Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
GADFLY Трохи)) не так. От ти знов намагаєшся опонента виставити дурнем. Мова ж то не тільки (да навіть не стільки) в твоєму ТИ-канні опонентам. Агресивність вкупі зі зневагою не стільки в цьому-то в тебе. Я вже промовчу про твоє мені про "сделай себе укол в голову" і тещо (це до речі, що я підписався за колегу). Більш вагоме-то, наприклад, от ота твоя йому порада *Включай голову*. На що він відповів *Я бы сказал, что вам включить, но, боюсь (не сильно), забанят. *
Коротше, не маю бажання розбирати й показувати, бо ти й сам розумієш, що й чому робиш.
_______________________________ Стосовно ж питання дискусії. В мене не така думка, як ти її зрозумів і показав. Не менталітет!!! А ота сама економічна поведінка, про яку тобі вже згадували. Бо люди так ведуть себе чому? Да тому що: 1. Нема довіри до влади, можновладців. Тобто, що нема сенсу не обдурити, а сплатити, як треба. 2. Нема роботи цієї влади, держави, посадовців по виконанню своїх обов'язків. Отакі покарання в розвинутих державах (за несплату податків, не вбраний сніг, і т.д.) мабуть не від гарного менталітету чи високої)) свідомості.
Може ще є складові. Але суть: тільки довіри до влади недостатньо. Тільки вимог до населення недостатньо, якщо нема довіри. Тільки при всіх складових зміниться економповедінка (менталітет, якщо хочеш так називати).
Ось у цьому полягає головне обдурення людей, населення чиновниками, можновладцями. Вони дають, роблять частку і наголошують, що ось зробили -- дали автомобіль. Як у Європі)) А те що без карбюратора або з паламаним карбюратором і тому НЕМА результату, про те мовчок.
Дали "ринкову" ціну і усе. Тому результату нема і не буде. Бо їм (саме тим, в кого в ПРЯМИХ ОБОВ'ЯЗКАХ розвивати, робити, реформувати для результату) абсолютно не потрібен отой результат. Їх влаштовує те, що є. І змога не працювати, не виконувати свої прямі обов'язки.
В такій ситуації пересічні намагаються урвати кожен сам собі... Бабця голосить субсідію. 1000 квметрик не платить. Рукастий роботяга рве за кордон. Алкаш бухає. Ну а та купка отаких чесних платить вчасно, не смітить, і бодається на хфорумах, як краще треба зробити)))
З.и. А корінь, фундамент він вічний. Адам Сміт дуже влучно показав суть для ринку (РОЗВИТКУ ринку) -- вигода для обох сторін. Продавити можна, але для сталого розвитку необхідно вигода для обох сторін.
Звиняй за багато букв. Більш не буду розвозити. Тобто поясняти своє бачення. Може й хибне, але таке, як є. В мене. Ключове там, що тільки увесь комплекс заходів дає результат.
Є в держави бажання наповнювати бюджет за рахунок тих, хто може сплатити та сплачує, так чим це відрізняється від комісарів з маузерами, що теж наповнювали бюджет, а потім перерозподіляли туди, куди треба?! Зменшить населення споживання, утеплиться ... знайдуть інший захід для наповнення бюджету))
Бо нема в них бажання збільшувати його наповнення через ріст економіки, ринку. Адже для цього їм дійсно працювати треба.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 23 вер, 2021 21:44, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:GADFLY Трохи)) не так. От ти знов намагаєшся опонента виставити дурнем. Мова ж то не тільки (да навіть не стільки) в твоєму ТИ-канні опонентам. Агресивність вкупі зі зневагою не стільки в цьому-то в тебе. Я вже промовчу про твоє мені про "сделай себе укол в голову" і тещо (це до речі, що я підписався за колегу). Більш вагоме-то, наприклад, от ота твоя йому порада *Включай голову*. На що він відповів *Я бы сказал, что вам включить, но, боюсь (не сильно), забанят. *
Коротше, не маю бажання розбирати й показувати, бо ти й сам розумієш, що й чому робиш.
_______________________________ Стосовно ж питання дискусії. В мене не така думка, як ти її зрозумів і показав. Не менталітет!!! А ота сама економічна поведінка, про яку тобі вже згадували. Бо люди так ведуть себе чому? Да тому що: 1. Нема довіри до влади, можновладців. Тобто, що нема сенсу не обдурити, а сплатити, як треба. 2. Нема роботи цієї влади, держави, посадовців по виконанню своїх обов'язків. Отакі покарання в розвинутих державах (за несплату податків, не вбраний сніг, і т.д.) мабуть не від гарного менталітету чи високої)) свідомості.
Може ще є складові. Але суть: тільки довіри до влади недостатньо. Тільки вимог до населення недостатньо, якщо нема довіри. Тільки при всіх складових зміниться економповедінка (менталітет, якщо хочеш так називати).
Ось у цьому полягає головне обдурення людей, населення чиновниками, можновладцями. Вони дають, роблять частку і наголошують, що ось зробили -- дали автомобіль. Як у Європі)) А те що без карбюратора або з паламаним карбюратором і тому НЕМА результату, про те мовчок.
Дали "ринкову" ціну і усе. Тому результату нема і не буде. Бо їм (саме тим, в кого в ПРЯМИХ ОБОВ'ЯЗКАХ розвивати, робити, реформувати для результату) абсолютно не потрібен отой результат. Їх влаштовує те, що є. І змога не працювати, не виконувати свої прямі обов'язки.
В такій ситуації пересічні намагаються урвати кожен сам собі... Бабця голосить субсідію. 1000 квметрик не платить. Рукастий роботяга рве за кордон. Алкаш бухає. Ну а та купка отаких чесних платить вчасно, не смітить, і бодається на хфорумах, як краще треба зробити)))
З.и. А корінь, фундамент він вічний. Адам Сміт дуже влучно показав суть для ринку (РОЗВИТКУ ринку) -- вигода для обох сторін. Продавити можна, але для сталого розвитку необхідно вигода для обох сторін.
Звиняй за багато букв. Більш не буду розвозити. Тобто поясняти своє бачення. Може й хибне, але таке, як є. В мене. Ключове там, що тільки увесь комплекс заходів дає результат.
Прости, но я не могу относится с уважением к людям, которые за свои три копейки в кармане и сиюминутной выгоды готовы родину продать. У меня, кроме отвращения, к ним никаких чувств не возникает. Поэтому и тон такой... Вчера всех устраивал рынок, все кричали - ДАВАЙ ЦЕНУ КАК НА РЫНКЕ (когда год назад цена в мае упала до 2 тыс грн у нас на рынке, а облы предлагали газ по 5 грн). Но как только рынок развернулся- тут же вспомнили о себестоимости добычи, о статьях конституции, о моральных каких-то устоях. Быстро переобулись. Удар держать надо, а не быть РАЗМАЗНЕЙ. Надеюсь, я смог донести мой тезис основной- ГАЗ ДОЛЖЕН ПРОДАВАТЬСЯ ПО РЫНОЧНОЙ ЦЕНЕ с адресными субсидиями. А не по социалистической всем и вся. Пример Венесуэлы тому подтверждение. Все, на этом упражнения закончили.
Ну вот....дыра только от рзницы в цене- уже 70 ярдов. Это сколько? 2.5 ярда зелени? Только за один отопительный сезон? Нормально так социализм строим. Это только от разницы в цене. Как вам такое, любители социализма? ))) Будут сейчас наливать ОВГЗ, которые потом будем погашать все мы вместе взятые вместе с нашими детьми. Печатать гривну, разбалансировать бюджет, валить в последствии курс и т.д. Ничего, главное чтобы бы*** с 1000 метрами не замерзло, да на местах в областях мужики и дальше свободно водку херячили и ни о чем не беспокоились. И да....Фирташу тоде чтоб сладко жилось (списали же ему 30 ярдов летом). мы же это уже проходили неоднократно до 14 года. Все помнят, чем это заканчивалось...
Європа постраждала від рекордно дорогого газу: уже закриваються компанії і заводи, зростають тарифи
Але у нас є план:
У керівника «Нафтогазу» Юрія Вітренко є план порятунку України від газової катастрофи, що пов’язана з необхідність купувати імпортний газ на зиму. План вже нібито презентували Володимиру Зеленському. У перелік заходів включено націоналізацію облгазів та відкачуванням з «Оператора ГТС» близько 50 млрд грн. За розрахунками авторів презентації так вдасться витягнути з «ОГТСУ» близько 28 млрд грн. Ще 20 млрд грн державному оператору пропонують позичити у державних банків, але це можливо лише, якщо буде політична підтримка з боку Нацбанку та Офісу президента. Бо всі розуміють, що ці гроші ніколи не повернуться. А просто згорять на погашенні протестних настроїв для збереження рейтингу Зеленського.
Дорогой газ угрожает бизнесу Фирташа и Коломойского. ОПЗ уже стал Из-за высокой цены на газ в Украине и мире Одесский припортовый завод вышел на простой. В зоне риска другие химзаводы