Підозрюю, завтра піде веселіше. Євро уже 1,166 (чи індекс дол 94,58). Ну і додасться активізація рітейлу (якось я писав про контейнери з китайським новорічно-різдвяним непотребом). Суми до оплати не маленькі і краще встигнути купити долар дешевше.
|
|
Підозрюю, завтра піде веселіше. Євро уже 1,166 (чи індекс дол 94,58). Ну і додасться активізація рітейлу (якось я писав про контейнери з китайським новорічно-різдвяним непотребом). Суми до оплати не маленькі і краще встигнути купити долар дешевше. Возможно, Харьков быстрее среагировал.
Например, у гагарина в 10.44 (https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4200966#p4200966) 26,75/26,83, вечером 26,77/26,85. Некоторые вообще не меняли котировки. Возможно забыли, посмотрим утром. Ну и в Киеве курсы были пониже и вчера.
Я, например, больше переживаю за голосовалку в теме.Хочется, чтобы наша команда победила, сейчас мы близки к цели.
Всім привіт. Доналили ще під 3 млрд ПДВ, уже не металургам. Євро в світі поки 1,1625 і парашут може не відкритися. П.С. "навоювали" однозначно "помста кадирова" і "російський слід" П.П.С. Слідкуємо, що сьогодні Волкер привезе. Очередной раз хвалю самый лучший вариант нала - касса банка.Сумма правда неск сотен, но спокойно без пыли па 26,85 взял в правексе.Это последнее время многим и советую, недавно Тарасу 85, и сам так же поступаю.Не люблю отъявленных спекулянтов, кот на ровном месте пытаются накрутить. ПС в разделе недвиги возмущался недориэлторами.Сейчас прозваниваю варианты, а эти пинчеры толком ничего по объекту кроме адреса не знают. а наворачивают до 5000$ Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)По банкам - видел ещё в альфе па 85.Но уже многие задрали аж на 95.
Надіюся, з усім розібралися в Контексті. ПДВ найкорупційніший податок (чи його відшкодування), тому там різне буває, але ніяких чітких графіків і навіть шлях від Казначейства до отримувача може пролягати через не типові лабіринти і тривати кілька днів. Зауваження Сибарита помітили? Дуже слушне. З його дозволу розвину і накнопаю трішки по наступному тижню. Подивимося на обєм сьогоднішнього аукціону. Нікого не дивує, що якщо помножити 86,1 млн уо на середньозважений курс 26,8649 ми отримаємо 2,3 млрд??? І це при тому, що до виходу НБУ на міжбанку операції проходили по 26,92, а за день все одно вийшли на курс 26,8758. Тепер що мені видається (і видається досить імовірним). Не думаю, що таких "любих друзів", які ще зможуть так фартово конвертувати ПДВ є багато і що вони ще залишилися на наступний тиждень. Крім того, з огляду на паузу в роботі з МВФ до весни і з заморозкою в наступних траншів позик від ЄС (а їх вже давно мало бути ще 2 на 1,2 млрд євро) НБУ не буде витрачати ЗВР в таких кількостях. МБ буде змушений варитися в своєму соку, а ПДВ, репатріації, попиту від енергетиків на оплату вугілля, імпортних контрактів перед Новим роком і тд вистачає. Крім того, парашут у євро не відкрився, більше того, сюрпризи від Каталонії продовжуються. Ризикну припустити про певні кроки і від Польщі, Туреччини, Австрії, Франції найближчим часом. І ще, сьогодні трошки просіла і російська валюта, а якби не рекордний ріст нафти, то це "трошки" було б значно вагомішим. Але при очевидній тривалій тенденції для євро, золота і дол США, нафта відкоригується. І для рубля продовжиться рух, проштрихований сьогодні. А це також вплине на курс грн (в перших своїх повідомленнях тут описував звязок курсів, особливо готівкових-тіньових). Тому, наступного тижня (можливо не зразу в понеділок) курси обмінок у Харкові можуть нас здивувати трохи більше ніж МБ чи готівка в інших регіонах країни. А практика показує, що "харківський вірус" інші регіони підхоплюють швидко, тим більше, Київ може найближчим часом і перестати купатися в надлишку валюти. Всім гарних вихідних і не забудьте годинники перевести завтра. Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)Перші наслідки візиту спецпосланця з Вашингтону? Якщо татусь не розуміє що в країні війна, чому саме війна, і що треба робити, то це пояснять слюнявим, вічнощасливим мажорчикам? Ну з мосійчуками і нижче все ясно. А от що з пашинськими-кононенками-аваковими, чи ще вищим ешелоном? Поки шанси побачти 26 чи 29 до кінця року рівні, як на мене. Конечно очень азартно оценивать перспективы курса читая все вышеизложенные влияющие факторы.Один из методов получить результат примерно такой - формула
А1 х к1 + А2 х к2 + ... + Аn х кn =КУРС.Где А это фактор, а к это коэффициент влияния.Так вот все эти к и десятых долей не дотягивают, сотые от силы, т е ситуативно сдвигают курс от базового.А вот базовый курс важнее всего мотлоха.По нему совсем простое наблюдение.Оно основано всё на той же сезонности.Летом нбу почти всегда однонапрвленно выкупал излишек валюты.Начиная с какого то числа августа и сентябрь аукционы меняются - то на покупку то на продажу, соотв курс то вверх то вниз.С ноября тенденция плавно вверх и аукционы преимущественно только по продаже.А не есть ли это и самый явный ответ на прогнозирование курса.Именно базовая как я её окрестил , составляющая зависит только от экспортных поступлений валюты ну и от импортных и не только потребностей.Вот и всё.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||