strategbob написав:Хочете натуральний сік - пийте прямий віджим по 40-50 грн/л. Але без Апельсинового та грейпфрутового асортименту. Моє шанування.
тільки для України націнка 100% є нормальною. від 20 до 40 грн в два рази ... за логістику і торгову націнку .
Якщо правильно порахувати то весь світ має націнку в 250-300% Аргументація наступна а - Податки(збори в тому числі і пенсійні) до ВВП (грубо вартість всього виготовленого в Державі) становлять 30-40% що в Україні з її 3000 млрд ВВП до 1000 млрд Бюджет +ПФ , зл в США чи Польщі б - заробітна плата в ціні товару становить ще 30-40%
Таким чином 30% - собівартість 35% - зарплата(дохід) 35% - податки Тобто на виході отримуємо 100% ціни / 30% собівартості=330% націнка
prodigy написав:лет 5 не покупаю сок, (Hurom HZ ALPHA SBE17 в помощь)
От цены шнековой выжималки мало что зависит. Принцип работы шнека можно было купить и за 1.5-2 тыщи. Конечно, если он у Вас еще и фрукты Сам добывает! То таке...
Alex2007 написав:Хто його знає - може зараз продає те, що зранку купив, тим, хто вранці йому продав. пізніше дізнаймось.
Так и должно быть. Это суть финансового капитализма - финансовая движуха. Это рост добавленной стоимости, это рост ВВП, это рост вашего благосостояния …
Посмотрите на финансовые рынки развитых стран - там ежедневно двигают фондовые активы, финансовые инструменты и валюты на многие десятки триллионов. И какую экономику, какую дельту, какой рост ВВП они за счет этого имеют, сколько людей за счет этого красиво живет! Смотрите, придумали цацку, айфон. Продают, зарабатывают. Но не в самом товаре главное. А главное в том, что начали двигать вокруг этой цацки акции. И сразу появился дополнительный триллион! Нате, берите, юзайте, удовлетворяйте ваши растущие потребности... А вы вокруг вашего товара акции и капитал не двигаете! Qwerty имеет товар - кукурузу - просто продает её и получает копейки. А если бы двигал вокруг этой же кукурузы акции, фьючерсы, опционы и пр., то имел бы миллиард. И страна бы его в своем ВВП имела. Этот капитал называют еще фиктивным. Он как бы ниоткуда и есть ничто, но на него можно красиво жить, он как на настоящий. А Qwerty получает за свою кукурузу капитал настоящий, но в сотни раз меньше, чем мог бы с помощью фиктивного. И живет в сотни раз хуже, чем мог бы ...
Мда... Навіть не уявляю як я міг би їсти в сотні разів краще, які б брендові речі тоді купляв би і в яких магазинах чи носив би по десять курток одночасно, навіть не уявляю свій автопарк із 600 авто і навіть не уявляю як би я за рік відвідав би 2000 разів різні країни в різних куточках світу?! Єфрейтор, я чесно, навіть, не уявляю як би воно було в два чи три рази краще, бо мені і так непогано... Те, що ви написав відносно кукурудзи просто брєд людини, яка далека від цього як циган від сонця, але ви як циган намагаєтесь тим сонцем крутити... В мене колись вже був період, коли я законтрактував по весні з однією дуже поважною міжнародною компанією великий обсяг кукурудзи з всіма перевагами, ну і з хорошими штрафами за не поставку... І як завжди відбувається те, що ти не планував і засуха дала врожай 40 відсотків від запланованого... Далі думаю розказувати тобі не потрібно... веселого там мало в тому далі. Це тобі не руду з Марсіанських надр добувати, ну й не бричку по полям возити коням, пиляки у нас багато, твої білі шаровари можуть і забруднитися, а гусочки по двору ще й трошки пачкають той двір, вступиш і вже якось під вишнею і обід не такий апетитний видасться!
дарий написав:От цены шнековой выжималки мало что зависит. Принцип работы шнека можно было купить и за 1.5-2 тыщи. Конечно, если он у Вас еще и фрукты Сам добывает! То таке...
Libo написав: Єфрейтор, я чесно, навіть, не уявляю як би воно було в два чи три рази краще, бо мені і так непогано... Те, що ви написав відносно кукурудзи просто брєд людини, яка далека від цього як циган від сонця, але ви як циган намагаєтесь тим сонцем крутити...
Хочеш спробувати? Бери мене фінансовим та корпоративним консультантом. Дорого. Але через рік мільярдер. Ми обидва мільярдери. За наші акції на нью-йоркській фондовій біржі б'ються ротшильди, голдмани та сакси ... Лубни стають кукурудзяної столицею світу і перейменовуються в Нью-Лубни. Заллємо Європу молоком і шпигом. Постачальники до столу Її Величності та Папського престолу. Чорний костюм, метелик, сигара, трость ... А без мене так і залишишся нікчемною куркулякою і неосвіченим чертилом, гімно по двору місити ...
budivelnik написав:Якщо правильно порахувати то весь світ має націнку в 250-300% Аргументація наступна а - Податки(збори в тому числі і пенсійні) до ВВП (грубо вартість всього виготовленого в Державі) становлять 30-40% що в Україні з її 3000 млрд ВВП до 1000 млрд Бюджет +ПФ , зл в США чи Польщі б - заробітна плата в ціні товару становить ще 30-40%
Таким чином 30% - собівартість 35% - зарплата(дохід) 35% - податки Тобто на виході отримуємо 100% ціни / 30% собівартості=330% націнка
Я описав в трьох стрічках і по суті Ви привели вікіпедію на пару сторінок... Де вікіпедійна інформація заперечує мною приведене , якщо не брати до уваги терміни ? 1 Ви погоджуєтесь що у всьому світі прямі і не прямі Державні податки збори становлять приблизно 40% від ВВП ? 2 Ви погоджуєтесь що націнка включає в себе суми які виплачуються людям у вигляді зарплат ? Якщо так то 12 місяців * 12 млн працівників * 8000(середня зарплата)=1152 млрд або 35% від ВВП 3 Якщо Ви погоджуєтесь з пунктами 1 і 2 , то далі випливає що націнка на початковий продукт з якого створюється кінцевий продукт в середньому становить 330%
Середньотижнева зміна курсу НБУ: -0,032709(-0,034602)Курс йшов ДОНИЗУ на тижні в середньому по 3,2709 копійки за добу. Це трошки меньше чим падало того тижня.
Середньотижнева зміна СерРічної вартості доляра на МБ: -0,012541(0,006377). СерРічна йшла донизу на тижні в середньому по 1,2541 копійки за добу. Це більше у двічи ніж росло на тому тижні.
Повні оберти МБ за тиждень - 2390,1244(2416,3511). Трошки меньші. Середні середньодобові оберти за тиждень: 478,02(483,27) млн. долярів. Впали міліонів на 5. Середньоарифметичні оберти за рік на добу - 463,64(457,10), трохи підросли. Останнє значення таке, при якому при щоденних обертах середньоарифметична співпадала б із зваженною.
СерРічна зважена - 27,9425459. СерРічна таки трошки вища за МБ та готівку. Доляр має ценз купляти.
Вот что значит стабильность,обсуждают что угодно,только не курс))) А отскоков никаких не было,просто менялы поставили с утра приём НИЖЕ чем у банков,в обед очухались,стали давать немножко больше,хотя все дружно поднырнули под уровень МБ на почти 20 копеек. Трудно идти дальше вниз,когда на МБ всё те же 27.80. Так что наличка таким образом своё слово сказала,последнюю игрушку с ёлочки доедают,не факт что шоколадную,а не сосательную,мяч уже почти 4-ре года на стороне межбанковских игроков.
За результатами проведення розміщень облігацій внутрішньої державної позики 29 січня 2019 року, до державного бюджету залучено 18 355 413 717,19 гривень (за офіційним курсом НБУ).
Из них : Гривна - 8,984 млрд Доллар - 330,7 млн Евро - 5,6 млн
Завтра погашение 4,4 млрд.грн , и 354 млн.долларов.
Исходя из необходимости крупного погашения в валюте на завтра, теперь понятно почему Минфин решился привлекать валюту на столь короткий срок - 22 дня ( 285 млн $) и на 78 дней ( 37 млн $ ) , вероятно на более длительные сроки Минфину не занять такие деньги накануне выборов.