Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
У зв'язку з проведенням веломарафону 5 вересня з 7:00 до 18:00 у столиці перекриють рух транспорту на кількох вулицях.
Деталі: Рух обмежать на таких вулицях:
Академіка Кржижановського; Василя Степанченка; Коростенській; Генерала Наумова; Робітничій; бульварі Академіка Вернадського; ділянках прилеглих вулиць; Автошляху Р30 (Новоірпінській трасі). Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових обмежень й обрати інші маршрути руху.
change_pm написав:Скільки метрів хата? Скільки метрів взагалі маєш в Україні? Більше 120?
Не забудь амністуватись
Родина ждет твой вклад ))))
600. Жадность. Это порок. А Христос ведь нас предупреждал ... Заплачу. Родине не жалко. Не врагам же. На этой земле эти люди меня любили, голубили, давали, ублажали... Я налоги честно заплачу, рассмеюсь от счастья и заплачу. (с)
change_pm написав:Скільки метрів хата? Скільки метрів взагалі маєш в Україні? Більше 120?
Не забудь амністуватись
Родина ждет твой вклад ))))
600. Жадность. Это порок. А Христос ведь нас предупреждал ... Заплачу. Родине не жалко. Не врагам же. На этой земле эти люди меня любили, голубили, давали, ублажали... Я налоги честно заплачу, рассмеюсь от счастья и заплачу. (с)
600 метрів вна неньці? Мені особиста інформація не потрібна, просто питаю в "рамках" податкової амністії...
Чьо реально будеш амністуватисть? Податки ж ти всі в Омеригах платив? Чого ше тут відкашлювати?
когда первый начинал кошмарить, второй еще пешком под стол ходил (ну, или даже не задумывался о квартирке на Минской ). Его давно всерьез никто не воспринимает
Первый написав:Тиждень радості. На цьому тижні падіння на -3% Ура !
Дочекалися
ЗРадіо. Дякую!
В сенсі падіння? Ти чьо?
Чи ти про щось інтимно особисте
Рост состоялся. Почти все котлованы сделали Х2 за минувшие 1.5 года. Некоторые сделали больше. Понятно что никакого отношения этот рост к росту степени готовности не имеет. Дальше, чтобы расти, нужен стимул. Единственный реальный, который я вижу - это ипотека, которой, пока, нет и которая, пока, вообще никакого влияния не оказывает на цены.