|
|
![]() Re: ЮнексПоэтому финансировать Новинского нет желания, а тем более выкупать регионалов из судов, а ещё тем более что Шокин сказал, "что это только начало". И тем более шлейф за Новинским не слабый тянется.
![]() Цукен думаєте Ви один влетіли? Я получав через фонд по трьом банкам БББ, Актив, УФС і що мені тепер все життя комусь мстити і нагнітати ситуацію? Озлобитись і тролити на форумі? Получив під дих, зробив висновок на майбутнє і вперед ![]() Які в мене можуть бути претензії до Юнекса, якщо за декілька років співпраці все виконується вчасно? До інших наприклад банків, які нормально працюють. Чи Ви рахуєте потрібно бігти попереду поїзда? Я б проблеми банка Форум в якому Ви влетіли, так примітивно не зв'язував би з виною Новінського! Наскільки я володію інформацією він мав бажання банк залишити на плаву, але вмішалась політика ![]() ![]() Про выкуп регионалов как то не к теме получилось в связи с утренними событиями. Я к фин состоянию ОТП ничего не имею, просто их менеджеров так накручивают, что приходиться отмахиваться от них как от мух. Вот тоже обнадёживающая статья может порядок наведут. ![]() Служба безпеки України викрила протиправну схему розкрадання коштів власниками та посадовими особами двох українських комерційних банків. Встановлено, що службові особи цих фінансових установ укладали завідомо збиткові угоди між власними банками та юридичними особами з метою незаконного виведення коштів і доведення банків до неплатоспроможності. Грошові кошти вони переводили на рахунки підконтрольних комерційних структур для подальшого привласнення. Внаслідок цих протиправних оборудок у обидва банки введено тимчасові адміністрації, постраждали десятки тисяч вкладників, а Фонду гарантування вкладів завдано збитків на суму 3,6 мільярда гривень. Як повідомив Голова СБ України Валентин Наливайченко під час спільного брифінгу у Генеральній прокуратурі, такі недобросовісні комерційні банки, отримуючи інструкції з Росії, наймають провокаторів для участі в акціях під Нацбанком та намагаються розхитати фінансову ситуацію в Україні. СБУ встановлює й інших осіб у банківській системі України, які могли бути залучені спецслужбами РФ до штучного розбурхування ситуації навколо Національного банку. sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=19D360419506232834E887B992C961B1.app1?art_id=138499&cat_id=39574 ![]() Re: Юнексhttp://news.finance.ua/ua/news/~/345905
Національний банк України заборонив видачу валюти з електронних платіжних карток. Про це йдеться в постанові НБУ №160 від 3 березня. Просьба к unex_bank_press - прокомментируйте пожалуйста как это скажется на получение валютных депозитов по их окончании при переброске их на карточку? ![]() coulthard Доброго дня, дійсно, Постановою Національного банку України № 160 від 03 березня 2015 року "Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному валютному ринках України" подовжено обмеження щодо зняття готівкової іноземної валюти за допомогою електронних платіжних засобів (платіжних карток), а саме:
"... 16) Видача готівкових коштів у межах України за електронними платіжними засобами, що емітовані як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях. ..." Клієнт, як і раніше, може знімати готівкову іноземну валюту з карткового рахунку (без застосування електронного засобу, а саме картки) за заявою в касі банку. Також, можливо перерахувати валютні кошти на поточний або депозитний рахунок з подальшим їх зняттям.
![]() Re: ЮнексНу и что ктото скажет после этого, что можно держать больше 200?
|
|