airmax78 написав:У людей на их глазах, за сравнительно короткий промежуток времени, средняя стоимость метра в Киеве со 150 уе улетела до 3,5 куе и сложилась сначала до 1,7 куе, а потом до 0,9 куе. И они бьют себя в грудь, что 500 за метр мы не увидим никогда. Какими-то танками пугают. Ну смешно, правда.
Хочу також зауважити як обвалішки маніпулюють даними. 0,9 куе - це як я розумію, теперішня ціна по Бомберу. А звідки взялись цифри 150, 3,5к і 1,7к не зрозуміло, адже Бомбер існує кілька років і в 2008 його точно не існувало... Цифра 3,5к взагалі висосана з пальця. По Доміку максимальна ціна 2,95к, але ж індекс Бомбера менший за індекс Доміка(десь на 15%). Отже максимальна ціна Бомбера в 2008р. мала б бути приблизно 2,5-2,6к. 2,5 і 3,5 є різниця?
airmax78 написав:У людей на их глазах, за сравнительно короткий промежуток времени, средняя стоимость метра в Киеве со 150 уе улетела до 3,5 куе и сложилась сначала до 1,7 куе, а потом до 0,9 куе. И они бьют себя в грудь, что 500 за метр мы не увидим никогда. Какими-то танками пугают. Ну смешно, правда.
Хочу також зауважити як обвалішки маніпулюють даними. 0,9 куе - це як я розумію, теперішня ціна по Бомберу. А звідки взялись цифри 150, 3,5к і 1,7к не зрозуміло, адже Бомбер існує кілька років і в 2008 його точно не існувало... Цифра 3,5к взагалі висосана з пальця. По Доміку максимальна ціна 2,95к, але ж індекс Бомбера менший за індекс Доміка(десь на 15%). Отже максимальна ціна Бомбера в 2008р. мала б бути приблизно 2,5-2,6к. 2,5 і 3,5 є різниця?
У жуликов с домика в 2008 цена на табло по ценам предложений была 3200 долл м2. Потом Котенко путём мухлеваний в БД сделал так что сейчас график домика показывает меньше чем показывал тогда.
Хватаетесь уже за какие-то последние соломинки - только бы не утонуть.
zahar_ написав:У жуликов с домика в 2008 цена на табло по ценам предложений была 3200 долл м2. Потом Котенко путём мухлеваний в БД сделал так что сейчас график домика показывает меньше чем показывал тогда.
zahar_ написав:Флаймен в Киеве среднняя зарплата по статистике за первый квартал 2017 10000 грн. Реальная больше. Оценочно 13500. Что далеко не 350 долларов по нынешнему курсу.
Шо я слышу... И от кого - от Захара! Точно, Захар теперь прочно в "Киеве Фейслесс"
zahar_ написав:Кому надо боятся курса 33 так это фейслесу - тогда его точно ожидает "лужа" с его прогнозом что к 2018 долларовая зарплата по гостату в Киеве будет как и в 2013 650 долларов.
Захар, уж поверьте - в росте курса меня эта ваша виртуальная лужа беспокоит в последнюю очередь
Долярчик написав: ...але, говорячи про амбітність і тому подібні речі..............то........то зараз в мене ЕНТУЗІАЗМУ десь на 20-30%...........а 7-10р. тому, мій ентузіазм сягав 90-99%!....та не треба ля-ля! ....ранішше в Польщі, а потім і на Україні......і розчин в бетономішалці колотив і без неї також........і на трьох майстрів, що мурували, ледве встигав доносити на другий поверх цеглу і відра з бетоно-розчином!....потім ще дві роботи було - працював "на дядю"......а потім ще декілька років працював у свері послуг, але вже САМ НА СЕБЕ!......ну і вже потім - захотів ЛЕГШОГО хліба, менше фізичної роботи.......і от відкрив власний бізнес!(7р. тому)
Один торгаш іншому торгашу пропонує запрягтись й реально працювати))) А не торгувати)))) Розсмішив так, що живіт болить)))
В.К. Арсеньєв в книжках "По Усурійському краю" і "Дерсу Узала" писав, що не варто брати в походи торгових людей. Вони не звичні до роботи, тим більше - до важкої роботи. Ще раз - бу-га-га, торгаші)))
Чому ж пан Долярчик не заробив на власне житло у передмісті Львова? Якихось 20 000 доларів? Маабуть, не так багато й й не так важко він працював???? Лише балаболив на форумах і торгував драними кальсонами в підземних переходах? Типовий ледацюга, який не хоче визнавати свою лінь.
Знову ж власний бізнес - це що, можна ніхрена не робити й язик чухати на говорильнях???? При такому підході пан Долярчик до власної пенсії буде жити приймаком в тещиній квартирі.
1)....за 7, а точнішше за 6-ть останніх років зароблено 27кує! - а житло ще не купив тому, що на окраїні міста - НЕ хочу, а там, де хочу - двушки в ЗДАНИХ(або майже зданих)новобудах коштують 30-35кує! 2)....і бізнес має бути саме такий, щоб він приносив МАКСИМУМ прибутку, а мінімум участі у ньому власника!