Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 84428443844484458446 ... 12456>
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 01:11

trololo написав:
  rjkz написав:Я писал, что в ниже отметки промерзания ВСЕГДА плюсовая температура.

вы писали, что подвал работает как тепловой насос, уменьшая затраты на отопление. что есть глупость несусветная.

В случае когда человек уезжает и оставляет открытый подвал при выключенном отоплении - подвал не даст в номально построенном доме опуститься ниже нуля.
Летом наоборот - будет давать прохладу, потому что в подвале будет +7-10.
Вы не знали?
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5478 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 04:00

antey1969 написав:zРадио
По цене золота не убедили.
В 1991 году золото стоило 350-360 долл за тр. унцию. Однокомнатный хрущ стоил порядка 4500 долл на окраине Киева.
Сейчас золото в районе 1800, однокомнатный хрущ на окраине порядка 35-37 куе.
Имеем рост цены на золото пятикратный, рост прайса хруща в восемь раз.
Даже если не учитывать сдачу в аренду золото безнадежно отстало за 30 лет независимости.

Пардон, но мне кажется, хрущ тут неуместен.
Это было странное время, когда доллар в Союзе весил черезчур много. А рынка недвиги практически не существовало. Тогда была мощная волна еврейской эмиграции, продавали все - машины, мебель и квартиры. А долларов тогда было днем с огнем. А им нужны были именно доллары.
Моя стипендия в 1992 -1,5 доллара в день степухи и ничего уже на следующий день. Ни рубли ни потом купоно-карбованцы никого не интересовали. Поэтому бакс был дичайше переоценен в Украине.
Золото - оно и в Африке золото. Есть мировые цены и рынок.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5478 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 07:58

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

шо вы знаете о пробках?
нй после «обычного дождика»
Зображення
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 08:24

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

1 вересня на засіданні уряду ухвалили рішення на виділення 100 мільйонів гривень на виготовлення нових проєктів двох гілок метро в столиці, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

По 50 мільйонів гривень спрямують на корегування проєктів ліній: Троєщина – Осокорки та Подільсько – Вигурівська. У першому випадку проєктувальник має розробити перші 7,3 кілометра лінії з шістьма станціями по проспекту Маяковського до станції метро «Лівобережна». Станції мають бути запроєктовані по типу станції «Виставковий центр».

У другому випадку йдеться про дільницю від станції «Вокзальна» до станції «Райдужна» довжиною 13,9 кілометра. Перехід має бути на станції «Площа перемоги». Також мають запроєктувати електродепо.

https://www.the-village.com.ua/village/ ... TqGuINMblM
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 08:29

Raymond написав:
  sequence написав:
  Raymond написав:..
Чи всетаки вкластися в ремонт , і чекати мабуть 10 років поки відібється, а там можливо за 10 років знову треба буде на ремонт після квартирантів. ..

Ремонт вытянет деньги, сопоставимые со стоимостью квартиры, снова таки, нужно за ним следить, чтобы не наколхозили. Не забываем, что это старый жилфонд в городе с отрицательной демографией, как последствие, словами Хомякоида - лет через 10 получите половину "заколоченных окон" по дому.
Я бы продал и не заморачивался. Куда вложить выручку - третий вопрос

да и не думаю что там лет за 10 будут "заколоченные окна", все же самый центр, тем более есть газовая колонка и на след год хотят сделать автономное отопление, это тоже существенный плюс. Во вторых дом крепкий, толстые стены, счас новые дома и то хуже строят.
"Заколоченные окна" думаю если и будут то в панельках, аварийных хрущевках и плохих районах - это я не только про Ровно но и другие города в Украине)
Но и вопрос, продать , так а во что вложить потом, новострои сейчас дорогие, ну можно будет купить однушку, но тоже придеться вкладываться в ремонт.

Я вклав би отримані гроші від старобуду в новобуд. 800 дол/м2 за центр міста - недорого.

Проте це повинен бути центровий центр!

Зробите ремонт, запустите орендарів. Якщо здатні їх контролювати і швидко міняти, при необхідності.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 08:43

Frant написав:ККЦ, навіщо ти постиш куєту???

Купив би краще дисертацію, як Ківа!
Це недорого, дешевше безбалконної гостінки на проспекті Науки! В межах 5000-10000 дол. Був би ти кандидатом медично-гуманітарно-економічних наук, за чаркою хвалився би перед друзями і тут на форумі , який ти розумний і який ти зробив колосальний вклад в науку!бугага(((

Еще никогда Штирлиц не был так близок к провалу. :D
Вот на чем зарабатывают некоторые проффесора....
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 919 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 08:51

Raymond написав:
  sequence написав:
  Raymond написав:..
Чи всетаки вкластися в ремонт , і чекати мабуть 10 років поки відібється, а там можливо за 10 років знову треба буде на ремонт після квартирантів. ..

Ремонт вытянет деньги, сопоставимые со стоимостью квартиры, снова таки, нужно за ним следить, чтобы не наколхозили. Не забываем, что это старый жилфонд в городе с отрицательной демографией, как последствие, словами Хомякоида - лет через 10 получите половину "заколоченных окон" по дому.
Я бы продал и не заморачивался. Куда вложить выручку - третий вопрос

да и не думаю что там лет за 10 будут "заколоченные окна", все же самый центр, тем более есть газовая колонка и на след год хотят сделать автономное отопление, это тоже существенный плюс. Во вторых дом крепкий, толстые стены, счас новые дома и то хуже строят.
"Заколоченные окна" думаю если и будут то в панельках, аварийных хрущевках и плохих районах - это я не только про Ровно но и другие города в Украине)
Но и вопрос, продать , так а во что вложить потом, новострои сейчас дорогие, ну можно будет купить однушку, но тоже придеться вкладываться в ремонт.

Если автономное отопление и газовая колонка то можно подумать что-бы оставить в портфеле.
Я бы прошелся по дому с специалистом, оценил трубы по всему дому, крышу, состояния подвала, контингет соседей и т.д.
Такжа совет Франта продать и перевложиться в новострой кажеться вполне разумным.
Востаннє редагувалось Хомякоид в Чет 02 вер, 2021 09:13, всього редагувалось 1 раз.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 09:13

Хомякоид написав:Если автономное отопление и газовая колонка то можно подумать что-бы оставить в портфеле.
Я бы прошелся по дому с специалистом, оценил трубы по всему дому, крышу, состояния подвала, контингет соседей и т.д.

Це ж не Київ, а Рівне.
Ну, який там може бути контингент в старому будинку???
Неясно, чи є сенс наводити марафет нинішньої підубитої квартири, чи краще здихатись її. Я обрав би другий варіант.
  Investor_K написав:Вот на чем зарабатывают некоторые проффесора..

По перше, я ніколи не страждав таким "бізнесом".
По друге. на цьому можна заробити копійки - читайте пости п.Акурта на форумі з львівської нерухомості. Одна з його складових осіб - довго працювала доцентом в одному з Дніпропетровських ВУЗів.
По третє, мені є чим зайнятись, окрім як робити і писати дисертації для напівграмотних дундуків. Я надто гордий для цього.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 09:17

Frant написав:
  Хомякоид написав:Если автономное отопление и газовая колонка то можно подумать что-бы оставить в портфеле.

Це ж не Київ, а Рівне.
Неясно, чи є сенс наводити марафет нинішньої підубитої квартири, чи краще здихатись її. Я обрав би другий варіант.

Так, варіант продати та превкластись в новобудову виглядає самою найкращею ідеєю.
Але все ж таки якщо буде автономка та газовий котел можна розглянути щоб залишити в портфелі. Правда треба ставити як мініму пластикові вікна та міняти труби підводу води.
Каналізацію з чугуних також міняти на сучасну пластикову.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 09:20

Хомякоид написав:
  Frant написав:

Це ж не Київ, а Рівне.

Так, варіант продати та превкластись в новобудову виглядає самою найкращею ідеєю.
Але все ж таки якщо буде автономка та газовий котел можна розглянути щоб залишити в портфелі. Правда треба ставити як мініму пластикові вікна та міняти труби підводу води.
Каналізацію з чугуних також міняти на сучасну пластикову.

Рентабельність там низька. То ж Рівне. Знайти адекватних квартирантів - непросто.
Все, зав,язую з некиївською нерухомістю і з порадами, які все одно ніхто не буде виконувати)))))
Frant

Профіль

#<1 ... 84428443844484458446 ... 12456>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор