Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 307308309310311 ... 1055>
Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 13:14

Маємо такий досвід:
- за проектом у будинку в квартирі - окремі кімнати для душової (4+ кв. метри - десь 2х2,40) та для туалету (2х1,40).
- ось цю другу кімнату (вона має окремий вентиляційний канал) переробляють під таку кімнату.
- всю кімнату облицювали кахлем. Поставили пральну машину, вставили електричний вентилятор, поставили металеві полиці на металевих стійках (пофарбовані синтетичною емаллю) з Епіцентру.
Ніби-то добре...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 13:17

Lambada написав:
  Vadim V написав:Всем удачи , здоровья , денег .....

Розкажіть, чи отримали свій джек-пот?

Мої знайомі знайшли квартиру на вторинці, готові були брати кредит, продавець захотів тільки кеш без усіляких банків і відкриття рахунків. А Ви як?

Да!,вчера сделка и состоялась. Сидел пару часов без квартиры и без денег :mrgreen:
С утра покупатель вносит на счёт в банк ту часть которая у него есть , потом идём к нотариусу с которым работает банк , оформляем типичный договор купли-продажи , вносится в реестр новый собственник , я без квартиры и денег :? , далее нотариус оформляет договор ипотеки между бывшим покупателем/новым собственником и банком/представителем банка , потом идём в банк , покупатель оплачивает свои страховки а представитель банка подымаеться в отдел и даёт добро на перечисление гривны на мой карточный счёт , сумму и курс заранее оговаривают покупатель и продавец эта сумма прописываеться в договоре купли продажи ,если реальная стоимость немного больше чем надо для договора то покупатель доплатил мне долларами у нотариуса, далее сидим ждём , через пару часов в п24 нарисовываются мои деньги , если нада доллары то заранее надо предупредить представителя что бы в кассе приготовили зелень и для соблюдения формальности обмена валют пачку паспортов в зависимости от суммы , мне нужна была б/н гривна так как сегодня я её уже отправил на покупку новой квартиры в стадии котлована :) .
Кидок возможен если все в сговоре покупатель, представитель банка и нотариус .
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 13:30

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Vadim V написав:Да!,вчера сделка и состоялась.

О, вітаю :)

Обмежень зняти гривню з рахунку не ставили?
Чи можна було взяти зі собою валютчиків щоби взяти валютою по кращому курсу?
Чи був якийсь документ типу "заява", за яким ви підтвердили, що отримали гроші, і тільки тоді квартира відходить покупцеві?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 13:42

Lambada написав:
  Vadim V написав:Да!,вчера сделка и состоялась.

О, вітаю :)

Обмежень зняти гривню з рахунку не ставили?
Чи можна було взяти зі собою валютчиків щоби взяти валютою по кращому курсу?
Чи був якийсь документ типу "заява", за яким ви підтвердили, що отримали гроші, і тільки тоді квартира відходить покупцеві?

Нет.
Зачем , я договорился с покупателем по курсу продажи привата.
Бамажек перестраховочных НИКАКИХ нету , квартира отошла покупателю ещё у нотариуса.Я же выше писал , два часа без квартиры и денег.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 17:39

ST_11 написав:
  ol_zy написав:
  ol_zy написав:Кстати когда я самостоятельно перекрашивал стену - в другой цвет - расход был согласно рекомендаций продавца (на банке такой же написан был), правда и валик я брал по его рекомендации.
  change_pm написав:Можно посилання на фарбу і валік? Думаю, всім може в пригоді бути.

Kolorit Premiun 7 (матовя) или 20 (полуматовая).

- це ж нацюцюрник на стінах та стелі. Як в цьому жити і чим дихати? :roll:
"латексная краска на акрилатной основе"
"Краска Premium Interior 7 рекомендуется для первичной и ремонтной окраски стен и потолков во влажных помещениях: ванные комнаты, прачечные и т.п.."

Я такою лише стелю у ванні, туалеті та пральні фарбував.

Это старая версия и уже не выпускается, а по моей ссылке:
Рекомендуется для первичной и ремонтной окраски стен и потолков в сухих и влажных помещениях, а также для поверхностей, от которых требуется высокая стойкость к мытью и износу. Например, кухни, прихожие, лестничные клетки, детские сады, школы, больницы, предприятия общественного питания (поверхности, не контактирующие с продуктами питания) и т.п.

https://kolorit.ua/dynasty/
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 18:18

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Щойно переїхалася біля комерційного приміщення, побудованого спеціально для Нової пошти. Дубляни, ближче до заправки Shell.
Не можу зараз додати фото.
Кажуть, там же будуються склади для Ікеа. Тобто хтось інвестує, а НП і Ікеа будуть орендувати.
Це тисячі квадратних метрів. Рік тому я скидала фото вирівнювання території. Зараз вже скоро запрацюють, мабуть.

То про таку комерцію йде мова?
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 18:46

Долярчик написав:
  fis написав:
Alex 85 написав:Давайте про комерційні приміщення поговорим. Бо ті нововобуди вже якось стають нецікаві. Як будували шлак так і далі будуть будувати.

Підтримую

Sent from my iPhone using Tapatalk

... а хто ж проти?
- давайте, накидайте пару варіантів, а ми вже тут "пожуєм"! ))

Не я розпочав, але є такий ЖК Національний і там можна прикупити комм.приміщення.
Чи варто? Хто буде арендарем і яку оптимально площу брати?
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 20:12

change_pm
... ну дивіться на локацію! - бо в хорошій локації ВСІМ відомо, що чи квартира, чи комерційне - піде, як вода у пустелі! :D

- орендарі можуть бути різні, залежить від площі.... - але, там вже з орендарями треба працювати "вбілу" :wink:

п. с.
... а які там ціни на комер.приміщення і які метражі пропонують?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 20:43

Lambada написав:Щойно переїхалася біля комерційного приміщення, побудованого спеціально для Нової пошти. Дубляни, ближче до заправки Shell.
Не можу зараз додати фото.
Кажуть, там же будуються склади для Ікеа. Тобто хтось інвестує, а НП і Ікеа будуть орендувати.
Це тисячі квадратних метрів. Рік тому я скидала фото вирівнювання території. Зараз вже скоро запрацюють, мабуть.

То про таку комерцію йде мова?

чому Ви думаєте, що це хтось будує, а НП і Ікеа будуть орендувати?
можливо це вони для себе і будують

на виїзді зі Львова у сторону Давидова за поворотом на туберкульозку свій розподільчий склад збудував Міст-експрес (перевізник типу НП).

на Трускавецькій - такий же склад і у НП
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 21:47

:cry: jump
Мені про це розповів їх кур'єр.

Перед новим роком мені треба було відправити габаритний товар в Київську область, так, щоби доїхав до свят. Я викликала кур'єра забрати його в Пустомитівський район. Їхав довго, з маніпуляціми, коли приїхав - виявилося, що в нього нема нічого - ні скотчу для упаковки, ні ножниць, ні ручки, ні упаковки, жалівся, що НП того нічого не дає.
Розповідав, як довго мій товар буде їхати на Трускавецьку і як може не встигнути до свят до адресата.

Розговорилися, виявилося, що його НП наймає як аутсорсинг. От перед святами багато замовлень, вони винайняли додаткові машини, бо основні не справляються. Каже, що всі машини чобітки, буси з їх брендом, всі приміщення - все в оренді. І будують нові приміщення біля Дублян, які теж будуть орендувати, бо на Трускавецькій вже не вміщаються.
Казав, що НП - то велика мильна бульбашка, що "якшошо - то в них нічого нема, все в оренді".
Ну в таку епоху живемо, що робити?

А з приводу Національного - то там же ж були домовленості з вайтішниками, декілька поверхів для компаній будували. Щось змінилося?
Якщо там коворкінги типу тих, що Кенінгштейн у Києві робить, то це може бути цікаво.
Може, хтось із Киян уже був тут:
https://creativestates.net/
Тут шикарний офіс за 270$ в місяць!

А взагалі комерційні приміщення - то широчезне поняття і треба добре вивчити ринок і розміщення.

То як #10yearschallenge.
Ще 10 років тому всі відкривали перукарні і набирали майстрів, тепер майстри шукають де і з ким працювати. Відкриваються тільки барбершопи з бородачами, яким теж бракує майстрів.
Спортзали відкривали в підвалах з грибком і без вентиляції, тепер без професійної підлоги і без кондюка того нікому не треба.
Аптеки і банки відкривали в кожному під'їзді. Тепер ліки можна купити онлайн, а з банками - ну ви вкурсі, все буде monobank.
Торгових площ - дофіга. От наприклад на Рогатці на базарі продають 2-3 людей, решта порожньо. Та ж Вікторія Гарденс - тільки недавно її заповнили, і то ще є вільні площі.
Не проблема орендувати хоч під сувеніри в центрі, хоч під секонд хенд на Сихові.

Нашо чекати поки збудують, якщо вже є готове:
На Коперніка маленька кімнатка під офіс "закритого типу". Від 5 до 8 тис в міс можна орендувати https://www.real-estate.lviv.ua/1505326 ... M-vul.html

Чи Дорошенка: https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/primsc ... Dcwvp.html

На Замарстинівській цілий особняк. Під дитячий садочок приватний піде 1000 баксів на місяць оренди або більше. Заселиться поруч Долярчик і сусідні термітники - попит стабільно високий: https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/prodam ... D4leb.html

Виробництва і все таке - там нюанси по вентиляціях, каналізаціях, кіловатах - то тільки під конкретного орендаря. І то - якщо не напоротися на рукожопів, які не знають техніки безпеки. Там багато нюансів. Як з новою поштою.
Akurt згадував про холодильники. Їх, до речі, нормально здають в оренду, і продавати не доведеться. Наприклад, під зберігання сезонних овочів. Або під квіти.

Хтось знає, який бізнес буде в тренді через 3-5 років, коли здадуть комерційні площі, під які зараз копають котловани?
Lambada

Профіль

#<1 ... 307308309310311 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор