Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 43744375437643774378 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 16:59

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Hotab написав:Сегодня какой-то день сброшенных масок: Будивельнык проговорился, что прививка спасла каждому молодому не умершему досрочно от Ковид - аж 50 лет,в сравнении с таким же умершим.
Цікаво
А навіщо так жорстко БРЕХАТИ
Дискутувати - аргументів не вистарчає
перейшли на пряму брехню?
ось оригінал повідомлення з якої хотаб зробив висновок
  budivelnik написав:Давайте розглянемо вакцинацію в групі 0-40
Група складається з приблизно 15млн осіб=1000смертей за 600днів епідемії в групі
Я під час вакцинації втратив 2 дні(доби) життя , валяючись з температурою в 39+
Якщо б група в 15млн була вакцинована..то кількість смертей впала б в 10 разів до рівня 100, таким чином вакцинація зберегла 900 осіб , які б в середньому прожили ще 50 років, тобто 50 років*900 осіб=45 000 людино років
Тепер що в цій групі могла забрати вакцинація
Нехай всього 2 доби як в мене
15 000 000 * 2 = 30 000 000 діб/365=82 000 років....

Якісь дивні співпадіння, в яких вакцинація дає рівно стільки ж скільки й зберігає...
Тобто
В групі 0-40 ковід забрав 1000 людей з яких 99,9% були хронічно хворими
Вакцинація врятує 90% ..на якийсь період часу...при цьому офіційно вважається що людина яка дожила до 20 років(середній вік в групі 0-40) то вона повинна прожити ще 50...
Алеж ми в цій групі рятуємо хронічно хворих(бо здоровим що ковід що вакцина - як слону дробина).
Але я все одно припустив що виграємо 50 років(насправді ці врятовані не проживуть і 20..але тут це моє припущення)
Отже
Якби станом на 01-01-2020 року всі 15 млн були вакциновані...то це б врятувало 900 хронічно хворих які могли б прожити 50 років=45000 врятованих років в теорії( і максимум 20000 років в реалі)
З іншого боку
Для того щоб ці роки врятувати - треба було 2 рази вколоти 15 млн осіб....
Я від 2 уколів втратив 2 доби валяння в ліжку з температурою в 39+..що точно не можна нгазвати життям(жінка до речі валялась в два рази більше, і вона при цьому на 15 років молодша).
Таким чином
Крім врятованих20-50 років для 900 хронічно хворих
ми отримали
15 млн осіб*2 доби/365 днів в році=82000 років....втрат
Тепер розумієте чому я був і є противником вакцинації в групі 0-40 ?
Бо вакцинація в цій групі забирає кілька днів життя у всіх від здорових( яких в ній 90%) до хворих..а повертає ці забрані дні в 50% тільки 900 хронічно хворих.

Питання на засипку
Хто з тих хто слідкує за своїм здоровьям - погодиться пожертвувати кілька своїх днів тим хто на здоровья забив?
Хто ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:02

Цитрин написав:
  ЛАД написав:Т.е. объявить карантин "для 8 млрд.", а не для одного больного?
Простите, но приличных слов уже просто нет.

Нет. Опять софистикой занимаетесь. Если есть медицинский факт, что он болен, то в карантин уходит он, независимо от справок и знакомств. Потому, что есть медицинский факт, что он заразен и его контакт со здоровыми несет опасность для последних.

Если болезнь черезвычайно опасна, то также в карантин могут попасть и те кто с ним контактировал, т.е. те кто потенциально мог заразиться. Но до момента пока их не проверят и не выяснится, что они не заразны.

Тут также ключевой момент в том, что те кто в карантине не обязаны оплачивать тесты и нахождение в карантине. Это оплачивается за счет государства.

Просто так хватать людей на улице и помещать их в карантин - абсурд.

А как же:
этого одного человека недопустимо подвергать принуждению и дискриминации. Он личность, имеющая свободу воли, и потому имеет право решать за себя сам.

За что же его и контактировавших? Как же их "свобода воли" и "право решать за себя сам"?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:05

ЛАД написав:Я уже несколько раз задавал вопрос - сколько смертей нужно, чтобы признали опасность болезни и перестали писать о "крановирусе", "соплевирусе" и пр.? 60.000 уже за этот год (год ещё не закончился) мало? Сколько надо 600 тыс.? 6млн.?
Ум за разум?
У нас тому й пишуть
ковід=грві...що він має 115 смертей за добу епідемії
Ясно що якщо буде навіть 500 - то так ніхто писати не буде...

Тому в мене зустрічне запитання
А скільки вам треба, щоб ви перестали боятись і лякати інших?
90-80-50-10-0???
А чому ви зараз не боїтесь
800 серцевосудинних в добу
300 онко в добу
200 грві+пневмонії+туберкульоз
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:07

pesikot написав:Немного историй. #1

Мой знакомый
Выходные - почувствовал недомогание, но внимания не придал
Понедельник - ПЛР-тест
Вторник - положительно, диагноз
Среда - лечение дома по протоколам
Четверг - ковидное отделение, правосторонняя, антибиотики. Сатурация ниже 97 не опускается
Вторник - КТ, на обе стороны
Суббота - выписан домой

остался один вопрос: зачем КТ?
это из категорий - лишь бы что-то делать?
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:09

budivelnik написав:
Питання на засипку
Хто з тих хто слідкує за своїм здоровьям - погодиться пожертвувати кілька своїх днів тим хто на здоровья забив?
Хто ?

Ты так переймаймешься парой дней своего здоровья
А ты посмотри на статистику, кто уже умер от ковида

Потерять пару дней здоровья и смерть. Что лучше ?
Для меня ответ очевиден.

Для тебя - не терять пару дней, но умереть навсегда
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:14

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:А навіщо так жорстко БРЕХАТИ

Так а в чем брехня то??
  budivelnik написав:Але я все одно припустив що виграємо 50 років

:D

budivelnik написав:300 онко в добу

Зображення

budivelnik написав:Тому в мене зустрічне запитання

Сколько у Будивельныка дней в году?
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 20 лис, 2021 17:18, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:15

Цитрин я что кому то навязываю вакцинацию? Пусть хоть жидким азотом лечатся лишь бы вирус не влиял на безопасность общества. Я насморк льдом лечу. Без всяких протоколов. За один вечер проходит. А то что выписывали мне врачи от насморка было неэффективно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:17

vitaliian написав:Если человек живёт со мной в одном обществе и игнорирует правила безопасности (в тч вакцинацию) ещё вопрос чьи права нарушены больше. Ковид очень заразен
Давайте по пунктикам
1 Заразність ковіда....
Тут або труси або хрестик
600 днів.....2,8 млн заражених в популяції 41 млн....
2 Вакцинація
Вакцинація зменшить ймовірність важкого перебігу хвороби...але не гарантує( точніше зовсім не зменшить) кількість переносчиків зарази.
Тобто від того скільки буде вакциновано - кількість переносчиків не зміниться.Вакцинуйте хоч 100%...все одно 14 днів ви є переносчиками
3 А тепер про свободи
Отже
Носячи маску чи вакцинувавшись - Ви приймаєте самостійно рішення для себе і свого здоровья...і при цьому нічим не гарантуєте що не принесете шкоди іншим...якщо вони будуть не вакциновані.
Але й ці інші , так само як і ви мають свою думку/право приймати рішення як їм діяти...
Втрачати кожних 6 місяців 2 доби в брєдовій гарячці (1% проміжку в 180 днів)..чи з ймовірністю в 95% за 600 днів не потрапити в морг і без вакцинації.
При чому для кожної вікової групи ця ймовірність різна
0-40 - 20 млн - 1000 померлих= ймовірність потрапити в морг за 600днів=0,05%
40-60- 10 млн -10000 померлих=ймовірність потрапити в морг за 600днів=1%
60+ - 10 млн - 50000 померлих=ймовірність потрапити в морг за 600 днів=5%
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:18

pesikot написав:
  vitaliian написав:Да если я не хочу ездить с туберкулёзными и гепатитными в одном транспорте, кушать в одних кафе. Даже с теми кто просто чихает и кашляет (потому что я не знаю насколько опасен и заразен их диагноз)

Так ты же на самокате ездишь, или на авто. Ну по твоей легенде

А, оказывается, ты не зря возбудился на 20 гривен за проезд в метро
Ездишь в метро, хотя из себя такого "успешного" пытаешься выстроить :)
моя успешность не должна тебя волновать и интересовать. Может у меня бизнес доходность которого сильно вырастет из за дорого метро, нет? Очень узко мыслишь, мне лично до фени сколько стоит метро ездить на одной скамейке с бомжами даже бесплатно неохото (поэтому был куплен самокат для хорошей погоды)
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 20 лис, 2021 17:20, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2021 17:19

Hotab написав:
  budivelnik написав:таким чином вакцинація зберегла 900 осіб , які б в середньому прожили ще 50 рокі, тобто 50 років*900 осіб=45 000 людино років

Ясно- понятно. Всё-таки в группе 0-40 не дожили по 50 лет? :lol:

А как же вот те "менше року"?)

Теперь в целом о методе Будивельныка. Я буду максимально толерантен, без оценок, и даже с жалостью. Жалость к нему за то, что тратит массу времени , не получая абсолютно никакого результата.

Я даже не буду проверять, не подтасовывал ли он цифры. Это не важно, если сама методика в корне ошибочная.
Смотрите что получается.
Суть методики Будивельныка в том, что он берет какую-то возрастную группу (например 50-60 лет) , определяет ,ближе к какому возрасту в этой группе умирают , и определяет , ближе к какому возрасту умирают в этой группе ковидники. И делает вывод, что разница - это не дожитые годы.
А давайте мы попросим Будивельныка разбивку не 10 лет взять, а более точную, ​по 1 году??
В 51 год умерло 1000 человек, из них от Ковид 10. Можем заявлять, что раз ковидники возрастной группы 51 год умерли тоже в 51 год, то Ковид не забрал ни одного года. Тадам!!!!
И так работаем с каждый годом. :D

Будивельнык, ваши якобы не дожитые 3.88 года в группе 60+ появились только потому,что в ней самая большая ошибка вычислений. Разбейте 60+ на 5 лет-ки, (вы же согласны,что разбивка длинных временнЫх периодов на более короткие всегда повышает точность вычислений?)будет эта вилка в 3.88 года в каждой из групп 60-65, 65-70, 70-75, 75-80, 80-85 ?? Вырастет точность и она станет меньше. А с интервалом разбивки по 3 года будет вилка 3.88?? Она даже теоретически не может появиться больше, чем 2.99. А с разбивкой по 1 году вилка исчезнет полностью (ну или будет меньше года) ,что я и показал выше.

Цифра возраста умерших от Ковид в сравнении с возрастом остальных умерших вообще не несёт абсолютно никакой информации. Совсем-совсем.

Я пытаюсь достучаться до вашего сознания, не тратьте впустую свое время. От того, что вы поупражнялись считать средний возраст смертей всей страны и он у вас близкий по цифре с госстатовским,не делает автоматом верным ваши рассчеты недожитых лет. Этим дешёвым приемом,когда для кучи лжи добавить ложку правды и этим легализовать ложь, пользовался ещё Гебельс. Мы этот метод знаем не хуже вас. :mrgreen:

Ну и отдельно, хотелось бы понять.
Вот вы сейчас для группы 60+ насчитали , пусть даже абсолютно неверно, 3.88 года недожитых каждым человеком (ну или в среднем). А как быть с более ранними цифрами в 3-6 месяцев недожитых каждым в среднем? А 28 дней , тоже было.

Ну и вопрос на логику: если у вас старики не дожили 3.88 года, то не кажется ли вам, что молодые не дожили ещё больше? :D
А то вы и правда , взяли умершего ковидника в 30 лет, сравнили его с погибшим на фронте солдатом в 31 год и заявили "ковидник не дожил 1 год ". Круто,конечно!

Що тут можна сказати? Браво!

От будівельник докоряє мені, що не даю своїх думок, а користуюсь чужими...
Люди різні. Комусь легше дається отак розкласти усе по поличках, комусь треба на це час, здібності та натхнення.
Я намагаюся самостійно вловити-зрозуміти суть явища, предмету.
А потім залишається ознайомитися-вивчити-прочитати оформлені різні протилежні думки і ... скористатися ТРУДОМ-РЕЗУЛЬТАТОМ зручно чітко оформленим-наданим.
Подумки або реально (якщо є така можливість) подякувавши автору, який це зробив.

За великим рахунком будівельнику, якщо б він не помилявся в фундаменті-основі-розумінні суті предметів-явищ, які виходять за межі його спеціалізації, але які він вперто намагається якось специфічно по-своєму унікально!)) оцінювати-вимірювати, ціни б не було.
Бо впертості, працьовитості та натхнення в нього море. Якщо не океан.

Тому він і далі буде. Переконувати чи просувати)) свої ідеї, думки, геть ігноруючи будь-які контраргументи.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 43744375437643774378 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор