Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 84548455845684578458 ... 11915>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 13:04

Realist написав:єдиний варіант розвитку для сировинної країни третього світу - це плавна девальвація, щоб її продукція із низькою доданою вартістю залишалась конкурентною на світових ринках.

Сумасшедшие печатные станки и ковид-лохдауны поддерживают высокий спрос и цены на "комоды" из третьего мира
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 13:11

Re: Валютный рынок в контексте ДС

somilitark написав:Жарти жартами, але люди постійно сідають в останній вагон, іноді на кредитні, ось намагаюсь розпитати в них, як так в них виходить

розкажу виключно за себе. зарплата/не дохід розприділена наступним чином: бюджет на сім"ю на місяць (65-70%) + 10-15% на непередбачувані - це недоторкані кошти до наступної ЗП.
20% чистого залишку - одразу або на депо короткострокове, або у валюту на поточні рахунки, якщо курс сприяє. Якщо другий кошик не використовується, після наступної ЗП він переходить додатком у третій кошик - заощадження. З третього кошика формуються витрати на довгострокові покупки / подорожі / вартісні мед. процедури.
В абсолютних величинах не пишу, гумористи-теоретики заснути не дадуть :)
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 13:11

Зображення

ОВДП, які знаходяться в обігу, млн грн
Зображення

ОВДП, які знаходяться в обігу (зміна від попереднього значення), млн грн
Зображення

ОВДП, які знаходяться в обігу, в розрізі валют, млн грн
Зображення
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3671 раз.
Подякували: 5914 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 13:13

Re: Валютный рынок в контексте ДС

Ну где же Ув.Сибарит... :roll:
GDV29

Подякував: 1428 раз.
Подякували: 229 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 13:17

Вкладчик1234 написав:
  Realist написав:єдиний варіант розвитку для сировинної країни третього світу - це плавна девальвація, щоб її продукція із низькою доданою вартістю залишалась конкурентною на світових ринках.

Сумасшедшие печатные станки и ковид-лохдауны поддерживают высокий спрос и цены на "комоды" из третьего мира

Так. Але ж цей процес починають пригальмовувати. І ми маємо дані із історії як це впливало на ринки.
І ще одне. Там де дуже легко отримувати і продавати сировину по хороших цінах, там не має розвитку, адже ті хто "знімають вершки" їм і так достатньо, а всі решта доступу до "кормушки" не мають. Тому при такій моделі розвитку наші мільярдери ставатимуть все багатші, а населення все бідніше. А ви чудово знаєте, що бідність завжди ходить в парі із дурістю (неосвіченістю). Це в свою чергу приводитиме до того, що у владу будуть обирати все більше популістів, а вони в свою чергу будуть допускати ще більше помилок. Рано чи пізно все це виллється в чергову девальвацію, щоб отримати більше гривні за те що ми продаємо щоб популісти мали що "дерибанити".
Це я так дуже грубо та узагальнено описав весь процес який потенційно нас очікує якщо ми і далі продовжимо завалювати наші державні інституції.
Realist

Подякував: 3095 раз.
Подякували: 2233 раз.

Профіль

1
2
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 13:23

Справочный курс

Довідкове значення курсу гривні до долара США на 12:00
05.11.2021..................26,1033
Гривна укрепилась на 9 копеек.

МКГ*............7.4144............7.4496...........+0.48%

Открылись на 6.5 копеек ниже вчерашнего закрытия. НБУ к этому времени плановую пятерку уже взял. После утреннего кофе выросли на полкопейки. Чуть позже на рынок вышел регулятор на этом уровне. После 11 котировки приподнялись на полкопейки, а к 12 вернулись обратно.
В мире доллар продолжает рост и находится вблизи годовых максимумов.
Справочный курс встретили котировками 26.1000 - 26.1200, что на полкопейки выше открытия.

Вчера до 15-30 НБУ выкупил 145.5 млн.
Остатки на коррсчетах незначительно уменьшились. Рост объема суточных сертификатов был почти полностью компенсирован интервенцией.

В среду объем МБ уменьшился с 444.9 до 397.5 млн. Чистый спрос на 5 млн. меньше. Клиентские обороты выросли и превысили объем МБ. Спрос слегка превышал предложение за счет форвардных покупок.

* кустарный индекс гривны по отношению к корзине мировых валют. Ссылка на методику расчета у меня в подписи, которая видна в профиле.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6452 раз.
Подякували: 21582 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 14:02

Realist написав:
  Вкладчик1234 написав:

Так. Але ж цей процес починають пригальмовувати. І ми маємо дані із історії як це впливало на ринки.
І ще одне. Там де дуже легко отримувати і продавати сировину по хороших цінах, там не має розвитку, адже ті хто "знімають вершки" їм і так достатньо, а всі решта доступу до "кормушки" не мають. Тому при такій моделі розвитку наші мільярдери ставатимуть все багатші, а населення все бідніше. А ви чудово знаєте, що бідність завжди ходить в парі із дурістю (неосвіченістю). Це в свою чергу приводитиме до того, що у владу будуть обирати все більше популістів, а вони в свою чергу будуть допускати ще більше помилок. Рано чи пізно все це виллється в чергову девальвацію, щоб отримати більше гривні за те що ми продаємо щоб популісти мали що "дерибанити".
Це я так дуже грубо та узагальнено описав весь процес який потенційно нас очікує якщо ми і далі продовжимо завалювати наші державні інституції.

рано чи пізно це перестає працювати, так як робити потім задурно нема дурних
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 14:09

Proofy написав:
  fin написав:Вообщем,вижу я, что надо будет на следующей неделе снова затариваться долларом,как весной. Только уже не по 27, а по 26.

у вас какой-то индивидуальный график, летом обычно тарятся. Впереди декабрь, не ожидаете еще падения бакса?
Я уже не знаю чего ожидать? Думал, что в это время курс будет минимум за 28, а в нашей стране ничего невозможно прогнозировать. Но я не люблю сидеть в гривне, некомфортно мне в гривне. Поэтому на следующей неделе хочу прикупить доллары, как сделал это весной.
fin

Подякував: 1 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 14:29

somilitark написав:
  fin написав:Вообщем,вижу я, что надо будет на следующей неделе снова затариваться долларом,как весной. Только уже не по 27, а по 26.

А можна у вас запитати де ви гривню берете?
Бо в мене наприклад є сім'я, наче я непогано заробляю, але вільних гривень майже не залишається, бо іноді хочеться кудись поїхати, кудись сходити, їхати не на маршрутці, а на власному авто, так би мовити з комфортом, та ще багато життєвих речей, які потребують фінансових ресурсів.
А тут всі віруючи у доллар постійно його купують, перебуваючи заощадженнями в валюті, як так відбувається, я зрозуміти не можу.
Чи ви мали на увазі сотку чи полтос зелені?
Таке собі самозаспокоєння і кумедне усереднення, ну тоді питань не має, віряни вони такі, дуже цікаві люди.
По курсу, я не вгадав, вже втратили 10 копійок з ранку, я дуже радий так помилятися, мені це подобається!🤭
Гривну имею с 3-х источников. Но я не покупаю доллары каждый день. Вот весной последний раз брал по 27, теперь думаю на следующей неделе. 2-3 раза в год,не чаще.
fin

Подякував: 1 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лис, 2021 14:43

fin написав:Гривну имею с 3-х источников. Но я не покупаю доллары каждый день. Вот весной последний раз брал по 27, теперь думаю на следующей неделе. 2-3 раза в год,не чаще.

Я лично последние полгода практически не покупаю валюту (мелочь не в счет). Накапливаю "свободную гривну". Жду признаков разворота. Радуюсь падению курса, т.к. за ту же сумму в гривне куплю больше долларов и евро.
Искатель

Подякував: 1064 раз.
Подякували: 4869 раз.

Профіль

6
13
2
  #<1 ... 84548455845684578458 ... 11915>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти