|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 15 сер, 2021 10:09
asin написав: Ромасик написав: asin написав:Указано что покупатель обязан рассчитаться столько то до такого то времени. Покупатель идет платит, приносит платежку, продавец видит деньги пришли, подписывает заяву что деньги все получены - потом нотариус начинает перерегистрацию квартиры.
продавец все это время сидит у нотариуса? но даже в таком случае продавец (или его подельник) может несколькими кликами в смартфоне вывести деньги кому-то и потерять сознание, ничего не подписав) А квартира в это время тю-тю. Хотя уже четко попахивает мошенничеством.
Подписанные изначально договора лежат у нотариуса оба экземпляра и продавца и покупателя. Не придумуйте. Да сидит ждет, пока поступят деньги. Заняло 30 минут.
В описанном способе рискует покупатель.Пока он топает из банка назад к нотариусу, деньги уже могут перекочевать к третьему лицу(и уже даже обналичиться) и продаван-мошенник не подписывает заяву о получении денег(и нотариус ничего далее не регистрирует), а наоборот будет показывать пустой счет, кричать "Меня хотят кинуть" и "Я отменяю сделку". Причем даже если вызвать полицию, то его не задержат. Это уже потом через суд пытаться можно вернуть, но к моменту подачи в суд уже не будет ни квартиры(переоформлена на другого), ни денег(выведены еще когда покупатель шел из банка), ни самого продавца(уехал в другую страну в тот же день). При безнале нет безопасного способа расчета, кто-то сильно рискует - или продавец , или покупатель. Поэтому расчет наличкой предпочтителен. Я бы согласился на безнал только в случае когда я ничем вообще не рискую и с бонусом не менее 1%(если я продавец). Если я продавец, то любые мои подписи ТОЛЬКО после зачисления всей суммы. Если я покупатель, то перевод денег ТОЛЬКО после вытяга из реестра на мое имя. И никак иначе. Но такие условия, естественно, не понравятся второй стороне.
-
Damien
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 15 сер, 2021 10:32
Щось ви тут усі накаламбурили з цією купівлею/продажем по безготівковому перерахуванні через банк, що я трохи запутався)) Спробую вияснити для себе: 1. Якщо можливо переказати всю суму(умовно 2лями грн) за раз, то чому не скористатись телефоном і в телефоні все перевести(а напередодні попередити про це банк - щоб були в курсі справи) 2. Якщо пункт 1 - неможливий, так як є обмеження на переказ до певної суми, то тоді ж можна оформити в нотаря типу розтермінування, що такий-то чел, щодня буде переказувати умовно 200Кгрн і по переведення усієї суми - квартира переходить в його власність?
Чи це все - весь сир-бор через комісію, яку потрібно сплатити банку?)))
Розтлумачте, чому не можна зробити "все просто" по безготівковому перерахуванні коштів?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 15 сер, 2021 10:33
вопрос к счастливым обитателям русановки и левобережки - а как вам спится вообще? музон с гидрика не напрягает?
зы: имхо на сегодня вднх стал его филиалом, локация убита генделями наглухо(
Востаннє редагувалось kingkongovets в Нед 15 сер, 2021 10:36, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 сер, 2021 10:34
asin написав:А потом при выходе от нотаря с чемоданом нала получить тяжелым сзади по башке)) Да, по теме. 3к, 91м кв, панель, 2012 год постройки, Григоренко 12. Ремонт после строителей, су плитка и сантехника бюджетные. Кухня так же. 10 котлет.
Як котлетами розрахувалися по безналу?
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2021 10:51
Natt написав: Успіх написав:Так, просто, якщо всі дрібні переваги зібрати до купи, то таки новобуд "приємніший" для проживання в ньому)) А переваги наступні: ✓менталітет трохи кращий
Да точно также: * устраивают вечеринки с громкой музыкой чуть ли не до утра * трусят коврики с балконов (полный писец) * бросают окурки, которые летят на балконы соседей (уже дважды пожары были) * выбрасывают мусор в урны возле парадного * играют с детьми в футбол в квартире * хранят свои велики и прочее в общем коридоре * пару раз видела, как покрывала сушили на общем балконе на перилах - шанхайбля * выносили мусорные пакеты в общий коридор на хранение (на своем этаже переборола, я злая баба Яга теперь, правда)
А в цьому всьому/вищенаписаному, 95% вини лягає виключно на плечі орендарів! Як може бути по-іншому, якщо 40% квартир в будинку - в оренді!? 40% - ЧУЖИХ/тимчасово-мешкаючих людей - от і маємо перекос по менталітету! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 15 сер, 2021 10:55
asin написав:А потом при выходе от нотаря с чемоданом нала получить тяжелым сзади по башке)) Да, по теме. 3к, 91м кв, панель, 2012 год постройки, Григоренко 12. Ремонт после строителей, су плитка и сантехника бюджетные. Кухня так же. 10 котлет.
Поздравляю. Почему ЛБ? За такие деньги можно, наверное, найти что-то аналогичное на правом.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 сер, 2021 11:33
vitaliian написав:а если
Бачу, вчора моє питання до Вас на валютній гілці потерли, то напишу його тут. Ви казали(перефразую трохи) що можна наштампувати з дешевого цементу 100500 будинків і задовільнити потреби всіх. А також, що люди будуть переселятись подалі від екологічно-брудних міст. Тому питання - чому "тупі" забудовники до цього часу (поки дорого можна продати) не наштампувати 100500 будинків, а навпаки, періодично сповільнюють/заморожують будівництво?(як то кажуть - "куй жєлєзо, пока...." - але чомусь не поспішають кувати  ) Так що моя думка, що до собівартості, квартири в великих містах - не впадуть! А те, що хатинки/ділянки по селах можуть зрости.... - то так, але треба щоб населення, або переселенці з інших країн до нас - зашкалювали! А так, що толку, що хатинка за 30км від Києва 6Куїв, чи за 50км - 6Кгрн, якщо НЕМА НА ЦЕ ПОПИТУ! - НЕМА КОМУ ЗАСЕЛЮВАТИ СЕЛА, якщо населення невелике і ще й скорочується! ...та і індуси/араби і т.п. не сильно поспішають перенаселювати нашу Неньку))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 15 сер, 2021 12:15
Первый написав: asin написав:А потом при выходе от нотаря с чемоданом нала получить тяжелым сзади по башке)) Да, по теме. 3к, 91м кв, панель, 2012 год постройки, Григоренко 12. Ремонт после строителей, су плитка и сантехника бюджетные. Кухня так же. 10 котлет.
Як котлетами розрахувалися по безналу?
Еквивалент самой красивой, на который тут же были куплны вечнозеленые катлеты онлайн.
-
asin
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2021 12:19
Vlad442 написав: asin написав:А потом при выходе от нотаря с чемоданом нала получить тяжелым сзади по башке)) Да, по теме. 3к, 91м кв, панель, 2012 год постройки, Григоренко 12. Ремонт после строителей, су плитка и сантехника бюджетные. Кухня так же. 10 котлет.
Поздравляю. Почему ЛБ? За такие деньги можно, наверное, найти что-то аналогичное на правом.
Я продавец. Перекидываюсь со всего жилого в нежилое. Осталось перекинуть один обьект)) Начал перекмдку два года назад.
-
asin
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2021 12:29
Успіх написав:Щось ви тут усі накаламбурили з цією купівлею/продажем по безготівковому перерахуванні через банк, що я трохи запутався)) Спробую вияснити для себе: 1. Якщо можливо переказати всю суму(умовно 2лями грн) за раз, то чому не скористатись телефоном і в телефоні все перевести(а напередодні попередити про це банк - щоб були в курсі справи) 2. Якщо пункт 1 - неможливий, так як є обмеження на переказ до певної суми, то тоді ж можна оформити в нотаря типу розтермінування, що такий-то чел, щодня буде переказувати умовно 200Кгрн і по переведення усієї суми - квартира переходить в його власність? Чи це все - весь сир-бор через комісію, яку потрібно сплатити банку?))) Розтлумачте, чому не можна зробити "все просто" по безготівковому перерахуванні коштів?
Більше 400к грн - і попадаєш на ДЕРЖФІНМоніторинг (НБУ), а це займе звісно певний час. Прогнать 2 ляма - за один похід, мабуть, неможливо. Тому женемо траншами, по 300к (з різних банків), отримуючи попутно кешбек (при певних умовах).
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
|