Я так сміюсь над тим, як Жорік попав в цуцванг (і в яку халепу він нас усіх загнав)... )))
1. Сказати, що знизять КУЕ + натякнути на рість ставки, звалити ринки і викликати економічну кризу = дефляційний сценарій,
2. Сказати, що все залишать, як є (про це Жорік розказує останні пару місяців), також буде падіння ринку, але через інфляційні очікування, і буде подальший ріст комодів через те, що бабла багато і кудись треба вкладати, щоб отримувати доход = інфляційний сценарій,
3. Ріст комодів = ріст інфлецу = SELL бондів (ріст їх ставки) і SELL акцій
Пункт 3 повинен привести до пункту 1
зі. Ось так, я бачу цуцванг Жоріка (а йому до пенсії ше 9 місяців)...
Але, імхо, Жорік і його команда самі винні, треба було почати підрізати викупи бондів ше десь в грудні, тоді б так боляче не було би...
Востаннє редагувалось change_pm в Чет 13 тра, 2021 11:50, всього редагувалось 1 раз.
change_pm написав:Я так сміюсь над тим, як Жорік попав в цуцванг (і в яку халепу він нас усіх загнав)... )))
1. Сказати, що знизять КУЕ + натякнути на рість ставки, звалити ринки і викликати економічну кризу = дефляційний сценарій,
2. Сказати, що все залишать, як є (про це Жорік розказує останні пару місяців), також буде падіння ринку, але через інфляційні очікування, і буде подальший ріст комодів через те, що бабла багато і кудись треба вкладати, щоб отримувати доход = інфляційний сценарій,
Але, імхо, Жорік і його команда самі винні, треба було почати підрізати викупи бондів ше десь в грудні, тоді б так боляче не було би...
УсЁ будет карашо (в штатах). Произойдет (происходит) банальный экспорт инфляции. Это мы уже проходили в 2008-м. Тут выиграет тот, кто может много и без последствий облегчаться. Т.е. США (7.5 трн.$). Европа с 1.8 трн.$ отдыхает в сторонке. Остальные в полном пролете (тут другое слово ). Халепа выразится в банальном снижении реальных доходов всех и вся по всему миру. За исключением США. США будет драйвером роста мировой экономики впервые за многие годы. Жорика американцы будут долго восхвалять и писать оды.
Довідкове значення курсу гривні до долара США на 12:00 13.05.2021......................27,6277 Гривна прибавила около половины копейки. Открылись на 1.5 копейки выше вчерашнего закрытия со спредом 2 копейки. После утреннего кофе опустились на копейку. После небольшой паузы приподнялись на полкопейки. Незадолго до полудня прибавили еще полкопейки. В мире доллар после вчерашнего бурного роста во второй половине дня простоял всю ночь спокойно. С утра наблюдается очень слабая тенденция к укреплению. Справочный курс встретили на уровне открытия котировками 27.6300 - 27.6500. Полный штиль.
НБУ вчера на рынок не выходил. Остатки на коррсчетах практически не изменились. Сколь-нибудь существенных движений не наблюдалось, все до миллиарда.
Во вторник, который на этой неделе исполнял роль понедельника, объем МБ обвалился с 587.1 до 390.9 млн. Обороты чистые. Клиентские обороты также существенно сократились, спрос и предложение были близки к балансу. По оперативным сделкам доминировало предложение.
change_pm написав:Я так сміюсь над тим, як Жорік попав в цуцванг (і в яку халепу він нас усіх загнав)... )))
УсЁ будет карашо (в штатах). Произойдет (происходит) банальный экспорт инфляции. Это мы уже проходили в 2008-м. Тут выиграет тот, кто может много и без последствий облегчаться. Т.е. США (7.5 трн.$). Европа с 1.8 трн.$ отдыхает в сторонке. Остальные в полном пролете (тут другое слово ). Халепа выразится в банальном снижении реальных доходов всех и вся по всему миру. За исключением США. США будет драйвером роста мировой экономики впервые за многие годы. Жорика американцы будут долго восхвалять и писать оды.
Спасібі за точку зору!
Як збираєтесь відіграти цю ситуацію для того, шоб погріти руки від такого дива
change_pm написав: Думаю дефолт можливий і курс за 50...
чий дефолт? курс чого до чого?
Дефолт України, курс гривні
не думаю, нема "хвахивців" по дехволтуванню, ті що є, тирять по мєлочі, ще смотрящі великого бро смотрять за порядком, хіба прийде команда "атас", але скоріше за все не буде, а осінні виплати пропетляють, а далі з 2022 нагрузка по обслугованні боргів все менше і менше, навіть варанти Яреськи не спрацюють, бо ковід не дав\дасть.
change_pm написав:Але, імхо, Жорік і його команда самі винні, треба було почати підрізати викупи бондів ше десь в грудні, тоді б так боляче не було би...
Пришёл же Бидон, надо было показать перемогу, и что он лучше чем Трамп. Поэтому денежный дождь нельзя было отменить.
Это не популизм, "это другое"
Шкода, шо він скоріш за все відкине кіньки до того, як його голодне БЛМ розшматує
ха, отлічний план списати на папіредника, про якого або "добре або правду"