Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
antey1969 написав:Двухкомнатная хрущевка, район бульвара Перова, 3\5 состояние "не убитая" 45м2. Куплена относительно молодой семьей из трех человек за 43.5 куе. Продали свою однокомнатную в Ирпене + доплата. Озвученные причины: достали тянучки в час пик, дорогие детсады и две комнаты лучше чем одна.
В переводе это означает: Молодая семья их трех человек, оxуела от стоимости и времени которое тратится на проезд + не потянули по деньгам частный "детский сад". Почему "детский сад" в кавычках? Потому что по бумагам это детская студия вероятно расположенная в полуподвале. Чтобы открыть именно детский сад нужно соответствовать санитарным требованиям. А это отдельное помещение с правильной инсоляцией. Осознали, напряглись + одолжили и сбежали.
Я теж чув про подібні випадки.
Цікаво, чи є приклади зворотньої міграції? Щоб молода сім'я, яка живе в масовому радянському малометражному житлі в Києві, не бог вєсть якому районі, продала квартиру і перебралась в Єпеня, з фонтанами і модними МОПами, за 20 км від роботи?
От молодий сімянин з трьома котами продав 100 метрів на Хрещатику та купив будинок за містом. 250 тис. за квартиру. З стану квартири прохання в істерики не впадати. https://www.youtube.com/watch?v=YT05RT9lStk
roberto dark написав:Може тому, що я приїджаю до Києва, час від часу, провідати матір, а НЕ ПРАЦЮВАТИ. Тому мені зовсім він не здається ШЛАКОМ, а робити в ньому є МІЖ ІНШИМ ДУЖЕ БАГАТО ЧОГО.
Як турист пожити це одне, а от жити і працювати - зовсім інше. Якщо задача витратити гроші - то Київ найкраще місто для цієї мети.
Якщо є задача заробити гроші в Україні - то Київ найкраще місце для того.
Хомякоид написав: От молодий сімянин з трьома котами продав 100 метрів на Хрещатику та купив будинок за містом. 250 тис. за квартиру. З стану квартири прохання в істерики не впадати. https://www.youtube.com/watch?v=YT05RT9lStk
Хомякоид написав: От молодий сімянин з трьома котами продав 100 метрів на Хрещатику та купив будинок за містом. 250 тис. за квартиру. З стану квартири прохання в істерики не впадати. https://www.youtube.com/watch?v=YT05RT9lStk
Это наш клиент - время от времени проходит тренинги в нашей бизнес-школе на Кирилловской. Мама приводит.
Frant написав:Цікаво, чи є приклади зворотньої міграції? Щоб молода сім'я, яка живе в масовому радянському малометражному житлі в Києві, не бог вєсть якому районі, продала квартиру і перебралась в Єпеня, з фонтанами і модними МОПами, за 20 км від роботи?
У робітників ОП та рил існує тільки міграція в Київ. З Києва по їх словах люди не їдуть.
Едут, особенно молодежь. Пригород привлекает более низкой ценой за м2, ухоженными двориками и однородным контингентом в ЖК. Но за красоту надо платить... каждое утро и вечер по плюс часу на логистику и по 8-10 тыс гривен в месяц на детсад. Более дорогие продукты, как следствие отсутствия выбора магазинов, больше проблем с доступом к услугам и развлечениям для родителей, к кружкам и секциям для детей.
Хомякоид написав: За 250 тис. він продав квартиру на Хрещатику 100+ метрів в стані необхідності капітального ремонту. Будинок думаю купив тис. за 50-70, щось дісталось матері, щось пішло за борги за квартиру і т.д. Типовий приклад руху з центра міста в передмістя.
Если этот чел получит на руки 250 косарей - жить ему останется считанные часы.
DmitryK написав: в Києві окрім роботи нічого привабливого немає від слова взагалі. 90% районів то шлак і гето.
Може тому, що я приїджаю до Києва, час від часу, провідати матір, а НЕ ПРАЦЮВАТИ. То мені зовсім він не здається ШЛАКОМ, а робити в ньому є МІЖ ІНШИМ ДУЖЕ БАГАТО ЧОГО.
І ще питання - чи може пан Dmitryk у цих інших країнах, де він так любить відпочивати, ДОЗВОЛИТИ собі жити на свою зарплатню віддаленого українського працівника ? Чи йому саме дешеві "єбеня", ПОРУЧ ІЗ КИЄВОМ, більше до вподоби, а головне ПО КИШЕНІ?
тю, так я і живу по 3-4 місяці тож звісно що можу. і я ж кажу, пару разів на місяць можна і в Київ вибратися, ну там в театр сходити по магазинах. це максимум. в плані екології, коли під вікнами у тебе постійно 6 рядів авто... не подобається мені таке. до речі, жив цього року 2 місяці в сингапурі, при тому що все там організовано навіть не в 100, а в 1000 разів краще, все одно мегаполіс напрягає з часом. і все одно тягне в "іпеня"
DmitryK написав: в Києві окрім роботи нічого привабливого немає від слова взагалі. 90% районів то шлак і гето.
Може тому, що я приїджаю до Києва, час від часу, провідати матір, а НЕ ПРАЦЮВАТИ. То мені зовсім він не здається ШЛАКОМ, а робити в ньому є МІЖ ІНШИМ ДУЖЕ БАГАТО ЧОГО.
І ще питання - чи може пан Dmitryk у цих інших країнах, де він так любить відпочивати, ДОЗВОЛИТИ собі жити на свою зарплатню віддаленого українського працівника ? Чи йому саме дешеві "єбеня", ПОРУЧ ІЗ КИЄВОМ, більше до вподоби, а головне ПО КИШЕНІ?
тю, так я і живу по 3-4 місяці тож звісно що можу. і я ж кажу, пару разів на місяць можна і в Київ вибратися, ну там в театр сходити по магазинах. це максимум. в плані екології, коли під вікнами у тебе постійно 6 рядів авто... не подобається мені таке. до речі, жив цього року 2 місяці в сингапурі, при тому що все там організовано навіть не в 100, а в 1000 разів краще, все одно мегаполіс напрягає з часом. і все одно тягне в "іпеня"
Питаннячко лише в тому, що 95% сучасних людей - змушені їздити на роботу. В офіси, на заводи, фабрики і т.п. А 5% - дійсно можуть жити в Єпенях. Платити втридорога за дитсадки, школи. Діти підростуть - будуть щоденно на навчання їздити у Київ. Ну, то таке. Головне, щоб сосновий ліс і фонтани були поруч (((і щоб житло було дешеве.
Frant написав:Цікаво, чи є приклади зворотньої міграції? Щоб молода сім'я, яка живе в масовому радянському малометражному житлі в Києві, не бог вєсть якому районі, продала квартиру і перебралась в Єпеня, з фонтанами і модними МОПами, за 20 км від роботи?
У робітників ОП та рил існує тільки міграція в Київ. З Києва по їх словах люди не їдуть.
Едут, особенно молодежь. Пригород привлекает более низкой ценой за м2, ухоженными двориками и однородным контингентом в ЖК. Но за красоту надо платить... каждое утро и вечер по плюс часу на логистику и по 8-10 тыс гривен в месяц на детсад. Более дорогие продукты, как следствие отсутствия выбора магазинов, больше проблем с доступом к услугам и развлечениям для родителей, к кружкам и секциям для детей.
В Киеве, в жк дворики не менее ухожены. В гос детсады детей нормальные люди не водят. Какие-то из частных "садов" более приближен к нормам, какие-то нет (инсоляция, санитарные и тд). Ключевое это современная система образования в частных садах, развитие, питание индивидуально (договор со спец конторам дет питания). А главное это уделённое внимание каждому ребёнку и безопасность. Стоимость от 15 тысяч. Чем действительно хуже пригород: низким качеством строительства, хотя с виду не видно, бутафорные колхозные трц, пародия на медицину и так далее.
Я знаю одну коренную киевлянку, продала квартиру в историческом центре, купила в спальном районе на сдачу в аренду, а жить в ирпень. Оказывается недвигу не только получить на шару нужно, а как и авто - заправлять и обслуживать