Може краще скажіть про головне, Ви ж купуєте? Вже набігались по воду)) Скажіть сакральне: сьогодні взяв по 27.90. Кайфую, ні про що не жалкую А то про шиномонтаж, як можна зекономити 4 гривні маючи надцять карт банків. Про печиво в 43-му році і яке воно було дешеве, місячний заробіток дорівнював 2-м ящикам. І Ключкоолег пропав, а я чекав історії як він заробив не встаючи з дивана, і в 1000-й раз зробив валютний відділ банків. Скучно сьогодні, міжбанк вже не вставляє і не чіпляє.
Може краще скажіть про головне, Ви ж купуєте? Вже набігались по воду)) Скажіть сакральне: сьогодні взяв по 27.90. Кайфую, ні про що не жалкую А то про шиномонтаж, як можна зекономити 4 гривні маючи надцять карт банків. Про печиво в 43-му році і яке воно було дешеве, місячний заробіток дорівнював 2-м ящикам. І Ключкоолег пропав, а я чекав історії як він заробив не встаючи з дивана, і в 1000-й раз зробив валютний відділ банків. Скучно сьогодні, міжбанк вже не вставляє і не чіпляє.
Привет . Нет не покупал . Последнюю покупку делал по 27.30 и то чтобы с собой взять в виде подстраховки .Нет смысла , собираю гривну на платежи . Не благодарная работа . Уже вернулся с водопоя и рекомендую всем отложить на неделю -полторы все дела и изменить водный баланс в организме в Сходнице . Самый большой вопрос у меня сейчас , что делать с евро , которую я по 30.30-50 покупал ?
В общем, Нацбанк сегодня продал 100 млн: 50 по 27,70, 50 по 27,73. Ушло, как вода в сухую землю. Закрылись на пиках, даже намека на остановку нет. Тут спрашивали, почему растет.
Все просто: все надеялись, что упадет или хотя бы на месте будет стоять. А вчера подтолкнули импортеры ГСМ. За ними остальные и ломанулись. Ну и пошло-поехало...
Искатель написав:В общем, Нацбанк сегодня продал 100 млн: 50 по 27,70, 50 по 27,73. Ушло, как вода в сухую землю. Закрылись на пиках, даже намека на остановку нет. Тут спрашивали, почему растет.
Все просто: все надеялись, что упадет или хотя бы на месте будет стоять. А вчера подтолкнули импортеры ГСМ. За ними остальные и ломанулись. Ну и пошло-поехало...
Спасибо за инфу. Решил немного свободных денег утилизировать в бензин. На 2-3 месяца для себя. Подозреваю, что на фоне непадающей нефти и дорожающего доллара ,на АЗС перепишут ценники. Некоторые уже это сделали,бородатая баабушка пока держит.
Привет . Нет не покупал . Последнюю покупку делал по 27.30 и то чтобы с собой взять в виде подстраховки .Нет смысла , собираю гривну на платежи . Не благодарная работа . Уже вернулся с водопоя и рекомендую всем отложить на неделю -полторы все дела и изменить водный баланс в организме в Сходнице . Самый большой вопрос у меня сейчас , что делать с евро , которую я по 30.30-50 покупал ?
Зрозуміло. Я тільки одним шокований, як Ви дожились до того, що можете припустити продати щось із валюти. А так відповідю задоволений. Це промінь розуму серед бала "мудриців економічної політики". Донедавна гадав, що мене нудить від ольгінської зрадофільної пропаганди, але виявляється бувають ще гірші варіанти, це наші генії
edvardd написав:Запорожье повы 27,82/27,85 прорыва выше 27,60 не ожидал..., наверное Женева помогла...
Третій день читаю два форуми. І на жодному не має навіть натяку на причини цього росту. В основному стверджують що буде 30 і більше або на Denka нарікають і його продажі олійних. Вчора проскакувала інформація про те що можливо скуповувались імпортери. Реально багато хто із форумчан не очікував такого росту.
Значить Ви не уважно читали Ореста раніше, тут і там...