Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Інфа про цінник LvivTechCity з довідника стеля...
Насправді, я не знаю, який буде цінник, але враховуючи реалії комплекса, ЦА і ціни в Кийові на схоже, припускаю, що може бути і 2.5 куе
Насправді теж дивився на київські ціни юніт сіті і зрозумів що мені не світить. Теж думаю що буде як мінімум 1.5К. Просто цікаво було, може десь таки вже з'явилась інфа.
Навіть сраний ГЖБ на Стрийській вже виставив цінник від 900... Як там кажуть, "Ціни ту зе мун".
change_pm написав:Інфа про цінник LvivTechCity з довідника стеля...
Насправді, я не знаю, який буде цінник, але враховуючи реалії комплекса, ЦА і ціни в Кийові на схоже, припускаю, що може бути і 2.5 куе
Насправді теж дивився на київські ціни юніт сіті і зрозумів що мені не світить. Теж думаю що буде як мінімум 1.5К. Просто цікаво було, може десь таки вже з'явилась інфа.
Навіть сраний ГЖБ на Стрийській вже виставив цінник від 900... Як там кажуть, "Ціни ту зе мун".
Нажаль сраний тут ФЕДот і інші ЦБанки...
Так накачали за рік фінансову систему ліквідність, що 900 за метр - це нажаль "шара" через ріст собівартості...
ps. можливо 1.5 буде низькі поверхи у великих квартирах. імхо буде від 2 куе за нормальне, до ту зе мун = на класне )))
ззі. але насправді кайф настане, коли все ж таки добудують і щасливих власників ОСББ "обілєтіт" по 1.5 бакси за метр за "жек" )))
Успіх написав:В мене така матиматика: Смарт = 16Кдол.(450Кгрн)+ ремонт і меблі 5Кдол.(140Кгрн) = 590Кгрн - округлими до 600Кгрн. Здаємо по 5К/міс = 60К/рік, що = окупність 10р. = 10%річних! Але! Сюди треба додати 2р. "простою"(від котловану - до першої здачі в оренду) Тож, якщо тих 600Кгрн я б тримав на депо під 8%річних(чистими), то за 2р. отримав би майже 100Кгрн., що = майже 2р. здачі в оренду. Тобто, по факту - окупність, майже, 12р., що = майже 8,5%річних. Але, тут ще є нюанси! - в суму ремонту, я не заклав кошти за свою працю! Так, як буду робити ремонт сам(ну, може трохи тато допоможе) - а це ще десь приблизно 2Кдол.(типу -робота майстрів) - але і здавати в кінці наступного року планую не за 5, а за 7К/міс., так як ковідність я викреслюю!
flyman написав:140 кгрн ремонт, це хіба на 2020р Добав інфляцію, то у 2022 всі 250Кгрн, а може і більше. мебель ще не менше 1куе (наразі + 28Кгрн до ремонту)
Отут ти трохи правий. Я оперую цифрами, керуючись своїм ремонтом, який робив ~ 1,5р. тому. А воно ж справді все подорожчало і ще подорожчає. Тому, мабуть, треба освоювати цифру 200Кгрн, а може і більше ((
До слова - мені, мій ремонт, який був зроблений МОЇМИ РУКАМИ І МОГО ТАТА, з меблями і технікою, обійшовся ЩЕ ТОДІ в 220Кгрн!(допустима похибка в 10Кгрн)
Vlad442 написав:Если во Львове в новостроях однишки идут за 10 тыс, то 7 реальная цена для гостинки с аналогичным ремонтом
І я так кажу -але мені тицяють ціни десь на окраїнах і в старому фонді
roberto dark написав:."фантастика на 2м этаже ". В таком случае моя двушка в намного более лучшем районе Львова с РЕАЛЬНО ХОРОШИМ РЕМОНТОМ в уже ОБЖИТОМ НОВОСТРОЕ (львовский бизнес класс) должна сдаваться за 25 000 грив а не за 13 000..Вы не в курсе ситуации на рынке аренды Львова.
Ану скажіть, де саме здається ваша двушка? Де той кращий район і де саме той будинок? (охххх, відчуваю, що або конкретно не дасте відповідь, або реально буду сміятись! )
Bolt написав:буквально на днях видел предложение однухи на Тургенева (35 м), судя по фото неплохой ремонт-4,5кг/мес
1. В мене там краща/ближче транспортна розв'язка! 2. Поки ви це не продзвонили і не помацяли руками - це залишається лише "торпедою"/заманухою рил!
flyman написав:7Кгрн в місяць як з куща.
І я так кажу!
jump написав:У Львові ціни на одинички-новобуд - 5-6 тис, за 7-8 уже 2км можна взяти
Конкретну локацію не напишете? Чи ви теж по лоху подивились оголошення і все? А продзвонили? А піти помацяли?
Coder написав:розвивати громадський транспорт (тут і виділені смуги, і оновлення рухомого складу, і електронний квиток). Іншими словами, звільняти місто від автомобілів. Якщо дуже хочется на авто, то це можна, але буде повільніше і дорожче (за допомогою виділених смуг громадський транспорт має рухатись швидше ніж авто, платне паркування і т.ін).
Це одностороння стратегія тому вона буде не ефективною! Зараз її тянуть за вуха бо вона банально потребує менше грошей. Як не крути в підсумку всеодно треба буде закопуватись вниз будуючи паркінги! Якщо брати співвідношення парку авто до к-сті населення і співставляти з Європою, нам ше є куди рости!!! І це потрібно враховувати!
7000/міс. - то я ще трохи спустив ціну на оренду мого смарта! Бо, буду робити ремонт НЕ дизайнерський, а своїми руками. Тож, мої конкуренти, які зроблять дизайнерський ремонт(навіть, без "прихованих" плінтусів ) - виставлять пА 8000/міс, а то і 8500/міс. Тому я кажу, що змушений буду боротись з конкурентами і виставляти пА 7000/міс
Успіх написав:7000/міс. - то я ще трохи спустив ціну на оренду мого смарта! Бо, буду робити ремонт НЕ дизайнерський, а своїми руками. Тож, мої конкуренти, які зроблять дизайнерський ремонт(навіть, без "прихованих" плінтусів ) - виставлять пА 8000/міс, а то і 8500/міс. Тому я кажу, що змушений буду боротись з конкурентами і виставляти пА 7000/міс
Ну і податки 19,5% слід врахувати...Зе заставить всіх платити...халяви не буде.