову вже можна вкладати.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2013 20:44

DIV написав:budivelnik
В 2014 +10% до 2013
У валюті? Утопія! У гривні? 50/50.

1 А варіант що курс зміниться на максимум 5% - ви не розглядаєте?
2 Станом на сьогодні в місті я не знайшов жодної повноцінної(в зданому в експлуатацію будинку) двохкімнатної дешевше 49000
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 09:23

Nighthawk написав:Наскільки простіше було б просто віддати спадкоємцю №1 12,5% (10м2/80м2) депозиту, який би перейшов у спадок,правда?

Як на мене то ця дискусія якась не етична. Я впевнений, що "спадкодавець" взагалі не враховував щоб спадкоємцям зручно було щось ділити після його смерті, коли купував житло.
Так можна дійти до того - що машину взагалі не варто купувати, бо спадкоємцям її не поділити. Ну а туристична поїздка - взагалі злочин проти дітей :).
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 22:53

mju

Ця дискусія вже була тааак давно, що я й трохи призабув деталі :D
Але наскільки пам"ятаю, мій основний мессидж зводився до того, що
1) Якщо в сім"ї є вільні гроші, і нема де жити - однозначно купуємо нерухомість. Вже і зараз, коню понятно. Бо тягнути нема куди-ринок лежить, і тєлодвіженія плюс-мінус кілька відсотків ролі не грає. Хіба пощастить хапнути житло з дисконтом, бо продавцю "горить" :) А якщо грошей не вистачає-то скирдуємо на депозиті і при досягненні необхідної суми на квартиру+ремонт+заначка "про запас" купуємо житло.
2) Якщо в сім"ї всі забезпечені нерухомістю - то вільні гроші найрозумніше скирдувати на депозиті.
3) Покупка нерухомості з метою здачі в оренду наразі принесе менше прибутку, ніж депозит. Хоча, якщо район дуже вдалий, то можливо дохід буде наближатися до депозиту. При умові, що власник квартири-ефективний менеджер :)

Так можна дійти до того - що машину взагалі не варто купувати, бо спадкоємцям її не поділити.

Цікава ідея :)))
Але машина, як і будь-яка річ, повинна відбивати вкладені в неї кошти. Купувати машину просто так як альтернативу депозиту-це мегакруто ;)

Ну а туристична поїздка - взагалі злочин проти дітей :).

Як на мене, літо без туристичної поїздки-не літо. І якщо коштів немає на Грецію чи Туреччину, то хоча б на Одесу/Залізний порт/Кирилівку нашкребти можна. Бо життя без відпочинку-не життя. І економити на відпочинку-верх маразму. Я вже не кажу, що відпочила людина працює зі значно більшою ефективністю, аніж втомлена, а отже, зможе швидко "відбити" не лише видатки на відпочинок, але й заробити ще більше, аніж без відпочинку :)
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 жов, 2013 08:09

Nighthawk написав:Бо життя без відпочинку-не життя. І економити на відпочинку-верх маразму.
А що таке відпочинок - як не зміна роду діяльності.
Тому для вас відпочинок - це засмагання на сонці на пісчаному пляжі( рутинна діяльність яку можна описати алгоритмом проснувся-поїв-позагорав-поїв-поспав-позагорав-потанцював-поспав).
Наприклад я поганенько переношу сонце , в свій час наплавався стільки що до зараз до води байдужий ( хоча як до неї дориваюсь пропливаю кілометр-другий), ....
Тому частенько використовую фразу
Для того щоб день відпочити - треба три дні працювати , я краще просто два дні нічого робити не буду і таким чином день зекономлю :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 29 жов, 2013 14:27

budivelnik
А де ви бачили пропозицію за 49 000 в зданому? Я найменше, що знайшов - це 54000, на етапі зведення стін.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 жов, 2013 18:46

ostrig написав:budivelnik
А де ви бачили пропозицію за 49 000 в зданому? Я найменше, що знайшов - це 54000, на етапі зведення стін.
1 Я сам не моніторю - моніторять рієлтори.
2 Готове - вулиця Черкаська , 2 кімнатна ,62 м2 ( я не перевіряв і навіть не знаю де ця черкаська :oops: )
http://www.real-estate.lviv.ua/sale-kvartira/Lviv/Cherkaska-vul
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 29 жов, 2013 20:40

у агенції ціни в гривні та доларах, невже євро не в пошані, чи мало використовується?
чи багато у Львові агенцій нерухомості, які найвідоміші, в яких гарний сервіс?
tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 жов, 2013 20:51

tobias написав:

у агенції ціни в гривні та доларах, невже євро не в пошані, чи мало використовується?
чи багато у Львові агенцій нерухомості, які найвідоміші, в яких гарний сервіс?

принято в долл, некоторые сайты сами "конвертируют" цену в грн.
да дофига агенций и агентов... :)
найвідоміші, це не означає кращій сервіс, що саме Вас цікавить, можно у приват
kos65

Подякував: 87 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 жов, 2013 21:25

цікавить рівень сервісу, розвиток ринку, рівень сайту, usability
наприклад в Києві є портали нерухомості, агенції з сайтами
хочеться відчути різницю між київськими та львівськими :D
наприклад топові агенції Києва
http://blagovist.ua/
http://parklane.ua
зрозуміло що слово "агенство" в назві чи автоматична російська мова(відсутність української, англійської) в інтерфейсі має викликати певний рефлекс у "людини з заходу" :mrgreen:
АГЕНЦІЯ, -ї, ж., зах. Агентство.

АГЕНТСТВО, -а, с. Місцеве (районне і т. ін.) відділення якої-небудь центральної установи або підприємства, а також назва деяких інформаційних або посередницьких установ.

агенція за словником - західноукраїнське слово (а я то думаю, чого воно мені більше подобається!!!!)
насправді в слові агеНТСТВо мені не до вподоби оте збіговисько приголосних.
а вам як?
можна вживати слово агенція? слід поширити його на заміну отому агентствтству?

Ні-ні, через /ґ/: аґенція. rolleyes.gif

http://forum.slovnyk.ua/lofiversion/index.php?t264.html
наприклад на порталі realt.ua всього 60 Львівських квартир та півтора десятки будинків... мало... зрозуміло що десь повинно бути більше
tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

#<1 ... 100101102103104 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор