|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:04
Kostia написав:8) airmax78 написав: Kostia написав:После Трои, дарницы, соломы согласен
+1, Севастопольская, Борщаговка, Южная Борщаговка, Березняки как вариант а на Дарнице разве нет метро?
-
Genie
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:09
flyman написав: artlife написав: flyman написав:А кто мешает среднему классу расти и богатеть? Только жаловаться умеете? Начни с себя и стань успешным! Берите пример с Порошенко. Он сумел и вы сумеете. Нужно только много работать.
тре правильного папу, або маму
вот да, главное он сумел. 1 из тех, кто способствовал тому, что киевлянам и их детям перекрыт доступ к рекреационной зоне в Конче Заспе, которая была десятилетиями доступна до него, главное он сумел, да...
-
Genie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:20
flyman написав:Внєзапно, після обміру БТІ кавалірка отримала площі на 1\3 більше
Так більше, завжди краще, ніж менше!  От мені в першій квартирі "врізали" 40см2 (але зразу, після обміру - мені доплатили/компенсували це! ) Але то відрізали від 53м2+, а ти уяви, якщо б тобі відрізали від твоїх 15м2? Так що, коли мала площа, то краще нехай метраж буде в +, чим в - ! flyman написав:да Долярчик, представ, що твій Ріел тобі підсуне свиню, і твоя кавалірка змінить геометрію на третину
Доречі, а от Ріел, якраз таки може підсунути свиню, так як в нього "хитрозроблений" Попередній договір! Я читав це в договорі і охренівав(але ж договір, нажаль, змінити не можна - його, або підписуєш, або йдеш нах шукати інші варіанти) - так от, в договорі чітко пише, якщо буде більший метраж до 1м2 - я їм нічого не доплачую, але якщо буде аналогічно МЕНШИЙ метраж до 1м2 - то вони мені нікуя не компенсують! Компенсація, або доплата можлива лише після перевищення 1м2! А тепер уяви, що вони можуть мені і так не великого смарта зменшити на 90-95см2 і весело посміхатись, нікуя не компенсовуючи! Тобто, трохи дико це - ще б розумів там до 20-30см2, а то аж до 1 метра квадратного! Перший забудовника, то навіть, мені 40см2 компенсував, а ті су#ари, зазіхають на цілий мій метр!!! От такий хитрошпеканий ріелівський договір! flyman написав:а замість цегли буде овноблок
А там і так все з овноблока, навіть, зовнішні стіни!  (дивно тільки, що відкриті балкони мурують з цегли) flyman написав:А потім ОСББ
Доречі, і тут хитрошпеканий Ріел себе проявив! Теж дали на добровільно/примусовий підпис договір, що після здачі, я погоджуюсь, щоб 1 рік з мене здирала гроші їхня УК! (тобто, тариф можуть поставити конячий)
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 02 кві, 2021 11:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:21
вот к примеру еще, в прошлом году были в Афинах, площадь Афин в 2 раза меньше Киева, как говорит Википедия, кол-во населения несравнимо) кол-во станций метро в Киеве - 52, в Афинах - 65 
-
Genie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:28
Genie написав:.. +1, Севастопольская, Борщаговка, Южная Борщаговка, Березняки как вариант а на Дарнице разве нет метро?
а Ленинградской площади, Софиевским/Петропавловским Борщагам, аэропорту Жуляны, Харьковскому шоссе, ДВРЗ, Перова и Братиславской - страдать? )) не будет метро - там же ничего не подорожает, о чем вообще на ветке писать? ))
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:53
sequence написав: Genie написав:.. +1, Севастопольская, Борщаговка, Южная Борщаговка, Березняки как вариант а на Дарнице разве нет метро?
а Ленинградской площади, Софиевским/Петропавловским Борщагам, аэропорту Жуляны, Харьковскому шоссе, ДВРЗ, Перова и Братиславской - страдать? )) не будет метро - там же ничего не подорожает, о чем вообще на ветке писать? ))
если что, я не против)) только за. Насчет Севастопольской - не шутка, там еще в 2000х коллапс был с утра до ночи, очень много продолжают строить, местонахождение жк Медовый вообще за гранью добра и зла. Там могут жить только айтишники на фрилансе
Востаннє редагувалось Genie в П'ят 02 кві, 2021 11:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Genie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:53
Genie написав:площадь Афин в 2 раза меньше Киева, как говорит Википедия, кол-во населения несравнимо) кол-во станций метро в Киеве - 52, в Афинах - 65
Этому есть простое объяснение: метро выкопали древние греки, более 2-х тысяч лет назад. Частично это было метро, частично- винные погреба. Современники только реставрировали его
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 кві, 2021 11:58
sequence написав: Вам же русским по белому написали: цена не имеет значения, Киеву метро не нужно - некуда ехать; нужны велодорожки и парк Наталка 
Не только лишь Наталка - президентские амбиции толкают в спину и теперь будет еще и Радунка (парк на ЛБ). А метро - зачем метро, когда есть Секвойя?
-
striped
-
-
- Подякував: 3624 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 кві, 2021 12:00
Serg-ik написав: Genie написав:площадь Афин в 2 раза меньше Киева, как говорит Википедия, кол-во населения несравнимо) кол-во станций метро в Киеве - 52, в Афинах - 65
Этому есть простое объяснение: метро выкопали древние греки, более 2-х тысяч лет назад. Частично это было метро, частично- винные погреба. Современники только реставрировали его
а наши за 6 лет после даже после переселения половины Донбаса и Крыма после 2014го в Киев не удосужились ни 1 станции построить
-
Genie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 кві, 2021 12:10
Genie написав:
+1, Севастопольская, Борщаговка, Южная Борщаговка, Березняки как вариант а на Дарнице разве нет метро?[/quote] На дарнице метро нет в нужном количестве. Открываем карту и смотрим, что в дарницком районе метро есть только вдоль Бажана и 1 станция на красном хуторе, где домов практически нет
-
Kostia
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
2