Icarus написав:Как по мне, так пусть лучше стоят разноцветные МАФЫ, чем ходить по пустым, серым, убогим, неосвещеным улицам с дерьмовым асфальтом, с убитыми хрущевками
А как *разноцветные Мафы* помогают с освещением,асфальтированием и жилым фондом? От накуя понятия подменять?
А вот так! Когда взору есть на чем остановиться, то остального серого совкового дерьма вокруг не замечаешь. Я хочу, что бы улица выглядела как бродвей, а не как совок.
Ок. Желание супер. Какое отношение вот это (и это не самый худший вариант) имеет к Бродвею?
Icarus написав:Как по мне, так пусть лучше стоят разноцветные МАФЫ, чем ходить по пустым, серым, убогим, неосвещеным улицам с дерьмовым асфальтом, с убитыми хрущевками
А как *разноцветные Мафы* помогают с освещением,асфальтированием и жилым фондом? От накуя понятия подменять?
А вот так! Когда взору есть на чем остановиться, то остального серого совкового дерьма вокруг не замечаешь. Я хочу, что бы улица выглядела как бродвей, а не как совок.
Какой бродвей???Бомбей-да,причем хрущебы.Вот что наши мафы напоминают.
Интеллигент написав:А що тут думать? Як що така просадка за ніч, то обов*язково треба встигнути придбати гарного цоколя. Поки знову ріст не почався. Ти хіба не знаєш золотого правила?-"На падінні купуй, на рості продавай!"
пізно, курси вернулись на позначки тижневої давності. тре буде відкрити валютні рахунки і трохи поспекулювати через польский "валютомат"
напишіть чи є якісь приховані податки при купівлі житла - тобто та ціна що на сайті чи + Х%. Які компослуги за 1 кВт, 1 Куб, податок на нерухомість і т.д
Интеллигент написав:А що тут думать? Як що така просадка за ніч, то обов*язково треба встигнути придбати гарного цоколя. Поки знову ріст не почався. Ти хіба не знаєш золотого правила?-"На падінні купуй, на рості продавай!"
пізно, курси вернулись на позначки тижневої давності. тре буде відкрити валютні рахунки і трохи поспекулювати через польский "валютомат"
напишіть чи є якісь приховані податки при купівлі житла - тобто та ціна що на сайті чи + Х%. Які компослуги за 1 кВт, 1 Куб, податок на нерухомість і т.д
можна виторгувати 5% скидки 2% податок 3% посереднику біля 1% нотаріусу, в залежності від суми, чим більша сума, тим менший %. Вартість ком.послуг, як правило пишуть в оголошенні як чинш. 2к виходить 200..400 злотих, в залежності скільки споживаєш і чим грієшся (газ/ел./вугілля/центальне опалення) Про податок давав відповідь Фейслесу - шукай в гуглі (10..15 злотих за м2), але то для повної вартості, як ж шукаю кооперативну.
flyman написав:для прикладу, цоколь куповано по акції, що дало знижку 1/3 ціни в гривні, тобто зимою/весною 2015 було по 9000 грн., а літом 2015 куплено при 100% оплаті по 6000 грн. за м2. Таким чином, навіть якщо РН падає, дно не пробито. Ось про що мова, чекати дна і вишукувати об"єкти із цікавою ціною. Коли почнеться ріст, можна буде брати майже все підряд, все одно в ціні виросте. Але це на означає що я закликаю затарюватися на дні шлаком.
Ваша ціна цоколя по 6000 грн. Це шлак, ви його навіть за 200$ не продасте.. зараз вже є можливість брати не цоколь по 350$ в ірпені... І як досвідчена людина маєте розуміти, що прибуток це коли ви вже продали і заробили плюс... а поки не продали це мрії божевільного...
2 ксьо13 а що ти так взбудоражився. вправляйся з ейрмаком, той купив на верхах злив на низах, спавжнiй тертий калач, а я лише аматор-плчаткiвець, граю мiнiмальним прикупом