Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Sinica написав:Вот планировка той квартиры. Стена между кухней и спальней снесена, теперь там стеклянная перегородка, стенка между кухней и коридором тоже снесена.
спасибо ИМХО наглядное пособие как из изначально неудачной планировки можно сделать еще хуже(
Kostia написав:Всем привет! У кого есть опыт разделения квартиры на 2,помогите советом. Есть объект, который хочу разделить на 2 однушки. Нужно все сделать законно
разве можно законно мокрые зоны делать где вздумается?
Kostia написав:Всем привет! У кого есть опыт разделения квартиры на 2,помогите советом. Есть объект, который хочу разделить на 2 однушки. Нужно все сделать законно
разве можно законно мокрые зоны делать где вздумается?
В условиях моей задачи где-то написано про перенос мокрых зон?
Первый написав:Торговля з чату:-) спасає за 38 за те що просять 47.
«Доброго ранку! Так, сильно, якщо порівняти дві відповіді. Але наразі однокімнатна квартира коштує біля 38 К, була 45К. І якщо власник через 6 місяців зможе продати за 30-33К, то це буде вдача для нього.»