Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Amat написав:при оренді хрущіка 100у.е, золота ціна йому 10Куе, тобто ПА300
При ценне хруща пА 10к вы их точно купить не сможете.... всё банально просто - их будут выкупать целыми кварталами.... так как земля под ними, как правило в центре... и по такой цене их дешевле купить, снести и через 10 лет построить новые дома.... и всё равно будет выгодно! Так что бойтесь своих желаний [/quote] цікаво, землі в Києві і так навиділяли шаромжникам, податок на землю небось не буде?
Вы наверное работаете в Лесная Буча и блуждаете там в трёх соснах?
Где в прайсе ЖИ 1к на Милославской 2-в о которых шла речь?
zahar_ написав:
Amat написав: Я бы с удовольствием с вами согласился, но вы покажите мне хоть один сданный, официально подключённый ко всем коммуникациям и "с документами" дом.... и я с радостью с вами соглашусь и даже наверное побегу в отдела продаж. Просто покажите... даже не за 500, даже за 600
Форумные туфтогоны трещали что на Милославской 2-В есть якобы 1к по 25 тыс. долл в эквиваленте.
budivelnik написав:ПС Викрики що вже в Києві ПА700 - є - залиште при собі на пару місяців - а потім подивитесь. Хто прислухається цієї безкоштовної поради сьогодні - не буде виглядати дурнем в червні 2015.
budivelnik, а можно чуть подробнее.. а то я не совсем уловил, что именно мы увидим через пару месяцев ? Вы имеете ввиду, что через пару месяцев цена в у.е. повысится или останется на текущем уровне ? Сенкс.
Да, может Вы чего-то знаете, чего нам не ведомо? Уж просветите "безкоштовно"
Якщо Вам так цікаво - я завжди за 1 Швидкість девальвації завжди вища ніж швидкість зміни ціни матеріальних товарів 2 В основній своїй масі , ціна товарів практично завжди повністю відігрує величину девальвації , тільки в різних товарних груп термін відігрування різний ( від моментально до періоду в рік)
Такми чином , на прикладі 2008 року Спочатку різка девальвація (4,8-9,20 ) і 7000 грн/м2 (1500 доларів) перетворилась в березні 2009 на 9200 грн/м2 ( 1000 доларів) З березня 2009 до середини 2013 року , гривнева ціна дійшла до 12000 грн/м2 (1500 доларів) Сьогодні , ціна 16 000 грн/м2 ( приблизно 900 доларів) Як думаєте Якою буде гривнева і валютна ціна через 6 місяців після закінчення різкого обезцінення гривні ? Мій прогноз простий - 1500 доларів , а буде тоді гривня 20 грн/долар чи 17 грн/долар - не важливо.
Frant написав:Значить, у всьому світі є "зговір шаромиг"????
ОПЕК например
Не скрізь. Під Львовом, де будує відома нам особа Будівельник, напевне нема. Але щоб він спробував прийти до Льоні Космоса за ділянкою під забудову - було б цікаво спостерігати
1 Не має жодних проблем купити земельну ділянку в Києві. Є питання ціни цієї ділянки. Під Львовом це 2000-3000 доларів сотка У Львові це 5 000-100 000 доларів сотка У Києві це 15 000 - 1 000 000 сотка. 2 Ясно , що вклавши в землю 20 000-30 000 доларів і володіючи ще як мінімум 200000-500000 доларів - можна приступати до будівництва під Львовом У Києві ці суми збільшуються як мінімум на порядо.
Тому саме питання сум потрібних для запуску проекта в Києві є головним . а не якісь льоні космоси....
Frant написав:Важко сказати. Якщо курс учора був 20, а сьогодні 23 за долар - оце воно і є.
До речі, думаю, що вже весною кацапи дозволять продаж українських продуктів на своїх ринках. Голод - не тітка!
Сегодня уже, вроде, дороже чем по 19.5 не берут.
...утром был прием ПА20... Но что то мне еще вчера подсказывало что маятник достиг верхней точки. А то что сегодня поведали знакомые банкиры(наличный ресурс стал дешевле по сравнению со вчера) подтвердило мои выводы. Но подождем, я так думаю что завтра- послезавтра маятник качнет в другую сторону...
ЗЫ: вчера вечером для эксперимента отдал 5куе ПА22,5
Frant написав:Важко сказати. Якщо курс учора був 20, а сьогодні 23 за долар - оце воно і є.
До речі, думаю, що вже весною кацапи дозволять продаж українських продуктів на своїх ринках. Голод - не тітка!
Сегодня уже, вроде, дороже чем по 19.5 не берут.
...утром был прием ПА20... Но что то мне еще вчера подсказывало что маятник достиг верхней точки. А то что сегодня поведали знакомые банкиры(наличный ресурс стал дешевле по сравнению со вчера) подтвердило мои выводы. Но подождем, я так думаю что завтра- послезавтра маятник качнет в другую сторону...
ЗЫ: вчера вечером для эксперимента отдал 5куе ПА22,5
А чего вчера не сказали - а только сегодня вечером?