Квесторе_поверніться написав:
Долярчик написав:
...що краще?
1) Брати в НАДІЙНОГО забудовника(який входить в трійку лідерів) квартиру з більшою квадратурою, але стан будівництва за ТРИ міс. складає: викопаний котлован і напів залитий(бо не встигають видно, бо мають багато об"єктів)?
2) Чи в "середненького" забудовника - квартиру з меншою квадратурою(на 14м2 менше), але за аналогічних ТРИ міс. збудував два поверхи над одним під"їздом і по 4-ри поверхи над 2-м і 3-м під.!?
....збудувати, обіцяють обоє до кінця наступного року!(детальнішше напишу з часом)
......буду вдячний за будь-які думки/коментарі!
========================================================
Так і в надійного і середнього строки здачі затягнуться...мабуть.
Ось тільки наскільки ...невідомо.

А чому обєкти не називаєте...боїтесь що покупці набіжать і метри розберуть?
===========================================================
....та вже "набігли і розібрали"!
.....ніколи б не повірив, що квартири, дійсно - "розкупляють, як гарячі пиріжки!" ....сьогодні в один ВП телефонував(там, де напів залитий котлован), а в інший - заходив!(де по 4-ри пов. вже звели) - розібрали кращі варіанти, навіть, з неліквіду! - тобто - акційні!
.......- чому "неліквід"?
....переважно - перший поверх(рідше - другий), або останні висотні + кутові!- і не те, щоб на краю і типу будуть "холодні стіни", бо сусідів за стінкою - нема, а НАВПАКИ, кутові - у кутках!- де сонце, за цілий день, навіть, на годинку "не заскочить"!!!
....от з тих всіх акційних неліквідів - було два варіанти для мене, як на мій погляд - "менш-більш"!- і то виявилось, що їх давно "купили"!
....залишились лише з великою квадратурою(від 67м2) - що мені не по кишені........або з малою квадратурою, але в таких місцях, де сонця - не буде! - від слова "ВЗАГАЛІ"!!!
...мораль.....
....то просто - пипець!!!