|
|
![]() Я не в курсе. Хотелось бы стабильности, боковика, надоело дергаться. Просто не понятно, о каких убытках могла идти речь, если бы люди не пролали доллары? Только об упущенной выгоде. Курсы обменок в Харкове - 35-50, 35-45, 40-50. Т.е. оптимальные 40-45. Онлайн тоже максимум можнол продать по 40. Я продавал вчера по 27, когда на МБ было 22-23, т.е. на 4-5 коп выше МБ. Сейчас можно продать только на 13-14 коп ниже
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСне ребята, я не перестаю удивляться. смысл пытаться заниматься возней в пределах 20 - 50 копеек. Заработать на сливе-откупе - много не заработаешь (если не десятки тыс баксов за раз гонять), а потерять на курсе в уже перекупленной зоне гривни - запросто, и как итог только испорченные нервы, даже если это мелкие суммы потерь.
Я понимаю когда на кону стоит хотя бы потенциал откатов курса на 1 грн, хотя бы. Но тут, сейчас... Я понимаю не было бы других инструментов для скальпинга и щекотания нервишек. Сейчас же не 80 - 90-е годы, когда кроме 1-2 валют и барыг-менял на базаре ничего не было. ![]()
Мушу визнати, що я також уже зараз абсолютно не розумію природи цього аномального тривалого високого попиту на валюту на МБ, який спричинив такий стрімкий ріст курсу. В продовження написаного раніше viewtopic.php?p=5248840#p5248840 обсяг МБ 18.06 – 545 млн, 22.06 – 424 млн (погоджуюся з Вами, що для цього дня це багато). При чому, як виявилося, нерезидентів 22 червня в ОВДП не було взагалі (445 млн грн це взагалі ні про що). Згадки про імпортерів нових авто це не аргумент, перед тим як купити авто в салоні більшість здає накопичену валюту, щоб отримати грн. для оплати, а потім ту ж валюту купує імпортер на МБ і впливу на курс немає взагалі. Те саме стосується виїзду на відпочинок за кордон (моментального впливу нема, є відтермінований через погіршення торгового і платіжного балансів). Цікавим цей ріст є ще й тому, що готівка його взагалі ніяк не підтримує, тобто, не зважаючи на старання певних ЗМІ і «гуру» на певних ресурсах та бородатих і не зовсім «експертів» роздути паніку на готівці не виходить. Останнім часом ще додалися і спеціалісти теханалізу, які також почали малювати якісь свічки, перевернуті голови і решта кабалістику в підтвердження безперервного росту до 28-30-50. Не раз вже писав, що ТА і грн. це не сумісні речі. В навмисну маніпуляцію і підтягування курсу до потрібного рівня "потрібним людям" також не дуже вірю, адже таке можна було робити коли Обсяг МБ був меншим і учасників ринку було не багато. Зараз обсяги і кількість «гравців» значно більша і маніпуляції, тим більше такі тривалі, мало імовірні. Тому нічого далі прогнозувати не можливо, адже без розуміння джерела попиту не можна передбачити його розвиток і завершення. А я писав вже не раз, як тільки жор на МБ закінчиться гривня відновить зміцнення. Зараз дуже багато роботи і нема часу рити нет за зернами правди, тому величезне спасибі колезі matroSkin-у за версію viewtopic.php?p=5250210#p5250210 Вважаю, раціо тут є (якщо, справді РІШЕННЯ ВІД ВЕРЕСНЯ 2015 РОКУ зараз знову будуть чітко виконуватися а не просто декларуватися чи замовчуватися, як за часів сонцесяйного ЗЕ). Тим більше, НБУ сьогодні не гальмував жорстко, а далі саме згладжував, щоб уникнути паніки і надмірного росту. Таке враження, що цей аномальний попит гаситься по максимально допустимому курсі, щоб зекономити валюту експортерів, які заводять і продають стаханівськими темпами. Перепрошую, якщо спонукав когось зробити не ефективні кроки. Але я завжди пишу те, що вважаю найбільш логічним і імовірним, і попереджаю, що це власна думка. Я не маю інсайдів чи хоч стільки інформації про майбутні важливі рішення як у більшості "казнокрадів"... ![]() я тоже не понимаю менял на форуме 50 копеечных.
вы что ходите каждый день и меняете по 100 и более тыс баксов в обменниках?? я понимаю чёрный обнал у фирм от лимона грн, то там можно немного взять больше, чем планировал из за курса. а так мелочь и читать перестал форум. летом понятно будут качели 27,5 - 27.00. Осенью в ноябре ждём 28 и местами 28.75.
![]() Разрєшаю! Виражай! Якщо б не я, то багато хто б за розумних видавався… В тому числі і ти костя! Шо там начальнік фінотдєла, шо сидить поряд в кабінеті?! Які прогнози дає?!
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСОтличный вопрос! Если отбросить все домыслы и провести краткий анализ, то у металлургов с сырьевиками дела просто отличные. Цены на мировых рынках на эту продукцию высокие, валюты много. Аграрии тоже на мировые цены не жалуются. Гастарбайтеры как перечисляли в страну деньги, так и перечисляют, IT сектор оборотов также не сбавляет. ОВГЗ оставим в покое, сейчас его влияние незначительно. Валюты много, но курс растёт. Обвиняли в этом Эксим, но он закончил крупную покупку валюты под вакцину, а курс всё равно растёт. Вариантов два: народ действительно психует и у спекулянтов просто праздник какой-то, или нам показывают давно заготовленный спектакль, причём если это второй вариант, то многие господа, которые обычно «в теме», сами находятся в недоумении. Наблюдая за всем этим цирком с конями, я бы поставил на разворот в ближайшее время с возвращением курса на исходные позиции. Время покажет прав я или нет, но по итогу, кто-то на всём этом очень хорошо заработает. Настолько хорошо, что возникает закономерный вопрос к нашим властям: «попередники» такие вещи проворачивали регулярно, так что же, начинается показ сериала «Любі друзі. Перезавантаження»? Просто всё настолько притянуто за уши, что подобные мысли стали возникать у очень многих участников рынка.
|
|