Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 29742975297629772978 ... 12395>
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 23:54

change_pm написав:
  Долярчик написав:... от рОкета, рОкета...
...а мені дуже кортить влізти в іпотеку :)
- ще й банки(то один, то другий) телефонують мені, кажуть, що в мене хороша кредитна історія.... чи не хтів би я взяти кредит.... наче, на якихось там "хороших умовах" і т. д.

- і от так, хочеться влізти.... але куди, якщо вже й на котловани не дуже "смачні ціни"?!

п. с.
- і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН в гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!!

Додаю Долярчика, ще як одного з вісників апокаліпсиса. Як тільки він влізе в іпотеку, то певен на 100%, що криза незабаром, а може вже і розпочалась!

... кажете, що в мене гостра чуйка? :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 23:58

airmax78 написав:Села в Китае, где нет никакой мед помощи, вымирают полностью. Тысячи трупов выносит Хуанхэ и Янцзы в открытое море. В Ухане тебя хоть сожгут как человека, в крематории, а в деревне - будешь валяться в поле или по реке весь раздувшийся - в Южно-Китайское море.

Очередной Зашквар от фракции Зе.
https://youtu.be/L21YZ77GiN8

Из рОкеты похоже скоро телепортируется накачиваемое топливо.

Интересно, как с этим самостоятельно справятся любые медучереждения в нашей стране?
И как крупные города, типа Киева, Харькова просядут по ценам?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 00:05

change_pm написав:
  UA написав:
  change_pm написав:Які характеристики мають ці об"екти? три L? Чи ще щось?

Таки именно L определяет востребованность среди платежеспособных.
Есть и другие очень важные параметры. Например окружение.
Часть аборигенов не понимает, что в многоквартирном доме они не одни.
Интурист смотрит на таких аборигенов как на дикарей с копьем и бусами из зубов животных.
Вообще, будущее арендного бизнеса бизнес класса, это специальные дома только для представителей стран золотого миллиарда. Существует серьезный спрос.

Цілком згоден. Здається, S1 Вокзальна, чи як там воно називається правильно, спрямована на таких представників.
Цінник був від 85 тис баксів за 30 метрів, здається. І вони досить високий прибуток обіцяють. Але як воно буде в реальності, то невідомо.

Маю значний сумнів з приводу окупності s1 по такій ціні. Київський жд вокзал по ціні готеля - сумнівна перевага для туристів.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 00:37

change_pm написав:
- ще й банки(то один, то другий) телефонують мені, кажуть, що в мене хороша кредитна історія.... чи не хтів би я взяти кредит.... наче, на якихось там "хороших умовах" і т. д.

- і от так, хочеться влізти.... але куди, якщо вже й на котловани не дуже "смачні ціни"?!

п. с.
- і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН в гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!!

Додаю Долярчика, ще як одного з вісників апокаліпсиса. Як тільки він влізе в іпотеку, то певен на 100%, що криза незабаром, а може вже і розпочалась!

Емпірична ознака майбутньої кризи - коли масово будуються височенні будинки-небошкряби.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2580 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 00:38

change_pm написав:

п. с.
- і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН лв гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!!

А що це ніхто ремні не застібає, рокета набирає прискорення на іпотечному паливі ?!
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 00:41

Frant написав:
  change_pm написав:

п. с.

Емпірична ознака майбутньої кризи - коли масово будуються височенні будинки-небошкряби.

это не про нас
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 00:48

хто в темі цін на будматеріал (бетон, арматура, газоблок, брус, бітумка) за останні три роки? у твердій валюті
Востаннє редагувалось trololo в П'ят 14 лют, 2020 00:49, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 00:48

Унуноктий написав:это не про нас

А чим Вас привабив ЖК Медовий? Локація відстій, планування теж, ціна космічна.
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 00:52

xio13 написав:
  Унуноктий написав:это не про нас

А чим Вас привабив ЖК Медовий? Локація відстій, планування теж, ціна космічна.

город растёт, и близость к центру будет ценится всё больше, возьмите примерно москву
цена выросла сейчас
я брал за 34000 39 метров а было 25000 год назад
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2020 02:24

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Я бы взял сейчас ДОК32 с паркингом. Вот где перспективное местечко по ещё адекватной цене

Отправлено с моего Mi A2 Lite через Tapatalk
Loft

Подякував: 92 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

#<1 ... 29742975297629772978 ... 12395>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Кочевник і 1 гість