Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:... от рОкета, рОкета... ...а мені дуже кортить влізти в іпотеку - ще й банки(то один, то другий) телефонують мені, кажуть, що в мене хороша кредитна історія.... чи не хтів би я взяти кредит.... наче, на якихось там "хороших умовах" і т. д.
- і от так, хочеться влізти.... але куди, якщо вже й на котловани не дуже "смачні ціни"?!
п. с. - і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН в гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!!
Додаю Долярчика, ще як одного з вісників апокаліпсиса. Як тільки він влізе в іпотеку, то певен на 100%, що криза незабаром, а може вже і розпочалась!
airmax78 написав:Села в Китае, где нет никакой мед помощи, вымирают полностью. Тысячи трупов выносит Хуанхэ и Янцзы в открытое море. В Ухане тебя хоть сожгут как человека, в крематории, а в деревне - будешь валяться в поле или по реке весь раздувшийся - в Южно-Китайское море.
change_pm написав:Які характеристики мають ці об"екти? три L? Чи ще щось?
Таки именно L определяет востребованность среди платежеспособных. Есть и другие очень важные параметры. Например окружение. Часть аборигенов не понимает, что в многоквартирном доме они не одни. Интурист смотрит на таких аборигенов как на дикарей с копьем и бусами из зубов животных. Вообще, будущее арендного бизнеса бизнес класса, это специальные дома только для представителей стран золотого миллиарда. Существует серьезный спрос.
Цілком згоден. Здається, S1 Вокзальна, чи як там воно називається правильно, спрямована на таких представників. Цінник був від 85 тис баксів за 30 метрів, здається. І вони досить високий прибуток обіцяють. Але як воно буде в реальності, то невідомо.
Маю значний сумнів з приводу окупності s1 по такій ціні. Київський жд вокзал по ціні готеля - сумнівна перевага для туристів.
Долярчик написав:... от рОкета, рОкета... ...а мені дуже кортить влізти в іпотеку - ще й банки(то один, то другий) телефонують мені, кажуть, що в мене хороша кредитна історія.... чи не хтів би я взяти кредит.... наче, на якихось там "хороших умовах" і т. д.
- і от так, хочеться влізти.... але куди, якщо вже й на котловани не дуже "смачні ціни"?!
п. с. - і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН в гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!!
Додаю Долярчика, ще як одного з вісників апокаліпсиса. Як тільки він влізе в іпотеку, то певен на 100%, що криза незабаром, а може вже і розпочалась!
Емпірична ознака майбутньої кризи - коли масово будуються височенні будинки-небошкряби.
п. с. - і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН лв гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!!
А що це ніхто ремні не застібає, рокета набирає прискорення на іпотечному паливі ?!
Емпірична ознака майбутньої кризи - коли масово будуються височенні будинки-небошкряби.
А чим Вас привабив ЖК Медовий? Локація відстій, планування теж, ціна космічна.
город растёт, и близость к центру будет ценится всё больше, возьмите примерно москву цена выросла сейчас я брал за 34000 39 метров а было 25000 год назад